NRK > Nyheter

Sunday, 05 December, 06:14

NRK - 09 jun 21 kl. 22:59

Ber riksadvokaten se på NRKs rolle

24 svineprodusenter har bedt Riksadvokaten se nærmere på NRKs rolle etter innbrudd i svinenæringen, skriver Nationen. – Vi har bedt Riksadvokaten om også se nærmere på NRKs rolle, sier Lars Morten Bjørkholt, som representerer svinebøndene, til avisen. NRK publiserte lørdag en sak med bilder og video de har fått fra Nettverk for dyrs frihet. Bildene, som er tatt og filmet etter at gruppen har brutt seg inn hos 28 grisebønder i Norge etter 2019, viser skadde, syke og døde griser..
Les mer på NRK


Les mer om:
Riksadvokaten, NRKs, Nationen, Lars Morten Bjørkholt, NRK, Nettverk, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ber, riksadvokatense på , NRKs, rolle
NRK - 30 jun 21 kl. 17:01

Riksadvokaten om karanteneplikten

Riksadvokaten har ikke oversikt over om politidistriktene håndterer brudd på karantenehotellplikten ulikt. . – Riksadvokaten har ikke grunnlag for å trekke noen sikker konklusjon om i hvilken grad ulike politidistrikter håndterer brudd på reglene om karantenehotell forskjellig, sier assisterende riksadvokat Knut Erik Sæther til NTB.

NRK - 22 sep 21 kl. 11:21

Skal drøfte NRKs valgdekning

Kringkastingsrådet skal drøfte NRKs valgdekning på sitt møte torsdag. Av de 1.539 klagene Kringkastingsrådet har fått inn, gjelder 644 NRKs valgdekning.

NRK - 13 apr 21 kl. 16:32

Riksadvokaten vil ha gjennomgang

Riksadvokaten ber statsadvokatene gå gjennom rutiner om tvangsbruk og ransaking i narkotikasaker..

NRK - 22 mar 21 kl. 16:27

Bekymret over oppklaringsprosent

Riksadvokaten er bekymret over at bare 49 prosent av forbrytelsene politiet etterforsket ble oppklart i fjor. På fem år har oppklaringsprosenten falt med 3,9 prosentpoeng. Oppklaringsprosenten må økes, mener riksadvokaten..

VG - 06 apr 21 kl. 21:27

«Rånemusikk-lov» avgjøres av riksadvokaten: – Det er et kjempestort problem

Innbyggere i Arvika i Sverige er så plaget av råning og tilhørende trafikk – og musikkstøy at flere er sykmeldt og har fått psykiske plager. Nå er innenriksministeren og riksadvokaten på saken..

NRK - 09 apr 21 kl. 20:47

Vil se på ransakingsregler

Riksadvokaten skriver i en pressemelding at det trengs en klargjøring om ransaking i narkotikasaker. I brevet viser Riksadvokaten til debatten om rusreformen og skriver at det både inne politiet og påtalemyndigheten hersker ulike synspunkter og usikkerhet om ransakingsreglene..

Aftenposten - 13 apr 21 kl. 19:21

Riksadvokaten kartlegger ulovlig ransaking i narkosaker

Riksadvokaten pålegger politiet og statsadvokatene å legge alle kortene på bordet når det gjelder bruk av tvangsmidler i….

NRK - 20 apr 21 kl. 17:16

Undersøker flere ransakinger

Spesialenheten har mottatt minst tre henvendelser om ulovlig ransaking etter at Riksadvokaten så seg nødt til å presisere ransakingsreglene. Riksadvokaten har også varsla en gjennomgang av politiets ransakingspraksis i narkotikasaker..

VG - 26 aug 21 kl. 11:13

Riksadvokaten henlegger voldssak mot foreldre fra Hønefoss

Riksadvokaten har henlagt straffesaken mot et foreldrepar fra Hønefoss som ble siktet for grov vold mot sitt elleve uker gamle barn i 2019..

NRK - 15 okt 21 kl. 11:34

Politiet vegrar seg for å ransake

Riksadvokaten sine nye føringar om praktisering av ransaking og andre inngrep i mindre alvorlege narkotikasaker, har ført til at polititoppgåver ikkje kan bli utført. Mange politibetjentar fryktar å trå feil. Den nye rapporten frå Statsadvokaten i Oslo og Aust politidistrikt viser at Riksadvokaten sine nye føringar har skapt stor usikkerheit og gjer at politioppgåver ikkje blir utført, skriv Politiforum.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt