VG > Innenriks

Saturday, 22 January, 03:51

VG - 12 jan 22 kl. 21:14

Ber studenter dusje mindre

Studenter i Agder reagerer på trussel om at energi tas ut av husleien, hvis de ikke reduserer strømforbruket..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Agder

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ber, studenter, dusjemindre
Aftenposten - 19 okt 21 kl. 13:16

Dette koster det å dusje og lade elbilen nå

Dette koster det å dusje og lade elbilen nå.

VG - 25 aug 21 kl. 13:51

Vil at studenter fra utlandet skal betale

Utenlandske studenter som kommer til Norge må betale studieavgift hvis de kommer fra land hvor norske studenter må betale, mener Fremskrittspartiet. Forslaget møter lite støtte fra de andre partiene og studenter..

Klartale - 11 okt 21 kl. 09:38

Brølte for psykisk helse

Søndag var Verdensdagen for psykisk helse. Verdens-organisasjonen FN markerer dagen i hele verden hvert år. I år var temaet livet under og etter en pandemi.

NRK - 09 aug 21 kl. 17:44

Vil masseteste studenter

Helsedirektoratet anbefaler at elever og studenter over 18 år kan teste seg ut av karantene. Arrangøren av fadderuka ved Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen har planer om massetesting når studentene kommer på campus i neste uke. – Tanken er å teste alle studentene hver dag.

NRK - 17 aug 21 kl. 07:42

Over 10.000 studenter i boligkø

Denne uken er det semesterstart ved de fleste universiteter og høyskoler. Fortsatt står 10.000 studenter i kø for å bo i en av studentsamskipnadenes boliger.

NRK - 31 aug 21 kl. 09:02

Starter testing av 35.000 studenter

Nå starter hurtigtestingen av 35.000 studenter i Trondheim. Hver dag siden torsdag har et tresifret antall personer fått påvist koronavirus i Trondheim.

NRK - 04 sep 21 kl. 17:16

Færre utenlandske studenter

Antall studenter fra EU-land ved britiske universiteter har sunket betraktelig. Ifølge ferske tall har 11.700 studenter fra EU-land blitt tatt opp på britiske universiteter denne høsten.

NRK - 09 nov 21 kl. 08:47

Flere unge bruker sovemedisiner

Flere studenter og unge voksne sier at de har søvnproblemer, og det har vært en dobling i sovemedisinbruken blant dem mellom 15 og 24 år. Det er nye tall som er samlet inn i mars i Studentenes helse- og trivselsundersøkelse (SHoT) som viser at flere unge sliter med søvnen. – Tallene fra SHoT viser at nær én av tre studenter opplevde søvnproblemer i 2021.

NRK - 23 aug 21 kl. 15:30

Ber alle Bergen-studenter teste seg

Rektor ved Universitetet i Bergen ber alle studenter teste seg etter flere smittetilfeller knyttet til fadderuken. Mandag meldte Bergen kommune om 49 nye smittetilfeller. Nesten halvparten er i aldersgruppen 20–29 år, og 14 kobles til fadderuken, skriver Bergens Tidende..

NRK - 29 aug 21 kl. 15:22

Ber studenter droppe sosialisering

Kommunedirektør i Trondheim, Morten Wolden, ber byens studenter avlyse all sosial aktivitet. Over 300 personer er registrert smittet siden fredag, og om lag 75 prosent av disse er mellom 18 og 25 år. Wolden har i dag vært i krisemøte med NTNU, Studentsamskipnaden, BI og Dronning Maud, for å se på hvordan de kan få kontoll på smitten.

Fler nyheter fra VG

VG - 12 jan 22 kl. 18:04

Anmelder Facebook for deling av draps-video

Moren til danske Louisa Vesterager Jespersen (24) som ble drept i Atlasfjellene i Marokko, mottar stadig videoer av drapet på datteren. Nå anmelder hun Facebook for å ha medvirket til at videoen av det brutale drapet blir delt..

VG - 12 jan 22 kl. 19:42

Tror ikke WHOs dystre spådom vil gjelde i Norge

WHO har varslet at over halvparten av Europa vil være smittet i løpet av de neste to månedene. Nakstad tror ikke det samme vil skje i Norge..

VG - 12 jan 22 kl. 20:21

Derfor holdes faglige råd hemmelige til torsdag – se Kjerkols svar

Helsedirektoratet og FHI har levert dokument med faglige råd til regjeringen, men de holdes hemmelige til regjeringen har bestemt seg..

VG - 12 jan 22 kl. 20:39

Svein (53) ble tatt av ras: – Jeg fløt på gjørme og vann

Svein Skjærli skulle bare rydde opp etter et lite ras. Plutselig løsnet hele skråningen og han ble dratt flere meter i gravemaskinen sin..

VG - 09 nov 21 kl. 15:30

Vitnet i rettssaken mot Bislett-angriperen: – Sjokkert over at han var ute

Tre kvinner som tidligere har blitt angrepet av mannen i 30-årene som ble skutt og drept av politiet på Bislett tirsdag, er sjokkert over at han var ute på frifot..

VG - 09 nov 21 kl. 14:15

Full strid om coronatiltak i Trondheim: – Er planen at barn skal bli smittet?

I formannskapsmøtet i Trondheim kommune tirsdag var det full uenighet om veien videre i den smitterammede byen, og avgjørelsen er nå utsatt..

VG - 09 nov 21 kl. 10:28

Øyenvitner til skuddramaet på Bislett: - Vi ble veldig redde

Øyenvitner forteller om et intenst drama som ender med politiskuddene på fortauet: – Vi ble veldig redde. Det var skummelt og ekkelt å se på, sier Jessica Szymanska (24) til VG..

VG - 09 nov 21 kl. 09:18

Mann skutt av politiet på Bislett i Oslo: - Ingen kontroll på hva som har skjedd

Politiet bekrefter at de har avfyrt skudd mot en person. En video viser en mann som står midt i gaten og veiver med det som ser ut som en kniv, før politiet kjører på ham..

VG - 09 nov 21 kl. 09:18

Nettavisen: En person skutt på Bislett i Oslo

Ifølge en Nettavisen-journalist er en person skutt av politiet på Bislett i Oslo. Politiet bekrefter at det er avfyrt skudd..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt