NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 03:33

NRK - 26 jul 21 kl. 14:48

Bergensbanen er i trafikk att

Toget går att på Bergensbanen etter å ha vore stengd eit par timar grunna brann i eit overbygg ved ein tunnel på Ustaoset. Truleg har gneistregn frå togskinnene sett fyr på gras og spreidd seg til overbygget, opplyser Sørøst politidistrikt til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergensbanen, Ustaoset, Sørøst, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bergensbanener i , trafikkatt
NRK - 17 aug 21 kl. 22:30

Bergensbanen åpnet igjen

Bergensbanen er nå åpen for trafikk igjen, etter at sju kyr ble påkjørt av toget i en tunnel rett før Mjølfjell. Fem kyr omkom. Det ble kraftige forsinkelser etter ulykken tirsdag kveld.

NRK - 07 sep 21 kl. 07:41

Bergensbanen på under fire timer

I politisk valgkvarter tirsdag morgen er tema reisetid på Bergensbanen. Miljøpartiet de Grønne vil ha Bergensbanen ned på fire timer..

NRK - 26 aug 21 kl. 14:20

Bergensbanen åpnet igjen

Randsfjordbanen mellom Hokksund og Hønefoss, som er en del av Bergensbanen, er åpnet for trafikk igjen etter strømproblemer. Det melder Bane Nor. De meldte om stans i trafikken som berørte tog mellom Oslo og Bergen litt etter klokken tolv torsdag..

NRK - 31 maj 21 kl. 18:29

Brann langs Bergensbanen på Voss

Det brenner i terrenget ved Skiple stasjon langs Bergensbanen på Voss. – Vi har fått meldinger om åtte til ti meter høye flammer, sier operasjonsleder Knut Dahl-Mikkelsen i Vest politidistrikt. Det er meldt om mye hvit røyk langs skinnegangen.

NRK - 26 jul 21 kl. 13:55

Bergensbanen stengt grunna brann

Bergensbanen er stengt mellom Haugastøl og Geilo grunna brann ved sporet, melder Bane Nor..

NRK - 28 jul 21 kl. 20:38

Bergensbanen stengt etter flom

Bergensbanen er stengt ved Bolstadøyri i Voss på grunn av flom. Det melder Bane Nor på sine nettsider. – Dette tar tid, skriver selskapet..

VG - 28 jul 21 kl. 20:49

Bergensbanen stengt etter flom: – Dette tar tid

Bergensbanen er stengt ved Bolstadøyri stasjon på grunn av flom. Det melder BaneNOR onsdag kveld..

VG - 28 jul 21 kl. 20:49

Bergensbanen gjenåpnet etter flom

Bergensbanen ble onsdag stengt ved Bolstadøyri stasjon på grunn av flom..

VG - 28 jul 21 kl. 20:49

Bergensbanen delvis gjenåpnet etter flom

Bergensbanen ble onsdag stengt ved Bolstadøyri stasjon på grunn av flom..

NRK - 28 jul 21 kl. 20:38

Bergensbanen stengt pga. flom

Bergensbanen er stengt ved Bolstadøyri i Voss på grunn av flom, melder Bane Nor. – Dette tar tid, skriver selskapet. Strekningen Dale–Evanger er stengt for togtrafikk.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

USA håper på samtale med Frankrike

USA ønsker å få diskutere med Frankrike om sin forsvarsavtale med Australia på FNs generalforsamling neste uke, opplyser utenriksdepartementet fredag. – Frankrike er en viktig partner og vår eldste allierte, skrev talsmann for utenriksdepartementet, Ned Price på Twitter fredag. Den diplomatiske striden oppsto da en omfattende forsvarsavtale mellom USA, Australia og Storbritannia ble kunngjort onsdag.

NRK - 45 minutter siden

USA stenger grenseovergang

USA har stengt en grenseovergang i Texas der tusenvis av migranter har strømmet inn i landet. Samtidig skal et stort antall migranter sendes tilbake til- Haiti. Ifølge en tjenestemann skal USA sende et «massivt» antall migranter fra grensa i Texas til Haiti med fly.

NRK - 45 minutter siden

NTL vil endre navn

Tiden har løpt fra navnet til fagorganisasjonen Norsk Tjenestemannslag (NTL). Nå ønsker de å skifte til et mer kjønnsnøytralt navn. Forbundet organiserer ansatte i offentlig sektor, som for eksempel i universiteter, Nav, Avinor og NRK, og ble startet så langt tilbake som i 1947.

NRK - 45 minutter siden

Full beredskap i Washington

Politiet i Washington tar alle forholdsregler før Donald Trump-supportere lørdag skal demonstrere ved USAs kongressbygning. Trump-supporterne har varslet at de vil vise sin støtte til dem som er fengslet og stilt for retten etter kongresstormingen 6. januar.

NRK - 1 time siden

Millionær kjent skyldig i drap

Eiendomsmillionæren Robert Durst er av en jury i Los Angeles kjent skyldig i et drap som skjedde i 2000. Durst er tidligere frikjent for drapet på en nabo og har vært mistenkt for drapet på kona, men er nå kjent skyldig i å ha drept sin beste venninne, Susan Berman, i Los Angeles i 2000. Mangemillionæren fra New York har vært omtalt i flere podkaster og TV-serier om anklagene.

NRK - 1 time siden

Amper stemning i Trondheim

I Trondheim fikk politiet melding om flere personer som var involvert i en slåsskamp natt til lørdag. Det var mye sinte folk og dårlig stemning da politiet ankom stedet. To personer ble siden bortvist, tvitrer politiet i Trøndelag..

NRK - 1 time siden

Person slått ned i Oslo

En person skal ha blitt slått ned i Oslo natt til lørdag. Fornærmede blødde fra hodet da politi og ambulanse kom frem. Gjerningspersonene har løpt fra stedet, og patruljer søker i området, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 1 time siden

To tenåringer til sykehus

To 15 år gamle gutter er fraktet til Haukeland sykehus etter at motorsykkelen de satt på kjørte av vegen ved Øygarden natt til lørdag. Begge falt i sjøen, men var bevisste, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Koronabøter i retten

To kvinner som nektet å betale bøtene de fikk for brudd på koronabestemmelsene i Bergen november i fjor, får ankesaken sin behandlet i Gulating lagmannsrett. I Bergen tingrett i juni ble kvinnene dømt til å betale bøter på henholdsvis 12.000 og 6.

NRK - 2 timer siden

Tidligere president i Algerie død

Abdelaziz Bouteflika, som i nesten 20 år var Algeries president, er død, melder statlig algerisk TV. Bouteflika var president i Algerie fra 1999 til han ble tvunget fra makten etter omfattende demonstrasjoner i 2019. Han er den lengstsittende lederen i Algeries historie.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt