NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 17:27

NRK - 29 dec 22 kl. 17:53

Bergensbanen har problemer: Setter inn nytt tog

En teknisk feil på Bergensbanen, gjør at toget som gikk fra Bergen 15.41 står bom fast på Arna stasjon utenfor Bergen. Et nytt tog er nå på vei fra Bergen og vil erstatte det andre. Mellom 300 og 400 passasjerer har kjøpt billett til denne reisen, opplyser Vys pressekontakt Kaja Rynning Moen. – Toget som nå kjører til Arna stasjon er av en annen type enn det som normalt kjører på Bergensbanen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergensbanen, Bergen, Arna, Vys, Kaja Rynning Moen, Moen, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bergensbanenhar , problemer, Setter, inn, nytt, tog
NRK - 16 jul 23 kl. 17:28

Bergensbanen åpnet igjen

Bergensbanen er åpnet igjen. Tidligere søndag ble Bergensbanen stengt ved Hakadal på grunn av brann langs sporet. – Det har vært brann i vegetasjonen langs sporet, og det er snakk om et tre eller lignende som har lent seg mot kjøreledningen, sier pressevakt Øystein Stavdal Paulsen.

NRK - 19 jul 23 kl. 09:42

Bergensbanen åpnet

Bergensbanen, på strekningen Voss-Myrdal, er åpnet for trafikk igjen. Det skriver Bane Nor på sine nettsider klokken 10.15.

NRK - 19 jul 23 kl. 09:42

Bergensbanen åpnet igjen

Bergensbanen er åpnet for trafikk igjen. Det skriver Bane Nor på sine nettsider klokken 10.15.

NRK - 16 jul 23 kl. 17:28

Bergensbanen stengt etter brann

Bergensbanen mellom Oslo og Bergen, ved Hakadal, er stengt. Det opplyser pressevakt i Bane Nor Til NRK. – Det har vært brann i vegetasjonen langs sporet, og det er snakk om et tre eller lignende som har lent seg mot kjøreledningen, sier pressevakt Øystein Stavdal Paulsen.

NRK - 19 jul 23 kl. 09:42

Bergensbanen stengt igjen

Strekningen Voss-Myrdal er stengt for togtrafikk. Det skriver Vy på sine nettsider. – Du må regne med forsinkelser og innstillinger.

NRK - 10 aug 23 kl. 14:55

Bergensbanen åpner for overnatting i vogn på innstilte tog

Vy åpner for at de som har billett på innstilt nattog på Bergensbanen, kan sove i vognen. Vy innstiller avganger på Bergensbanen fredag 11. august.

NRK - 16 nov 22 kl. 02:33

Bergensbanen stengt i nesten tre uker i vest

Natt til onsdag stengte Bergensbanen mellom Voss og Bergen på grunn av planlagt banearbeid. Strekningen er helt eller delvis stengt til 11. desember.

NRK - 06 jan 23 kl. 08:41

Forsinkelser på flere toglinjer fredag morgen

Det er problemer med sporveksler både på Bergensbanen, Dovrebanen, Sørlandsbanen og Vestfoldbanen. Det fører til forsinkelser og innstillinger. På Bergensbanen er det forsinkelser og innstillinger ved Voss på grunn av mye snø og is i sporveksler, opplyser Bane Nor.

NRK - 12 nov 22 kl. 15:38

Bergensbanen åpen igjen etter flommen

Bergensbanen mellom Evanger og Voss ble lørdag ettermiddag gjenåpnet etter flommen på Voss. – Du må fortatt regne med forsinkelser og innstillinger, skriver Bane Nor i en trafikkoppdatering. Bergensbanen er blant mye infrastruktur som har blitt påvirket av de enorme vannmengdene på Vestlandet, og især på Voss, hvor flommen har vært betegnet som den nest verste noensinne.

NRK - 18 mar 23 kl. 19:44

Bane Nor: Opnar Bergensbanen klokka 22

Laurdag kveld opplyser Bane Nor at Bergensbanen truleg vil opna klokka 22. Bergensbanen har stått sidan fredag, då det gjekk eit snøras mellom Hallingskeid og Myrdal. Bane Nor skriv at oppryddingsarbeidet har vore stort.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Domstol i USA: Trump ikkje immun mot sivile søksmål etter kongresstorminga

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 15 minutter siden

Politikar kasta ut av kongressen

Republikanaren George Santos vert utvist av kongressen i dag, melder Reuters. 311 stemte for at han skulle ut, kor 115 av desse var republikanarar, ifølgje TV-kanalen CNN. Santos skal ha loge seg til kongressen og er tiltalt for å ha brukt stolne valkampmiddel til personleg bruk..

NRK - 45 minutter siden

Noregs Bank leiar søksmål mot Silicon Valley Bank

Norges Bank og det svenske pensjonsfondet Sjunde Ap-fonden er utnemnde av ein amerikansk domstol til å vera hovudsaksøkar (Lead Plaintiff) i det pågåande gruppesøksmålet mot Silicon Valley Bank (SVB). Det skriv Noregs Bank i ei pressemelding Oljefondet og andre investorar leid store tap på sine investeringar i SVB på grunn av feilaktig informasjon og rapportering av finansielle forhold og risikostyring frå den amerikanske banken..

NRK - 30 minutter siden

FN-domstol: Venezuela ikke kan annektere deler av naboland

Den internasjonale domstolen i Haag har gitt Venezuela ordre om å unngå handlinger som endrer statusen for et område landet gjør krav på i nabolandet Guyana. Kjennelsen fra ICJ kommer to dager før en planlagt folkeavstemning i Venezuela om det omstridte territoriet. Domstolen nevner ikke folkeavstemningen konkret, men sier Venezuela «må avstå fra enhver handling som vil endre statusen som for tiden gjelder for det omstridte området».

NRK - 30 minutter siden

Minst 182 pasienter berørt av ny feil i Helseplattformen

Det skriv Adresseavisen. St. Olavs Hospital skal ha oppdaga feil i legemiddellistene, stadfestar sjukehusdirektør Gretje Aasved overfor avisa fredag.

NRK - 30 minutter siden

Hizbollah: To drept i israelsk angrep mot grenseby i Libanon

To personer ble drept da Israel skjøt mot byen Houla sør i Libanon, ifølge den Hizbollah-kontrollerte TV-stasjonen Al-Manar. Den iranskstøttet militsgruppen og israelske styrker skjøt mot hverandre over grensen tidligere på dagen, slik de har gjort en rekke ganger de siste ukene. Hizbollah sier de angrep en gruppe israelske soldater fredag.

NRK - 1 time siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivile søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 1 time siden

Det kvite hus: USA fortsett arbeid for humanitær pause mellom Israel og Hamas

USA held fram med å samarbeida med Israel, Egypt og Qatar for å utvida ein humanitær pause i Gaza, seier ein talsperson for Det kvite hus fredag. Den amerikanske presidenten Joe Biden vil også fortsetta å engasjera seg i arbeidet med den humanitære pausen og lausletinga av gisler, la talspersonen til. Våpenkvila mellom Israel og Hamas varte i omtrent ei veke, og blei broten i dag.

NRK - 45 minutter siden

E6 stengt fra Mjøsbrua på ubestemt tid – må kontrollere bru

E6 ved Biri er fremdeles stengt etter at en kranbil tok oppi ei bru, melder politiet i Innlandet. Årsaken er at det trengs en ekstra kontroll av bruelementet. Det er ukjent hvor lenge den blir stengt.

NRK - 1 time siden

Første kvinne som satt i USAs høgsterett er død

Den tidlegare høgsterettdommaren Sandra Day O'Connor er død, opplyste USAs høgsterett fredag. O'Connor blei 93 år, var den første kvinna som sat i USA sin høgsterett, skriv CNN. I 2018 blei det kjend at ho hadde blitt diagnostiert med eit tidleg stadium av demens, som truleg var av typen Alzheimer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com