NRK > Nyheter

Monday, 11 December, 00:45

NRK - 27 dec 22 kl. 23:34

Bergensbanen åpnet igjen

Trafikken på Bergensbanen mellom Bergen og Arna er i gang igjen, opplyser Bane Nor. Strekningen var stengt som følge av feil på en sporveksel..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergensbanen, Bergen, Arna, Bane Nor

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bergensbanen, åpnet, igjen
NRK - 16 jul 23 kl. 17:28

Bergensbanen åpnet igjen

Bergensbanen er åpnet igjen. Tidligere søndag ble Bergensbanen stengt ved Hakadal på grunn av brann langs sporet. – Det har vært brann i vegetasjonen langs sporet, og det er snakk om et tre eller lignende som har lent seg mot kjøreledningen, sier pressevakt Øystein Stavdal Paulsen.

NRK - 19 jul 23 kl. 09:42

Bergensbanen åpnet igjen

Bergensbanen er åpnet for trafikk igjen. Det skriver Bane Nor på sine nettsider klokken 10.15.

NRK - 19 jul 23 kl. 09:42

Bergensbanen åpnet

Bergensbanen, på strekningen Voss-Myrdal, er åpnet for trafikk igjen. Det skriver Bane Nor på sine nettsider klokken 10.15.

NRK - 05 apr 23 kl. 18:20

Bergensbanen åpnet igjen

Bergensbanen er åpnet igjen etter et strømbrudd i Finsetunnelen. Et tog med 350 passasjerer på vei til Oslo sto fast på Myrdal i mange timer. Bane Nor fikk først melding om strømstansen i 13-tiden, opplyser pressevakt i Bane Nor Gunnar Børseth til NTB.

NRK - 19 jul 23 kl. 09:42

Bergensbanen stengt igjen

Strekningen Voss-Myrdal er stengt for togtrafikk. Det skriver Vy på sine nettsider. – Du må regne med forsinkelser og innstillinger.

NRK - 16 jul 23 kl. 17:28

Bergensbanen stengt etter brann

Bergensbanen mellom Oslo og Bergen, ved Hakadal, er stengt. Det opplyser pressevakt i Bane Nor Til NRK. – Det har vært brann i vegetasjonen langs sporet, og det er snakk om et tre eller lignende som har lent seg mot kjøreledningen, sier pressevakt Øystein Stavdal Paulsen.

NRK - 10 aug 23 kl. 14:55

Bergensbanen åpner for overnatting i vogn på innstilte tog

Vy åpner for at de som har billett på innstilt nattog på Bergensbanen, kan sove i vognen. Vy innstiller avganger på Bergensbanen fredag 11. august.

NRK - 12 nov 22 kl. 15:38

Bergensbanen åpen igjen etter flommen

Bergensbanen mellom Evanger og Voss ble lørdag ettermiddag gjenåpnet etter flommen på Voss. – Du må fortatt regne med forsinkelser og innstillinger, skriver Bane Nor i en trafikkoppdatering. Bergensbanen er blant mye infrastruktur som har blitt påvirket av de enorme vannmengdene på Vestlandet, og især på Voss, hvor flommen har vært betegnet som den nest verste noensinne.

NRK - 18 mar 23 kl. 22:58

Bergensbanen åpnet igjen etter skred

Bergensbanen åpnet igjen klokka 22.30 lørdag kveld. Snøskred stengte banen natt til fredag.

NRK - 13 nov 22 kl. 16:38

Bergensbanen åpnet igjen

Bergensbanen: Åpnet igjen mellom Evanger og Bolstadøyri, opplyser Bane Nor. Strekningen var stengt på grunn av et ras. Togene går sakte forbi stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flere evakuerte seg selv da det brant i en boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 1 time siden

Flere evakuert fra brann i boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 1 time siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 2 timer siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 2 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 2 timer siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 3 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 3 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 3 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 6 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com