NRK > Nyheter

Saturday, 13 April, 01:03

NRK - 18 mar 23 kl. 22:58

Bergensbanen åpnet igjen etter skred

Bergensbanen åpnet igjen klokka 22.30 lørdag kveld. Snøskred stengte banen natt til fredag. – Trafikken er i gang igjen etter tidligere snøras, men du må fortsatt regne med noen forsinkelser, heter det hos Bane Nor sent lørdag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bane Nor

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bergensbanen, åpnet, igjen, etter, skred
NRK - 16 jul 23 kl. 17:28

Bergensbanen åpnet igjen

Bergensbanen er åpnet igjen. Tidligere søndag ble Bergensbanen stengt ved Hakadal på grunn av brann langs sporet. – Det har vært brann i vegetasjonen langs sporet, og det er snakk om et tre eller lignende som har lent seg mot kjøreledningen, sier pressevakt Øystein Stavdal Paulsen.

NRK - 19 jul 23 kl. 09:42

Bergensbanen åpnet igjen

Bergensbanen er åpnet for trafikk igjen. Det skriver Bane Nor på sine nettsider klokken 10.15.

NRK - 19 jul 23 kl. 09:42

Bergensbanen åpnet

Bergensbanen, på strekningen Voss-Myrdal, er åpnet for trafikk igjen. Det skriver Bane Nor på sine nettsider klokken 10.15.

NRK - 01 apr 24 kl. 12:50

Bergensbanen gjenåpner tirsdag 2. april

I en pressemelding melder Bane Nor at Bergensbanen åpner fpr normal drift tirsdag 2. april. Strekningen Arna – Vaksdal har vært stengt som følge av store skader etter at et godstog sporet av fredag 22.

NRK - 23 jan 24 kl. 08:41

Bergensbanen åpnet igjen etter uvær

Bergensbanen er åpen for trafikk igjen etter at alle avganger på strekningen ble innstilt mandag på grunn av uvær. – Trafikken er i gang igjen, men du må fortsatt regne med forsinkelser, skriver Bane Nor på sin hjemmeside. Toglinjer som kan påvirkes, er: * R40 Bergen – Myrdal, Bergensbanen * F4 Oslo S – Bergen, Bergensbanen (©NTB).

NRK - 05 apr 23 kl. 18:20

Bergensbanen åpnet igjen

Bergensbanen er åpnet igjen etter et strømbrudd i Finsetunnelen. Et tog med 350 passasjerer på vei til Oslo sto fast på Myrdal i mange timer. Bane Nor fikk først melding om strømstansen i 13-tiden, opplyser pressevakt i Bane Nor Gunnar Børseth til NTB.

NRK - 19 jul 23 kl. 09:42

Bergensbanen stengt igjen

Strekningen Voss-Myrdal er stengt for togtrafikk. Det skriver Vy på sine nettsider. – Du må regne med forsinkelser og innstillinger.

NRK - 23 feb 24 kl. 18:01

Bergensbanen åpnet etter jordskred

Bergensbanen er åpnet for togtrafikk etter et jordskred på strekningen mellom Trengereid og Arna. Bane Nor, som har driftsansvar for Bergensbanen, hadde mannskap ute for å undersøke omfanget av raset. Bergensbanen var stengt i litt over to timer.

NRK - 16 jul 23 kl. 17:28

Bergensbanen stengt etter brann

Bergensbanen mellom Oslo og Bergen, ved Hakadal, er stengt. Det opplyser pressevakt i Bane Nor Til NRK. – Det har vært brann i vegetasjonen langs sporet, og det er snakk om et tre eller lignende som har lent seg mot kjøreledningen, sier pressevakt Øystein Stavdal Paulsen.

NRK - 01 apr 24 kl. 12:50

Bergensbanen gjenåpner tirsdag 2.april

I en pressemelding melder Bane Nor at Bergensbanen åpner med normal drift tirsdag 2.april. Strekningen Arna - Vaksdal har vært stengt som følge av store skader etter at et godstog sporet av fredag 22.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tyskland og Østerrike ber innbyggere om å reise fra Iran

Tyskland og Østerrike ber innbyggere om å forlate Iran på grunn av den økte risikoen for en eskalering mellom Iran og Israel. – Sammen med våre partnere gjør vi alt vi kan for å hindre en eskalering av situasjonen i Midtøsten via diplomatiske kanaler, skriver utenriksdepartementet i Tyskland på X. Danmark har også advart om økt risiko for militær eskalering i Midtøsten, skriver DR..

NRK - 30 minutter siden

Digitaliseringsministeren vil ikke forby TikTok

Digitaliserings- og forvaltningsminister Karianne Tung (Ap) sier hun tar advarslene om TikTok på alvor, men vil ikke forby appen. – Jeg er skeptisk til å forby. Vår mening er at vi ikke kan trygge Norge ved å forby enkeltapper.

NRK - 30 minutter siden

Trump sier han vil vitne i «hysjpengesaken»

Dommeren i den såkalte hysjpenge-saken mot Donald Trump avviste fredag nok et forsøk fra ekspresidenten på å utsette saken. Trumps advokater argumenterte blant annet med at utvalget av jurymedlemmer kan ha fått med seg den eksepsjonelt skadelige nyhetsdekningen av saken. Dommer Juan Merchan var ikke overbevist.

NRK - 1 time siden

Stein Lier-Hansen: – Bra for meg at saken behandles av Økokrim

Fredag kveld ble tidligere administrerende direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, intervjuet på journalistkonferansen Skup. – Jeg er åpen for at jeg har gjort ting som jeg må stå til rette for. Derfor var jeg veldig opptatt av at Økokrim skulle ta saken, for da kommer den type prosess inn i en form som gjør at du har rettssikkerheten din på plass, selv om resultatet blir at du får en smell.

NRK - 2 timer siden

45 migranter fryktes omkommet i Middelhavet

45 migranter er savnet og fryktes omkommet etter at båten deres sank i Middelhavet onsdag, opplyser Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM). Migrantene forsøkte å ta seg fra Tunisia til Europa da båten de var om bord i forliste, opplyser IOM. Det er ikke funnet overlevende etter forliset.

NRK - 2 timer siden

Idrettstrener fengslet for seksuelle overgrep mot tre unge utøvere

En mann fra Telemark ble fredag varetektsfengslet, siktet for overgrep mot tre ungdommer han har vært trener for. Idrettstreneren ble pågrepet onsdag denne uken. Han er siktet for tre tilfeller av misbruk av overmaktsforhold og to tilfeller av seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år, ifølge fengslingskjennelsen fra Telemark tingrett.

NRK - 2 timer siden

Georgieva fortsetter som IMF-sjef i fem nye år

Det internasjonale pengefondets sjef Kristalina Georgieva får beholde vervet i en ny femårsperiode. Det bekreftet IMFs styre fredag. Styret i Det internasjonale pengefondet (IMF) opplyser at beslutningen om å vise henne tillit i fem nye år, er enstemmig vedtatt.

NRK - 2 timer siden

Haiti har fått ny overgangsråd

Haiti, der væpnede bander har tatt kontroll over store områder, har fått et nytt overgangsråd som skal forsøke å gjenopprette ro og orden i landet. Det nye rådet trer i kraft en måned etter at statsminister Ariel Henry kunngjorde at han ville gå av. Henrys kunngjøring kom etter at G9-familien, en sammenslutning av flere kriminelle bander og tidligere politifolk, tok kontroll over flyplassen i hovedstaden Port-au-Prince.

NRK - 4 timer siden

Roberto Cavalli er død

Den kjente italienske motedesigneren Roberto Cavalli er død, 83 år gammel. Det melder italienske medier. Cavalli døde i boligen sin i Firenze etter lang tids sykdom, meldte det italienske nyhetsbyrået Ansa fredag kveld..

NRK - 5 timer siden

Flykter fra Haitis hovedstad

Kriminelle bander har den siste måneden drevet 95.000 mennesker på flukt fra Haitis hovedstad Port-au-Prince, ifølge FN. – Mangelen på sikkerhet tvinger stadig flere til å forlate hovedstaden og søke tilflukt i provinser, til tross for risikoen ved å passere områder som kontrolleres av gjenger, ifølge Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com