NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 07:40

NRK - 08 feb. 21 kl. 14:05

Ber slalåmkjørere teste seg

Nittedal ber alle som har stått på slålåm i Varingskollen i helgen eller deltatt i andre fritidsaktiviteter i Hakaldal om å koronateste seg. Dette skjer fordi kommunen nå mistenker at de har et pågående utbrudd av det britiske muterte viruset..
Les mer på NRK


Les mer om:
Varingskollen, Hakaldal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ber, slalåmkjørere, teste, seg
NRK - 08 feb. 21 kl. 14:05

Ber 1600 slalåmkjørere teste seg

Nittedal ber alle som har stått på slålåm i Varingskollen i helgen eller deltatt i andre fritidsaktiviteter i Hakadal om å koronateste seg. Dette skjer fordi kommunen nå mistenker at de har et pågående utbrudd av det britiske muterte viruset..

Aftenposten - 14 mars 21 kl. 15:32

Langrennsfolket er lei – mener alpinkjørere ødelegger løypa

Langrennsfolket er lei av nestenulykker når snowboardere og slalåmkjørere bruker Strømsbråtenløypa nedenfor Tryvann til….

NRK - 09 mai 21 kl. 16:57

Ber 100 busspassasjerer teste seg

Rundt 100 personer som har tatt buss mellom Kristiansand og Farsund, blir bedt om å teste seg for koronaviruset etter at en passasjer har testet positivt. Kommunen ber de som har reist på disse avgangene om å teste deg..

NRK - 08 juli 21 kl. 13:28

Røros droppar ventekarantene

Røros kommune testar store deler av befolkninga etter smitteutbrotet i nabokommunen Holtålen. To tilsette ved Kaffestuggu på Røros har fått påvist koronasmitte. 1200 har blitt oppfordra til å teste seg, som følge av dette.

Klartale - 08 mars 21 kl. 13:26

Ber ikke alle i Tromsø teste seg for korona likevel

Lederen for korona-senteret i Tromsø ba alle i byen teste seg for korona. Nå sier kommunen at de ikke ønsker at alle skal teste seg..

NRK - 23 juni 21 kl. 04:31

Får 300 kroner per korontest

Ordningen med koronasertifikat gjør at mange uvaksinerte må teste seg for å delta på et arrangement. Massetestingen er det private som står for. Årsaken er at kommunene først og fremst skal sørge for testing av personer med symptomer og ved smittesporing, skriver Klassekampen.

Klartale - 22 mars 21 kl. 10:30

Oslo ønsker å teste alle elever og lærere hver uke

Oslo kommune ønsker å teste elever og lærere hver uke. Det er for å kunne holde skolene åpne. Men da må regjeringen endre reglene..

VG - 21 mars 21 kl. 22:28

Oslo ber regjeringen endre regelverket: Vil teste inntil 230.000 i uken

Oslo kommune ønsker å teste alle elever og lærere hver uke – men trenger hjelp fra regjeringen..

NRK - 21 mars 21 kl. 22:35

Oslo vil teste 230.000 i uka

Byrådet i Oslo ber regjeringen endre regelverket for å kunne teste alle elever og lærere hver uke, skriver VG. Målet er å kunne holde skolene åpne. – Det er høyt smittetrykk og skoler går til og fra hjemmeundervisning.

NRK - 23 jan. 21 kl. 09:34

Stjørdal ber folk teste seg

Stjørdal kommune ber alle innbyggerne som har vært i Nordre Follo eller nabokommunene de siste 14 dagene om å teste seg. I helga kan koronatesting bestilles på legevakta..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Sjå Politisk sommarkvarter

Dagens gjest i Politisk sommarkvarter er stortingrepresentant og leiar for Oslo Høgre, Heidi Nordby Lunde..

NRK - 15 minutter siden

Flere nordmenn vil ha elbil

De siste fire årene er langt flere blitt positive til å eie elbil. 2017 var 31 prosent negative til å eie elbil, mens denne andelen har sunket til 24 prosent i 2021, ifølge en undersøkelse fra Naf. Andelen som kan tenke seg å eie elbil har økt fra 30 prosent til 43 prosent..

NRK - 15 minutter siden

Haitis sikkerhetssjef arrestert

Haitis sikkerhetssjef er arrestert i kjølvannet av drapet på president Jovenel Moïse 7. juli, opplyser politiet. Sikkerhetssjef Jean Laguel Civil er mistenkt for å ha vært delaktig i plottet som fikk presidenten drept i sin bolig av agenter som klarte å ta seg forbi vaktene uten å løsne et skudd.

NRK - 30 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 30 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS.

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 45 minutter siden

Brann i terrenget i Stryn

Det er ein brann i terrenget i Åsheimsfjellet i Stryn, skriv 110 Vest på Twitter. Branntenesta seier det er langt frå farbar veg. Dei melde fyrst at dei tok seg ut i området med ATV, men opplyste klokka 06:41 at dei vurderer skogbrannhelikopter når brannvesenet er framme og har oversikt..

NRK - 45 minutter siden

Brannbomber mot Cubas ambassade

Cubas utenriksminister Bruno Rodriguez hevder landets ambassade i Paris har blitt angrepet med brannbomber, skriver NTB, Han ga ingen detaljer om angrepet i en melding på Twitter, og det er heller ikke klart om noen ble skadd eller om angrepet gjorde skade..

NRK - 45 minutter siden

Mann arrestert for skyteepisode

Ein mann i 25-årsalderen blei fredag arrestert sør i Stockholm og mistenkt for å vera innblanda i ein skyteepisode der to barn blei trefte i ein beina. Mannen forsøkte å stikka av då politiet kom og prøvde å køyra over ein politibetjent under arrestasjonen. Han er dermed også mistenkt for drapsforsøk på politimannen, skriv Expressen..

NRK - 1 time siden

Melbourne letter på restriksjonene

Melbourne åpner igjen tirsdag etter den siste tids nedstenging. I storbyen Sydney i New South Wales går fortsatt mot nedstenging etter fire uker med strenge restriksjoner. Tirsdag ble det registrert 172 nye smittetilfeller i delstaten.

NRK - 1 time siden

170 utan straum i Agder

Tysdag morgon er 170 husstandar utan straum i Agder etter uværet måndag kveld, opplyser Agder Energi til NRK. Selskapet har hatt feilretterar ute heile natt til tysdag. På det verste måndag kveld var nesten 3000 husstandar straumlause..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt