NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 17:34

NRK - 10 juni 21 kl. 19:50

Ber russen ta pause i feiringen

Kommuneoverlegen ber russen i Hamar om å ta pause i feiringen igjen, fordi det er påvist flere smittetilfeller ved Hamar katedralskole de siste dagene. Smittesporingsteamet forventer å vite mer om et par dager, skriver skolen på sine nettsider..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hamar

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ber, russenta , pausei , feiringen
NRK - 23 april 21 kl. 14:58

Fylkeslegen ber russen utsetje

Fylkeslegen i Agder, Anne-Sofie Syvertsen, ber russen i fylket om å utsetje russefeiringa, melder Agderposten. Frå 15. til 22.

NRK - 02 juni 21 kl. 10:56

Vil avlyse russetiden

Kommuneoverlegen ber russen i Kristiansand avlyse resten av russetiden. – Tallenes klare tale gjør at vi er nødt til å sette strek nå. I løpet av mai måned har vi fått 814 nye smittetilfeller, og mer enn 350 av disse er relatert til utbruddet blant russen, sier Styrk Fjærtoft Vik.

NRK - 22 april 21 kl. 16:06

FHI skal lage eigne råd til russen

Folkehelseinstituttet planlegg å utarbeide eigne, detaljerte råd til årets russ. Enkelte råd er klare allereie no: Russen må fylgje gjeldande reglar og råd for arrangement og private samlingar, dei bør samlast utandørs, og dei bør avgrense talet på personar dei har tett kontakt med. På grunn av skort på hurtigtestar vurderer FHI det som lite aktuelt med jamleg testing av russen gjennom russetida..

NRK - 25 mai 21 kl. 13:19

Ingen konsekvenser for russen

Kommuneledelsen i Arendal vil ikke foreta seg noe mer overfor russen. I pinsen opplyste kommunen at de ville vurdere å følge opp russen som samlet seg i store grupper. Ordfører Robert C.

NRK - 25 mai 21 kl. 21:00

Politipatrulje festet i russebuss

Politiet beklager at en politipatrulje fra Trysil takket ja til å feste med russen i en russebuss i Elverum i forrige uke. I en video som Dagbladet har publisert, danser to politibetjenter tett med russen. Bussjefen sier til avisen at russen selv har holdt seg innenfor anbefalingene da de er en kohort, men politiet er ikke en del av den kohorten.

NRK - 25 mai 21 kl. 21:00

Politiet danset i russebuss

Politiet beklager at en politipatrulje fra Trysil takket ja til å danse med russen i en russebuss i Elverum i forrige uke. I en video som Dagbladet har publisert, danser to politibetjenter tett med russen. Bussjefen sier til avisen at russen selv har holdt seg innenfor anbefalingene da de er en kohort, men politiet er ikke en del av den kohorten.

NRK - 09 juni 21 kl. 11:35

Asker la russen få rulle

Asker kommune lar russen få rulle med bussene og følger dermed ikke nabokommunene Bærum og Oslo. Det er Budstikka som onsdag kommer med gladmeldingen til russen i Asker. – Per i dag er det ikke en smittesituasjon i Asker som tilsier at vi skal innføre hastevedtak etter smittevernloven, sier Meera Grepp, kommuneoverlege i Asker.

NRK - 26 mai 21 kl. 10:25

Stoppar russefeiringa i Drammen

Russen i Drammen og Lier har sett feiringa på vent etter nye koronatilfelle. Seks av dei åtte ne tilfella i Lier er knytt til festaktivitet i russemiljøet, skriv Lierposten. Mykje smitte gjer at russen i Drammen og Lier sjølve har valt å sette feringa på pause ein periode..

NRK - 22 mai 21 kl. 14:50

Ber russen avlyse alt

Kommuneoverlege i Hamar, Ketil Egge, ber russen om å avlyse planene de neste dagene på grunn av smittesituasjonen på Hedmarken. Det skriver Hamar Arbeiderblad. Det blir også forbud mot mer enn to gjester i private hjem..

NRK - 18 mai 21 kl. 07:14

Ber russen hurtigteste seg

Russen i Grimstad og Kristiansand bes om å ta en hurtigtest, og ikke møte på skolene tirsdag. Det opplyser fylkeskommunen. Dersom testen er negativ, skal elevene møte på skolen i morgen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Norwegian-aksjen fortsetter å stige

For andre dag på rad endte Norwegian med en god oppgang på Oslo Børs. Flyselskapet bidro til at hovedindeksen steg med 0,78 prosent til 1.133,14 poeng.

NRK - 10 minutter siden

Smitten stiger i Storbritannia

Det ble registrert 16.135 nye smittetilfeller i Storbritannia i dag, en sterk økning fra dagen før, og det høyeste tallet siden starten av februar. Det skriver Reuters.

NRK - 15 minutter siden

Tildeler DAT Stord-Oslo flyrute

Samferdselsdepartementet har etter konkurranse tildelt flyselskapet Danish Air Transport (DAT) kontrakt for drift av flyruten Stord–Oslo fra 14. juli. Det opplyser departementet i en pressemelding..

NRK - 30 minutter siden

Gir 183.000 vaksiner til Kosovo

Alle de 182.900 dosene av AstraZeneca-vaksine Folkehelseinstituttet (FHI) har på lager, doneres til Kosovo. – Kosovo er blant landene i Europa som til nå har mottatt færrest vaksinedoser.

NRK - 30 minutter siden

– Har ingen bedre venn enn Tyskland

– Jeg tror vi kan si at USA ikke har noen bedre partner, ingen bedre venn i verden, enn Tyskland. Det sa USAs utenriksminister Antony Blinken til pressen før han møtte forbundskansler Angela Merkel i dag..

NRK - 45 minutter siden

Vil hedre Torkelsen med statue

Det er bred politisk enighet i Stavanger om at nylig avdøde Per Inge Torkelsen skal hedres. En statue av komikeren kan være aktuelt. – Det henger veldig høyt å få en statue etter seg, jeg kan ikke huske sist vi gjorde det i Stavanger.

NRK - 1 time siden

Ingen nye tiltak i Grimstad

Det vil ikke bli innført nye smitteverntiltak i Grimstad etter det store utbruddet i kommunen. Det sa ordfører Beate Skretting (H) på en pressekonferanse i dag. Det ble registrert 40 nye smittede det siste døgnet i Grimstad.

NRK - 1 time siden

Deltavariant kan ta helt over i EU

I de kommende månedene kan andelen covid-19-tilfeller som skyldes deltavarianten av koronaviruset, øke til 90 prosent, advarer EUs smittevernkontor. –Vi anslår at innen utgangen av august vil deltavarianten stå for 90 prosent av nye smittetilfeller i EU, sier smittevernkontoret ECDC onsdag..

NRK - 1 time siden

Stormakter diskuterer Libya

Representanter fra Libyas midlertidige regjering møter i dag USA, Frankrike, og Egypts utenriksministere i Berlin. De skal diskutere krisen i det krigsherjede landet som skal avholde valg i slutten av året. Samtalene har støtte fra FN..

NRK - 1 time siden

Centerpartiet dropper lovforslag

Centerpartiet i Sverige dropper sitt krav om å frigjøre prisene på husleien. Det skriver avisen Dagens Nyheter. Forslaget som Centerpartiet nå dropper, er det forslaget som fikk Vänsterpartiet, Moderaterna, Kristdemokraterna, og Sverigedemokraterna til å stemme for mistillitsforslaget mot statsminister Stefan Löfven..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt