NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 17:04

NRK - 17 sep 21 kl. 15:06

Bergen avvikler lokale koronatiltak

Byrådet i Bergen avvikler de lokale koronatiltakene som gikk lengre enn de nasjonale tiltakene. Det skriver kommunen i en pressemelding. Bergen innførte lokale koronatiltak i begynnelsen av august på grunn av økende smitte. De siste ukene har smitten gått kraftig ned i byen, og byrådet mener nå at det ikke lenger er nødvendig med strengere tiltak i Bergen enn i resten av landet. Endringen skjer med umiddelbar virkning..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bergen, avvikler, lokale, koronatiltak
NRK - 29 sep 21 kl. 21:22

Lørenskog opphever koronaforskrift

ørenskog kommune har vedtatt å oppheve den lokale koronaforskriften. Nå er det kun to kommuner som har lokale koronatiltak. Etter at Norge ble gjenåpnet er det slutt på nasjonale tiltak.

NRK - 15 sep 21 kl. 11:00

Avvikler dyrehold for andre gang

Mattilsynet avvikler i dag dyreholdet til en bonde i Sola for andre gang. Bonden har fått aktivitetsforbud mot å fortsette som bonde, men har oversett forbudet. Han har fortsatt driften av gården med rundt 125 storfe.

NRK - 20 sep 21 kl. 15:22

Avvikler Olje for utvikling

Regjeringens bistandsprogram ble etablert i 2005 og skulle bygge kompetanse for forvaltning av oljeressurser i over 30 land. Utenriksdepartementet skriver i en pressemelding at de nå avvikler programmet innen 2024. Utviklingsminister Dag-Inge Ulstein (KrF) begrunnet avgjørelsen med at bistandsbudsjettet skal ha en sterk klimaprofil..

NRK - 08 okt 21 kl. 07:42

FN avvikler Jemen-gruppe

FNs menneskerettsråd avvikler en ekspertgruppe som observerer og etterforsker krigsforbrytelser i Jemen, skriver NTB. Det skjer etter at et forslag om å fornye gruppas mandat med to år ble stemt ned. Det er første gang UNHRC har avvist et utkast til uttalelse siden dannelsen i 2006, sier en talsmann til AFP.

NRK - 30 jul 21 kl. 21:51

Avvikler påbud om hansker

Siden mai i fjor har det vært påbudt med hansker på busser, tog og i butikker i Moskva som et koronatiltak. Nå er påbudet opphevet i den russiske hovedstaden. Ordfører Sergej Sobjanin sier fredag at smittesituasjonen i Moskva er kraftig forbedret.

NRK - 08 jun 21 kl. 13:08

Oslo forlenger koronatiltak

Oslo forlenger koronatiltak til 18. juni. Det har byrådet bestemt..

NRK - 06 jul 21 kl. 15:23

Catalonia gjeninnfører koronatiltak

Den spanske regionen Catalonia gjeninnført flere koronatiltak som følge av mange nye smittetilfeller på kort tid og nytt press på helsevesenet. Nattklubber må stenge igjen, og det blir forbudt med flere enn 500 personer på utendørsarrangementet, opplyser talsperson Patricia Plaja. Håpet er å få bukt med smitteoppblussingen, særlig blant uvaksinerte unge mennesker..

NRK - 14 aug 21 kl. 17:39

Nye protester mot koronatiltak

For femte helg på rad har tusener av franskmenn strømmet ut i gatene for å protestere mot strengere koronatiltak. Myndighetene ventet at rundt 250.000 mennesker ville delta lørdag i demonstrasjonene mot tiltakene som er innført for å beskytte befolkningen mot viruset og få bukt med pandemien.

NRK - 21 aug 21 kl. 08:17

Soldater for å bistå koronarammede

Vietnam har innført strenge koronatiltak i Ho Chi Minh-byen og sender soldater for å levere mat til innbyggere som bes om å holde seg hjemme, skriver NTB. Vietnam har innført strenge koronatiltak i Ho Chi Minh-byen og sender soldater for å levere mat til innbyggere som bes om å holde seg hjemme..

NRK - 30 maj 21 kl. 12:12

Bergen forlenger ikke tiltak

Bergen vil følge nasjonale koronaregler fra mandag, og forlenger dermed ikke de lokale smitteverntiltakene som utøper i dag. Det skriver kommunen i en pressemelding. Den lokale smittevernforskriften ble innført på grunn av høyt smittepress i Bergen 20.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Granat i Langesund

Det er funnet en militær granat på en privat adresse i Langesund i Telemark. Granaten er trolig fra 2. verdenskrig, opplyser Sør-Øst Politidistrikt.

NRK - 30 minutter siden

Ingen tatt av steinras på fv 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Politiet melder at ingen er tatt av raset, men at det ligger store steiner i veien. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 30 minutter siden

Steinras mellom Odda og Jondal

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 30 minutter siden

Steinras over fylkesvei 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 ved Jondalstunnelen , opplyser Vest Politidistrikt. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 45 minutter siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

En person er funnet død ute på en sti i nærheten av et boligfelt i Skien. Det melder Sør-Øst Politidistrikt på Twitter. Personen er ikke identifisert, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

NRK - 1 time siden

– 160 Houthi-krigere drept

Minst 160 opprørere fra den jemenittiske Houthi-bevegelsen er drept i nye kamper sør for Maarib, ifølge den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen. I en uttalelse lørdag sendt ut via Saudi-Arabias statlige nyhetsbyrå, sier koalisjonen at den har gjennomført 32 angrep i løpet av det siste døgnet, og at minst 160 opprørere ble drept. Det melder NTB via AFP.

NRK - 1 time siden

Tromsø: Person funnet i havet

En person er funnet i havet utenfore Tromsø sentrum, melder Troms politidistrikt. Nødetatene er på stedet..

NRK - 1 time siden

Salah med kunstmål i storseier

Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4–0. – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.

NRK - 2 timer siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

–Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 1 time siden

Må skjule sin samiske side

Nye tall viser at hele tre av fire unge samer opplever diskriminering. Reindriftssamen Jon Nils «Jone» Kappfjell (17) føler at han må tilpasse seg andre, istedenfor at det norske samfunnet tilpasser seg han. Dersom han våger å være seg selv har han opplevd utestenging og å bli stemplet som «samen»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt