VG > Økonomi

Onsdag, 23 Juni, 10:21

VG - 11 mai 21 kl. 07:22

Bertine Zetlitz med brutalt ærlig bok: – Inspirert av å være tenåringsmamma

Popstjernen Bertine Zetlitz (46) debuterer som forfatter til høsten..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bertine Zetlitz, Zetlitz

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bertine, Zetlitzmed , brutalt, ærlig, bok, Inspirertav å , være tenåringsmamma
VG - 03 mars 21 kl. 21:08

Så brutalt som det kan få blitt

Det er all grunn til å ha dyp medfølelse med Halvor Egner Granerud akkurat nå. Timingen for coronasjokket er så brutalt som det kan få blitt..

Aftenposten - 03 juni 21 kl. 23:26

Brutalt og smertefullt om hva som foregår i en massemorders hode

Brutalt og smertefullt om hva som foregår i en massemorders hode..

VG - 09 mars 21 kl. 09:44

John Arne Riise blir skribent for VG+: – Skal være dønn ærlig

John Arne Riise (40) skal levere jevnlige analyser av situasjonen i Liverpool og internasjonal fotball på VG+. Han lover å levere brutalt ærlige analyser av klubben han fortsatt har et meget sterkt forhold til..

NRK - Igår: 22:14

Lav vekst for norsk eksport

Norsk eksportvekst de 20 siste årene er den laveste i Vest-Europa, viser en fersk rapport fra Menon Ecnomics. Eksporten har vokst fra 700 milliarder til 1100 milliarder de siste 20 årene, som er svært lavt sammenliknet med land som Tyskland, Danmark, og Sverige. – Dette er en brutalt ærlig, men viktig rapport.

NRK - 15 april 21 kl. 19:44

Dårlig luft i Trondheim

Mye svevestøv gjør at det er dårlig luftkvalitet i Trondheim, melder kommunen. Det er særlig langs Omkjøringsveien det er mye svevestøv. Kommunen, fylket og Statens vegvesen setter nå i gang med renhold av de mest trafikkerte vegene..

NRK - 05 juni 21 kl. 10:10

Vil innføre gratis ferje-ordning

Sp har på landsmøtet vedtatt sin ferjepolitikk. Partiet vil innføre en ordning med gratis ferge og hurtigbåt for samfunn uten veiforbindelse til fastlandet og vurdere å gjøre alle fergesamband med under 100 000 passasjerer årlig gratis. De vil også halvere ferge- og hurtigbåtprisene, etter et bunnfradrag, for alle fergesamband med 100 000 eller flere passasjerer årlig.

Aftenposten - 15 feb. 21 kl. 21:16

Jens Stoltenberg kalte det «et brutalt dilemma». Nå skal avgjørelsen tas.

BRUSSEL/OSLO (Aftenposten): En sak står øverst på dagsordenen når Natos forsvarsministre har krisemøte: Er tiden inne….

VG - 19 feb. 21 kl. 02:30

Hjemløse i Texas-kulden fortviler: – Det er brutalt

AUSTIN, TEXAS (VG) Teltet til hjemløse Travis Thomas (39) kollapset da vinteren kom til Texas. I et travelt veikryss står han og ber om hjelp..

VG - 25 feb. 21 kl. 03:13

Siktet for angrep på politimann: – Går etter ham som en kamphund

En pensjonert politimann og veteran fra den amerikanske marinen er siktet for et brutalt angrep på en politimann under stormingen av Kongressen i Washington D.C..

NRK - 25 feb. 21 kl. 19:09

EU forlenger sanksjoner

EU forlenger sanksjonene mot Hviterussland med ett år, fram til 28. februar 2022, melder NTB. Sanksjonene ble innført i fjor som følge av at regimet til president Aleksandr Lukasjenko har slått brutalt til mot demonstranter og regimekritikere..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Derfor trekker jeg meg fra Ytringsfrihetskommisjonen

Latterliggjøring av transpersoner og Metoo. Aktivistisk støtte til «Sløseriombudsmannen» og uthenging av kunstnere: Det er blitt umulig for meg å fortsette arbeidet i Ytringsfrihetskommisjonen..

VG - 15 minutter siden

881 ansatte i Secret Service Covid-smittet

Trump-administrasjonens omtrentlige omgang med smittevernregler kan ha vært medvirkende årsak til at mange spesialagenter i Secret Service ble Covid19-syke..

VG - 1 time siden

Helgheims kunnskapsforakt

Etter å kategorisk ha avvist at det finnes strukturell rasisme i Norge, strammer Frp nå grepet rundt dem som kjemper for et mer inkluderende og likestilt samfunn..

VG - 4 timer siden

Dale med miljø-stikk til Wierer: – Kanskje hun får bedre samvittighet

Hun flyr gjerne helikopter til enkelte treninger og konkurranser. Johannes Dale (24) forstår at flere reagerer på at Dorothea Wierer (31) fronter en miljøkampanje for det internasjonale skiskytterforbundet, IBU..

VG - 11 timer siden

Modric-perle sendte Skottland ut av EM: – Gutta er knust

(Kroatia - Skottland 3–1) Han er kaptein, leder og stjernespiller, og det faktum at han er 35 - snart 36 - år, stopper ham ikke fra å levere på den største scenen. Luka Modric var overalt da kroatene tok seg videre i EM..

VG - 11 timer siden

Avis: Britney Spears «lei av å bli utnyttet»

I flere år skal Britney Spears (39) ha forsøkt å frigjøre seg fra farens juridiske grep, ifølge dokumenter New York Times skal ha fått tilgang på..

VG - 11 timer siden

Modric-suser reddet Kroatia - sendte Skottland ut av EM

(Kroatia - Skottland 3–1) Han er kaptein, leder og stjernespiller, og faktum at han er 35 - snart 36 - år, stopper ham ikke fra å levere på den største scenen. Luka Modric var overalt da kroatene tok seg videre i EM..

VG - 11 timer siden

Englands mest etterlyste slo til: – Sensasjonell

LONDON (VG) (England – Tsjekkia 1–0) Hele nasjonen har ropt etter å få se ham fra start. Det tok bare tolv minutter før han viste hvorfor..

VG - 11 timer siden

Rødgrønne partier vil bråbremse fritt skolevalg-innføring

En eventuell ny rødgrønn regjering vil dra i håndbrekket for å stoppe regjeringens innføring av fritt skolevalg i alle fylkers videregående skoler..

VG - 12 timer siden

Kommune gir vaksine til utenlandsstudenter: – Ikke sånn at sjuende dose kan benyttes fritt

Herøy kommune tilbyr nå vaksine til studenter som skal studere i utlandet til høsten. – Alle dosene skal gis etter normal prioriteringsrekkefølge, sier FHIs Preben Avitsland..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt