NRK > Nyheter

Monday, 20 September, 01:10

NRK - 26 jul 21 kl. 13:55

Bergensbanen stengt grunna brann

Bergensbanen er stengt mellom Haugastøl og Geilo grunna brann ved sporet, melder Bane Nor..
Les mer på NRK


Les mer om:
Haugastøl, Geilo, Bane Nor

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bergensbanen, stengt, grunna, brann
NRK - 26 jul 21 kl. 14:48

Bergensbanen er i trafikk att

Toget går att på Bergensbanen etter å ha vore stengd eit par timar grunna brann i eit overbygg ved ein tunnel på Ustaoset. Truleg har gneistregn frå togskinnene sett fyr på gras og spreidd seg til overbygget, opplyser Sørøst politidistrikt til NRK..

NRK - 28 jul 21 kl. 20:38

Bergensbanen stengt pga. flom

Bergensbanen er stengt ved Bolstadøyri i Voss på grunn av flom, melder Bane Nor. – Dette tar tid, skriver selskapet. Strekningen Dale–Evanger er stengt for togtrafikk.

NRK - 07 sep 21 kl. 07:41

Bergensbanen på under fire timer

I politisk valgkvarter tirsdag morgen er tema reisetid på Bergensbanen. Miljøpartiet de Grønne vil ha Bergensbanen ned på fire timer..

NRK - 15 jun 21 kl. 07:14

Fylkesveg stengt grunna steinras

Fylkesveg 5442 Ortnevik i Høyanger er stengt grunna eit steinras tre-fire kilometer vest for Ortnevik ferjekai. Steinblokker og tre sperrar vegen, melder Vegtrafikksentralen. Entreprenør er på veg til staden..

NRK - 26 aug 21 kl. 20:13

Riksveg 5 stengt grunna bilbrann

På riksveg 5 utanfor Frudalstunnelen, i retning Sogndal, er vegen stengt grunna bilbrann, opplyser Vegtrafikksentralen. Ein varebil stod i full fyr, men bilbergar skal saman med ein lastebilsjåfør ha lukkast med å sløkke brannen, opplyser vaktkommandør Tore Fanebust ved 110-sentralen Vest. Føraren av bilen kom seg ut og det er ikkje meldt om personskade.

NRK - 28 jul 21 kl. 20:38

Bergensbanen stengt etter flom

Bergensbanen er stengt ved Bolstadøyri i Voss på grunn av flom. Det melder Bane Nor på sine nettsider. – Dette tar tid, skriver selskapet..

VG - 28 jul 21 kl. 20:49

Bergensbanen stengt etter flom: – Dette tar tid

Bergensbanen er stengt ved Bolstadøyri stasjon på grunn av flom. Det melder BaneNOR onsdag kveld..

VG - 28 jul 21 kl. 20:49

Bergensbanen gjenåpnet etter flom

Bergensbanen ble onsdag stengt ved Bolstadøyri stasjon på grunn av flom..

VG - 28 jul 21 kl. 20:49

Bergensbanen delvis gjenåpnet etter flom

Bergensbanen ble onsdag stengt ved Bolstadøyri stasjon på grunn av flom..

NRK - 28 jul 21 kl. 23:08

Bergensbanen gjenåpnet etter flom

Bergensbanen er åpnet igjen etter at den ble stengt på grunn av flom ved Bolstadøyri. det melder Bane Nor..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - 45 minutter siden

Strømmen tilbake i Oslo

I alt 439 strømkunder var rammet av et strømbrudd på Sofienberg i Grünerløkka bydel i Oslo like før midnatt søndag kveld. Klokken 00.15 var feilen rettet.

NRK - 1 time siden

474 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 474 koronasmittede i Norge. Det er 179 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 871 koronasmittede per dag i Norge.

NRK - 1 time siden

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 2 timer siden

Stor brann i migrantleir på Samos

En stor brann brøt ut i migrantleieren Vathy på den greske øya Samos søndag kveld, ifølge betjenter som jobber på stedet. Rundt 300 migranter venter på overføring til en ny leir mandag, som ble åpnet av migrasjonsministeren Notis Mitarachi, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Strømbrudd i Oslo

1466 strømkunder er berørt av et strømbrudd på Grünerløkka i Oslo søndag kveld. I tillegg er 21 berørt på Østensjø, ifølge elvia.no Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere feilen..

NRK - 3 timer siden

Frankrike avlyser møte

Eit toppmøte mellom den franske og den britiske forsvarsministeren skulle finne stad til veka, men er avlyst som følge av ubåtkontrakten som blei skrota, skriv The Guardian. Frankrike trappar dermed opp konflikten. På fredag bestemte dei å hente heim sine ambassadørane frå USA og Australia.

NRK - 3 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.

NRK - 4 timer siden

Person ranet for pizza

En person i Toftes gate på Grünerløkka har blitt ranet av en gjeng på fem personer. Politiet skriver på Twitter at ransutbytte skal ha vært en pizza. Fornærmede er ikke fysisk skadet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt