NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 11:28

NRK - 11 jan. 21 kl. 11:48

Berre 58 prosent testa seg ved OSL

Frå 2. januar vart det obligatorisk å teste seg ved innreise til Noreg. Likevel valde berre 58 prosent av dei som kom til landet mellom 2-7. januar å ta testen på Oslo lufthamn, skriv VG. Dei som lot vere fekk beskjed om å teste seg innan 24 timar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Noreg, Oslo, VG, OSL

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berre58 , prosent, testa, seg, ved, OSL
NRK - 02 mai 21 kl. 13:38

Smitteutbrot ved skipsverft

Totalt 16 personar har testa positivt for koronasmitte etter eit utbrot ved skipisverftet Vard Brattvåg i Haram kommune i Møre og Romsdal. Skipsverftet stengde ned på torsdag etter at seks arbeidarar testa positivt. Totalt er rundt 360 personar med tilknyting til verftet testa..

NRK - 14 jan. 21 kl. 08:14

Få kan høyre tyfonanlegget

Det er over to millionar menneske som ikkje høyrde tyfonanlegget som blei testa klokka 12 i går. I Telemark er det berre Grenland som høyrer anlegget. Og i Vestfold er det berre folk i bynære område som fekk med seg signala..

NRK - 08 mars 21 kl. 13:37

Mange har testa seg i Tromsø

7,5 prosent av Tromsøs befolkning har testa seg i løpet av den siste uka. Det sa ordfører Gunnar Wilhelmsen i mandagens pressekonferanse. Det er ikke planlagt nye tiltak i Tromsø, men ordføreren viser til at det kan komme nasjonale tiltak tirsdag..

NRK - 26 mai 21 kl. 13:26

Smitten auka med 22 prosent i Noreg

Talet på nye smittetilfelle i Noreg auka med 22 prosent i førre veke, ifølgje FHI. R-talet er framleis 1. Talet på dei som testa seg auka også med 18 prosent i same periode.

NRK - 25 jan. 21 kl. 11:10

Vil testa austlandsreisande

Øygarden kommune vil at folk som har vore i austlandsregionen skal testa seg for koronavirus. Dette gjeld også folk som har vore i kontakt med personar som har vore i området..

NRK - 24 feb. 21 kl. 08:11

Mange testa positivt i Stavanger

10 personar har testa positivt i Stavanger siste døgn. Dei 10 tilhøyrer fire forskjellige skular, St. Svithun vidaregåande, Lassa, Kannik og Sunde skule.

NRK - 04 april 21 kl. 15:14

VG: 14 i karantene på Ahus

Totalt 14 tilsette er i karantene på barselseksjonen på Ahus etter at ein pasient testa positivt for koronaviruset. Det opplyser pressesjef Geir Lindhjem til VG. Pasienten vart testa fordi ein nærkontakt synte seg å vere smitta av korona..

NRK - 03 mai 21 kl. 23:19

Smitte blant russ i Rogaland

Seks russ har testa positiv på korona i Rogaland. Desse går på fem ulike skular i fylket frå Bryne på Jæren til Strand i Ryfylke. Kommuneoverlege Hans Petter Torvik i Sandnes ber alle russ som har vore på russefeiring i området om testa seg..

NRK - 19 mai 21 kl. 14:45

Medlem har fått påvist korona

EBU bekreftar ei pressemelding at eit medlem i den islandske gruppa Daði og Gagnamagnið i dag har testa positivt for koronaviruset. Resten av den islandske Eurovision-delegasjonen har testa negativt. Gruppa har difor bestemt seg at dei ikkje vil opptre «live» i årets Eurovision Song Contest.

NRK - 13 juni 21 kl. 12:02

Eit nytt koronatilfelle i Bergen

Éin person, i alderen 0-5 år, er registrert smitta med korona i Bergen kommune sidan i går. Personen er nærkontakt. 766 personar testa seg i Bergen i går.

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Hundrevis i karantene i militærleir

Hele 350 soldater i tre militærleirer i Indre Troms er i karantene etter en helgepermisjon i Tromsø..

NRK - 15 minutter siden

EU-kommisjonen ut mot lov i Ungarn

Lederen for EU-kommisjonen, Ursula von der Leyen, går ut mot Ungarns nye LGBT-lov. Det melder blant andre AFP. Den nye loven har bannlyst utdanningsmateriale om homofili og andre seksuelle legninger som retter seg mot barn.

NRK - 15 minutter siden

Ungarn dropper Munchen-besøk

Flere tyske medier, blant annet DPA og Zeit online, melder at Ungarns statsminister Victor Orban dropper tur til München i kveld. Egentlig skulle Orban sitte på tribunen når Tyskland og Ungarn møtes i EM-gruppespillet onsdag kveld..

NRK - 30 minutter siden

Smitte i Arendal tilknytt Grimstad

Det er registrert åtte nye smittede i Arendal kommune. Tilfellene knyttes til et større utbrudd blant ungdom i Grimstad. De fleste smittede er ungdommer mellom 16 og 19 år, og utbruddet kobles til utbruddet i Grimstad, ifølge Agderposten..

NRK - 30 minutter siden

Høyesterett: Kan avvise utbetaling

Et forsikringsselskap kan nekte å utbetale pengar til en kunde om han ikke vil gjennomføre et kirurgisk inngrep. Det slår Høyesterett fast i en ny avgjørelse. Avgjørelsen er knyttet til en Widerøe-flyger som var plaget med gallestein..

NRK - 30 minutter siden

Dyster ny klimarapport

En stadig varmere planet vil få dystre følger for langt flere mennesker innen få tiår, ifølge et utkast til FNs nye klimarapport. FNs rådgivende klimapanel IPCC beskriver en planet der menneskene er i fare som følge av global oppvarming. Sult, tørke og sykdom kommer først og fremst til å ramme fattige land, men også de mer velstående vil merke konsekvensene.

NRK - 45 minutter siden

Kvinne funnet omkommet i Lakselv

Politiet i Finnmark skriver på Twitter at de har funnet en kvinne omkommet i Lakselv onsdag morgen. Det ble startet en leteaksjon etter kvinnen som ble meldt til politiet 08.19.

NRK - 45 minutter siden

Bergström-utredning avsluttes

Sveriges justisombudsmann stanser en utredning av «e-post-affæren», melder Aftonbladet. Aftonbladet har tidligere skrevet at Sveriges vaksinekoordinator Richard Bergström skal ha håndtert sikkerhetsklassifisert informasjon på på en privat e-post-server. Det var ekspertene kritiske til, ifølge den svenske avisen.

NRK - 1 time siden

«Free Britney»-markering i Oslo

«Free Britney»-bevegelsen i Norge varsler på Instagram at de skal demonstrere foran den amerikanske ambassaden i Oslo onsdag kveld. Den amerikanske ambassaden ønsker ikke å kommentere saken, skriver VG. Det skjer i forbindelse med at Britney Spears for første gang skal uttale seg om rettstvisten med faren sin.

NRK - 1 time siden

Oppgang på Oslo Børs

Rundt en time etter åpning peker pilene på Oslo børs oppover. Klokka 10.08 er hovedindeksen oppe 0,66 prosent.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt