NRK > Nyheter

Monday, 25 October, 12:16

NRK - 18 sep 21 kl. 03:47

Beruset 16-åring bak rattet

Politiet stoppet en bilsjåfør etter tips om at vedkommende var beruset. Billisten var en gutt på 16 år. Den foreløpige blåseprøven indikerte en promille på rundt 1,2, tvitrer politiet i Sør-Vest..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Vest

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Beruset, 16-åringbak , rattet
NRK - 15 sep 21 kl. 10:06

Trøndersk ungdom ofte beruset

Ungdomsskoleelever i Trøndelag er oftere beruset enn ungdom ellers i landet. Nesten én av tre trønderske tiendeklassinger har vært beruset det siste året, viser tall fra Ungdata, ifølge P4. – Trøndelag har en problematisk drikkekultur, mener rådgiver Jo Arild Salthammer ved kompetansesenter for rus i Midt-Norge..

NRK - 19 jun 21 kl. 02:57

Bil i feil retning på E6 ved Moss

Politiet ba bilistre som var på vei i nordgående retning på E6 mellom Moss og Vestby om å stanse etter at det ble meldt om en bil i sørgående retning i feil kjørefelt. Ved Mosseporten ble bilen stanset. Bak rattet satt en beruset kvinne i 20-årene..

NRK - 01 jul 21 kl. 16:51

Bøtelagt for dødsfall på cella

Sørøst politidistrikt fikk bot på 100.000 kroner etter at en kraftig beruset mann døde på glattcellei april i fjord. Politidistriktet ar vedtatt boten.

NRK - 04 aug 21 kl. 21:44

Mann uten munnbind arrestert

Vektere slet med å fjerne en beruset mann uten munnbind på et Norwegian-fly på Gardermoen onsdag kveld. Til slutt endte han i arresten. – Han var beruset, nektet å bruke munnbind og filmet kabinansatte, noe de opplevde som ugreit.

NRK - 26 sep 21 kl. 08:23

Dårlige kjøreferdigheter

Politiet i Stavanger fikk søndag morgen melding om at en bilfører brukte en halvtime i et forsøk på å parkere bilen. Bilen ble kjørt inn i en husvegg og i et gjerde. Politiet mistenkte at bilføreren var beruset, og rykket ut.

NRK - 03 okt 21 kl. 08:15

Angrep politiet

Det har vært mye fyll og bråk i Innlandet i natt og flere har angrepet politiet . I Elverum sparket en mann i 20-årene til en politibetjent i nakken. Betjenten ble ikke skadet, men sak opprettes.

NRK - 23 jun 21 kl. 07:29

15-årig sjåfør stanset av politiet

Etter melding om vinglete kjøring stanset politiet i Møre og Romsdal en bil, opplyser de på Twitter. Bak rattet satt det en 15-åring som hadde tyvlånt familiens bil. Gutten var alene i bilen og ble kjørt hjem av politiet..

NRK - 27 jun 21 kl. 03:53

4 båtførere anmeldt i Kristiansand

I Kristiansand ble fire båtførere anmeldt for kjøring i beruset tilstand. Syv andre fikk forelegg for manglende lanterneføring og flytemidler. Politiet i Agder nevner samtidig at det er flere andre båtførere som har blåst til like under lovlig verdi..

NRK - 06 jun 21 kl. 03:19

Tenåring falt ned fra murvegg

En politipatrulje kom over en jente i tenårene som hadde ramlet fra en ca. to meter høy murvegg i Finnsnes i Troms. Jenta fremstod beruset og opplyste om at hun hadde vondt i hodet etter fallet.

NRK - 01 jul 21 kl. 19:16

Russ siktet for deling av sex-video

To russ er siktet for å ha spredt en sexvideo av en beruset 16-åring, melder Stavanger Aftenblad. Den fornærmede jenta skal ha blitt med russen på rulling i mai da hendelsen skjedde, og flere andre skal ha vært til stede uten å gripe inn, skriver avisen. Jenta anmeldte hendelsen som et overgrep, men denne delen av anmeldelsen er henlagt på grunn av bevisets stilling..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Skyter mot demonstranter

Soldater har skutt mot demonstranter i Sudans hovedstad Khartoum som protesterer mot et angivelig militærkupp. Det melder Sudans informasjonsdepartement..

NRK - 30 minutter siden

Huitfeldt om Sudan: Urovekkende

Utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) reagerer på meldingene om et forsøk på statskupp i Sudan. – Urovekkende meldinger i dag om et kupp mot Hamdoks regjering, et uakseptabelt forsøk på å hindre overgangen til demokrati. Norge står sammen med folket i Sudan og deres streben etter frihet, fred og rettferdighet, sier Huitfeldt i en melding lagt ut på Twitter.

NRK - 45 minutter siden

22 millioner afghanere kan sulte

Over 22 millioner afghanere vil lide under akutt matmangel denne vinteren, advarer Verdens matvareprogram (WFP). – Denne vinteren vil millioner av afghanere bli tvunget til å velge mellom migrasjon og sult, med mindre vi klarer å trappe opp den livreddende hjelpen, sier WFP-sjef David Beasley. Krisen i Afghanistan er allerede mer alvorlig enn situasjonen i Jemen og Syria, og bare i Kongo er matsituasjonen verre, får AFP opplyst av FN-kilder..

NRK - 1 time siden

Klimagassrekord i atmosfæren

Konsentrasjonen av drivhusgasser i atmosfæren nådde et rekordnivå i 2020, og økte mer i fjor enn gjennomsnittet det forrige tiåret, ifølge en rapport fra Verdens meteorologiske organisasjon. Utslippene gikk ned med 5,6 i fjor som følge av mindre økonomisk aktivitet på grunn av koronapandemien, men det hadde ingen merkbar effekt på konsentrasjonen av klimagasser i atmosfæren. Det hadde heller ingen merkbar effekt på hvor raskt konsentrasjonen av drivhusgasser øker..

NRK - 1 time siden

Tre personer fra Askøy savnet

Alle de tre som er savnet i Tokagjelet på Kvamskogen er fra Askøy. Askøy kommune satte krisestab søndag kveld og har opprettet et pårørendesenter i Møllesalen i Strusshamn. – Våre varmeste tanker går nå først og fremst til de pårørende.

NRK - 1 time siden

Har funnet båt i Tokagjelet

Politiet i Kvam sier de har funnet en båt etter søk i Tokagjelet. Båten knyttes til hendelsen der. Tre personer er fremdeles savnet..

NRK - 1 time siden

Savnet kvinne funnet

Kvinnen som var savnet fra boligen sin i Larvik, er funnet i god behold. Kvinnen ble funnet ved Lågen, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Har funnet båt

Politiet i Kvam sier de har funnet en båt etter søk i Tokagjelet..

NRK - 1 time siden

Fengslingsmøte i Mortensrud-saken

Mannen som er pågrepet og siktet for medvirkning til drapet på Hamse Hashi Adan, fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett i dag. Den pågrepne mannen er i 40-årene og bosatt i Oslo. De to andre siktede er fortsatt etterlyst internasjonalt, men ikke pågrepet ennå..

NRK - 1 time siden

Nytt rekordnivå for klimagasser

Konsentrasjonen av klimagasser i atmosfæren har nådd et nytt rekordnivå. Det kommer fram i en ny utgave av publikasjonen Greenhouse Gas Bulletin som utgis hvert år av Verdens meteorologiorganisasjon (WMO). Mengden drivhusgasser øker nå så raskt hvert år at Paris-avtalens mål står i fare, skriver WMO i en pressemelding.




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt