NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 21:08

NRK - 18 mar 23 kl. 22:58

Bergensbanen åpnet igjen etter skred

Bergensbanen åpnet igjen klokka 22.30 lørdag kveld. Snøskred stengte banen natt til fredag. – Trafikken er i gang igjen etter tidligere snøras, men du må fortsatt regne med noen forsinkelser, heter det hos Bane Nor sent lørdag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bane Nor

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bergensbanen, åpnet, igjen, etter, skred
NRK - 18 mar 23 kl. 19:44

Bane Nor: Opnar Bergensbanen klokka 22

Laurdag kveld opplyser Bane Nor at Bergensbanen truleg vil opna klokka 22. Bergensbanen har stått sidan fredag, då det gjekk eit snøras mellom Hallingskeid og Myrdal. Bane Nor skriv at oppryddingsarbeidet har vore stort.

NRK - 29 dec 22 kl. 17:53

Bergensbanen har problemer: Setter inn nytt tog

En teknisk feil på Bergensbanen, gjør at toget som gikk fra Bergen 15.41 står bom fast på Arna stasjon utenfor Bergen. Et nytt tog er nå på vei fra Bergen og vil erstatte det andre.

NRK - 24 mar 23 kl. 18:21

Bergensbanen mellom Hønefoss og Flå er åpen igjen

Bergensbanen mellom Hønefoss og Flå ble åpnet igjen litt etter klokken 18 etter å ha vært stengt på grunn av et ras. Strekningen ble stengt i 15-tiden fredag..

Klartale - 09 jan 23 kl. 06:30

Blir det en ny uke med kaos for pendlere?

11. desember åpnet Follobanen. Det skulle gi kortere reisetid for folk som pendler med tog inn til Oslo.

NRK - 27 dec 22 kl. 23:34

Bergensbanen åpnet igjen

Trafikken på Bergensbanen mellom Bergen og Arna er i gang igjen, opplyser Bane Nor. Strekningen var stengt som følge av feil på en sporveksel..

NRK - 27 dec 22 kl. 22:17

Bergensbanen åpnet mellom Bergen og Arna

Bergensbanen er åpnet for trafikk etter å ha vært stengt mellom Bergen og Arna på grunn av feil på en sporveksel. Det opplyser Bane Nor..

Klartale - 14 jan 23 kl. 06:30

Vil vise hvordan folk levde i Pompeii

I mange år har arkeologer jobbet med å grave fram byen. Den ble dekket av aske etter at vulkanen Vesuv hadde et stort utbrudd i år 79 etter Kristus.Målet har vært å lære mer om hva slags liv folk levde i en middels stor romersk by.

Klartale - 03 jan 23 kl. 08:33

Vy mener de kunne teste Follobanen

Follobanen åpnet rett før jul. Toget som skulle få folk fra Ski til Oslo på 11 minutter er nå stengt. Kun åtte dager etter at den åpnet, ble den stengt.

NRK - 27 dec 22 kl. 21:12

Åpent på de fleste fjelloverganger

Det dårlige været over store deler av landet førte til at en rekke fjelloverganger ble stengt. De fleste har nå åpnet igjen. Fylkesvei 51 over Valdresflye var fortsatt steng klokka 15.

NRK - 18 mar 23 kl. 17:08

Bane Nor: Bergensbanen kan opne laurdag kveld

Oppryddingsarbeidet etter raset på Bergensbanen har vore utfordrande, men no trur Bane Nor at dei kan klare å opne banen igjen laurdag kveld. – Det har gått nye ras i området i løpet av natta, noko som har skapt utfordringar for oppryddingsarbeidet, seier pressekontakt Gunnar Børseth til Bergens Tidende..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 30 minutter siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 3 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 1 time siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 1 time siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 3 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 3 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 3 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 2 timer siden

Finlands Nato-søknad har fått grønt lys i Ungarn

Ungarn har godkjent Finlands søknad om NATO-medlemskap. Det skriver nyhetsbyråene Reuters og AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com