NRK > Nyheter

Mandag, 26 Juli, 16:35

NRK - 31 jan. 21 kl. 18:41

Bergen lufthavn åpnet igjen

Rullebanen på Bergen lufthavn er åpnet igjen, opplyser Lufthavndirektør Helge Eidsnes til NRK. Flyplassen var stengt i en periode på grunn av kraftig snøvær. Det kan komme forsinkelser på noen avganger..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen, Lufthavndirektør Helge Eidsnes, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bergen, lufthavn, åpnet, igjen
NRK - 31 jan. 21 kl. 17:43

Bergen lufthavn stengt av snøvær

Bergen lufthavn er stengt inntil videre på grunn av store snømengder, opplyser lufthavndirektør Helge Eidsnes til NRK. Mannskaper og maskiner er ute på rullebanen for å holde unna snøen. Noen fly er innstilt og noen avganger blir forsinket..

NRK - 31 jan. 21 kl. 17:43

Bergen lufthavn stengt grunnet snø

Bergen lufthavn er stengt inntil videre på grunn av store snømengder, opplyser lufthavndirektør Helge Eidsnes til NRK. Mannskaper og maskiner er ute på rullebanen for å holde unna snøen. Noen fly er innstilt og noen avganger blir forsinket..

NRK - 01 juni 21 kl. 04:46

Sendt hjem fra karantenehotell

Fredag kom det flere passasjerer fra utlandet til Torp lufthavn Sandefjord enn det var kapasitet til på karantenehotellene. Dermed ble folk sendt rett hjem. Rundt en av tre av passasjerer som ankom Torp lufthavn fredag ble sendt hjem i stedet for å gjennomføre pålagt karantene på hotell.

Aftenposten - 30 juni 21 kl. 21:55

Etter fem år og 147 millioner kroner åpner Grünerløkka Lufthavn igjen

Etter fem år og 147 millioner kroner er endelig lokalene til Grünerløkka Lufthavn klare..

NRK - 27 mai 21 kl. 07:50

69. Festspillene i Bergen åpnet

En eksklusiv forsamling på 100 fikk oppleve åpningen av de 69. Festspillene i Bergen onsdag. Nå er det bestemt at resten av festivalen får ha 200 publikummere i salen.

VG - 08 feb. 21 kl. 19:46

Bergen er stengt ned: – Det er litt spøkelsesaktig her

BERGEN (VG) Bergen er stengt ned i kampen mot det muterte viruset. Mandag var det lang kø foran teststasjonen på Festplassen i Bergen sentrum..

VG - 09 feb. 21 kl. 17:24

Her bygges nytt barnesykehus: Kan bli forsinket dersom Bergen stenger byggeplassene

BERGEN (VG) Byggingen av et splitter nytt barne- og ungdomssykehus er i full gang i Bergen. Dersom Bergen kommune velger å stenge ned de store byggeplassene, kan milliardprosjektet bli forsinket..

NRK - 19 mars 21 kl. 10:47

R-tallet under 1 i Helse Bergen

Det såkalte r-tallet, som reflekterer hvor mange en koronasmittet person i gjennomsnitt smitter, er beregnet til 0,9 i Helse Bergen sitt område. Tallet er usikkert, men ligger mellom 0,4 og 1,4. Helse Bergen-sjef Eivind Hansen sier at de anslår at mellom tre og seks personer vil være innlagt i Helse Bergen de neste to ukene.

NRK - 09 april 21 kl. 10:10

To nye koronadødsfall i Bergen

Helse Bergen melder om eit nytt koronarelatert dødsfall. Det er ein eldre person over 65 år. Totalt 16 personar døydd med covid-19 i helseforetaket.

NRK - 11 mai 21 kl. 14:43

32 tilfelle knytt til utestad

Smitten aukar i Bergen. Tysdag melder Bergen kommune om 45 nye smittetilfelle i byen. Eit smitteutbrot på ein utestad i Bergen sentrum får no fokus hjå smittevernleiinga i kommunen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mikati utpekt til ny statsminister

Milliardær og tidligere statsminister Najib Mikati skal forsøke å danne ny regjering i Libanon. Oppdraget ble gitt til Mikati etter en avstemning i landets nasjonalforsamling mandag. Tidligere statsminister Saad Hariri måtte tidligere denne måneden gi opp å danne ny regjering.

NRK - 15 minutter siden

Brann i bil i Operatunnelen slukket

Brannen er nå slukket og en person er kjørt til legevakten for videre behandling. Det var kun materielle skader i forbindelse med brannen. Sperringen i østgående retning er også opphevet.

NRK - 15 minutter siden

To helikoptre i leteaksjon

Dykkere og to helikoptre leter etter en person som skal være utsatt for en drukningsulykke i Steinkjerelva i Trøndelag. En mann skal ha blitt sett ute i vannet før han forsvant. Ingen er imidlertid meldt savnet og nødetatene foretar en rundspørring blant badegjestene..

NRK - 30 minutter siden

Løyste ikkje ut fallskjermen

Basehopparen som omkom etter utsprang frå Hoven 10. juli hadde ikkje forsøkt å løyse ut fallskjermen, seier politioverbetjent Vidar Stavik til Fjordenes Tidende. Skadane tilseier at ho har treft fjellveggen eller terrenget først, seier Stavik..

NRK - 45 minutter siden

Fremdeles ingen meldt savnet

Hittil er ingen meldt savnet etter meldinga om en drukningsulykke på Bystranda i Steinkjer. Nødetatene foretar nå en rundspørring blant badegjestene..

NRK - 45 minutter siden

Rekordhøyt smittetall i Irak

Myndighetene i Irak har registrert 12.180 koronatilfeller i løpet av et døgn, det høyeste tallet så langt i pandemien. Smittetallet ble presentert av det irakiske helsedepartementet mandag.

NRK - 45 minutter siden

Brann i bil i Operatunnelen

Det brenner i en bil rett ved lysåpningen i Operatunnelen i området ved Langkaia. Nødetatene er på vei til Operatunnelen østgående retning. Det er mye røyk på stedet.

NRK - 1 time siden

Mulig drukningsulykke

Dykkere er sendt til Bystanda i Steinkjer, til det som er en mulig drukningsulykke. En mann var sett ute i vannet, men er nå ute av syne. Ingen er derimot savnet på det nåværende tidspunkt..

NRK - 1 time siden

Ny rekord for Pantelotteriet

Så langt i år har Pantelotteriet omsatt for 171 millioner kroner, mot 131 millioner kroner på samme tid i fjor. – Vi setter rekord på rekord og er stolte over at lotteriet i år vil tilføre Norges Røde Kors mer enn 100 millioner kroner, sier daglig leder Gaute Langdal i Norsk Pantelotteri. Han forklarer økningen blant annet med delvis stengte grenser, varmt vær, høyt salg av drikkevarer med norsk pantemerke og en økt interesse for lotteriet.

NRK - 1 time siden

Avslutter leteaksjonen

Leteaksjonen etter mannen som ble observert kavende i Venneslafjorden i Vennesla avsluttes da politiet har kommet i kontakt med en mann som stemmer med beskrivelsen. Mannen som er fra Nederland var ute og svømte butterfly i det aktuelle tidsrommet. Mannen gikk i land etter svømmeøkten og har det bra..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt