NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 21:28

NRK - 17 mai 21 kl. 20:53

Beruset gutt til akuttmottaket

En overstadig beruset gutt er kjørt med ambulanse til akuttmottaket i Kristiansand. Ifølge politiet gikk gutten inn og ut av bevissthet da han ble funnet på gata av en patrulje..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristiansand

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Beruset, gutt, til, akuttmottaket
NRK - 14 mars 21 kl. 19:58

Fem personar til akuttmottaket

Etter vurderingar frå lege, er 20-åringen som blei arrestert og vedkommande som blei sendt på legevakta overført til akuttmottaket. Det er skader i hovudet på alle 5. Førebels kategorisert som ikkje alvorleg, etter eit trafikkuhell i Larvik..

NRK - 22 mars 21 kl. 16:47

Beruset mann falt på havet

En beruset mann i 50-årene falt i havet i Svolvær sentrum. Fallet ble observert av mannskapet på en båt som var i ferd med å fortøye. De fikk hentet opp mannen av vannet, og han er kjørt til legevakten, melder Nordland politidistrikt på Twitter..

NRK - 17 mai 21 kl. 16:27

Flere og flere beruset i sentrum

Flere og flere samler seg i Fredrikstad sentrum. Mange av disse er unge og sterk beruset. Politiet har satt inn ekstra bemanning.

NRK - 26 mars 21 kl. 18:28

Slår alarm om unge innlagte

Det legges inn mange flere pasienter uten underliggende sykdom, advarer Drammen sykehus. En overlege mener vi nå må snakke om covid-20. – Vi har å gjøre med et helt annet virus enn det forrige.

NRK - 04 mars 21 kl. 10:37

4 skadde etter ambulansekollisjon

To personar er alvorleg skadde etter at ein ambulanse kolliderte under utrykning på E18 i Arendal. Det melder TV2. Det var 4 personar ombord i ambulansen.

NRK - 14 mars 21 kl. 18:23

Tre personar sendt til akuttmottak

Politiet melder at tre personar er sendt til akuttmottaket for å bli undersøkt og ein person er sendt legevakta Larvik. Politiet held fram med undersøkingar etter ein slåstkamp i Nordbyen i Larvik..

NRK - 22 mars 21 kl. 15:48

Koronasjekkes i garasjen

Omtrent 10 prosent av pasientene som kommer til akuttmottaket ved Sykehuset i Vestfold er koronasmittede. For å unngå at smitten spres inn på sykehuset av nye pasienter, blir de sortert i garasjen på sykehuset før de sendes til riktig avdeling..

NRK - 03 mai 21 kl. 08:55

Jente påkjørt- fraktet til sykehus

En jente på sykkel skal ha blitt påkjørt av en personbil på Kvarstein i Vennesla. Hun er kjørt til akuttmottaket på Sørlandet Sykehus Kristiansand. Uvisst skadeomfang.

NRK - 23 mars 21 kl. 21:21

65 til SUS med sterke symptomer

Siden 13. mars har akuttmottaket ved Stavanger universitetssjukehus tatt i mot 65 personer med unormalt sterke symptomer etter AstraZeneca-vaksinen, skriver Aftenbladet. Ingen av disse har fått påvist blodpropp, og ingen er innlagt ved sykehuset..

NRK - 11 mars 21 kl. 17:00

Bussjåfør omkom etter møteulykke

En bussjåfør døde etter kollisjonen mellom to rutebusser i Stange i Innlandet, opplyser politiet. Den andre bussjåføren er kjørt akuttmottaket for videre behandling med ukjent skadegrad..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Leder i Underhuset går til Labour

John Bercow, Toryenes tidligere leder i Underhuset for De konservative, slutter seg til Labour. Toryene er reaksjonære, iblant fremmedfiendtlige populister, hevder han. Den karismatiske og kontroversielle John Bercow var speaker i Underhuset i ti år og ble mot slutten en hodepine for brexit-tilhengerne i det konservative regjeringspartiet.

NRK - 15 minutter siden

Skaut person som krasja i syklistar

Politiet i Arizona skal ha skote ein mistenkt som dei seier i ein pickup-bil køyrde på fleire syklistar under eit sykkelritt. Det melder CNN. Ifølgje ein pressemelding frå politiet blei seks personar køyrde til sjukehus.

NRK - 30 minutter siden

Mann fastklemd etter trafikkulukke

Ein mann er fastklemd etter ei utforkøyring på Efteløt ved Kongsberg. Politiet opplyser at han er bevisst og stabil. Skadeomfanget er førebels ukjend.

NRK - 30 minutter siden

Seier gyldige vaksinar blei sende

Helsedepartementet i Israel held fast om at koronavaksinane som dei sende til palestinarane, er heilt gyldige. Sjølvstyremyndigheitene på den okkuperte Vestbredden skrota fredag ein avtale om vaksinebytte få timar etter at avtalen var offentleggjort. Grunngjevinga var at den første leveransen med rundt 90.

NRK - 1 time siden

Fem omkom i ulukke i Belgia

Fem menneske er funne døde etter at ein skule som var under bygging i Antwerpen, raste saman. I tillegg er ni personar skadde, åtte av dei alvorleg, ifølgje nyheitsbyrået Belga. Ulukka skjedde fredag.

NRK - 1 time siden

UD ønsker dialog med Iran

– Vi har registrert resultatet av presidentvalget i Iran og notert oss den lave valgdeltakelsen. Vi ønsker å ha et best mulig bilateralt forhold og opprettholder dialog også i vanskelige tider. Iranske myndigheter er godt kjent med norske synspunkter, sier statssekretær Audun Halvorsen (H) i Utenriksdepartementet til NTB.

NRK - 1 time siden

47 drepne i kampar i Jemen

47 er drepne etter kampar nord i Jemen, seier militære kjelder ifølgje nyheitsbyråat AFP. Kampane skal ha skjedd mellom myndigheitsstyrkar og opprørsgruppa Houthier..

NRK - 1 time siden

Taliban erobrer to nye distrikt

Taliban-opprørere har tatt kontroll over to nye distrikter i Afghanistan, et av dem i Faryab der norske styrker i mange år hadde ansvaret for sikkerheten. Siden torsdag har opprørerne tatt kontroll over Shirin Tagab i Faryab-provinsen, samt Daha-e Ghori i Baghlan-provinsen. Begge ligger nord i landet.

NRK - 1 time siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 1 time siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt