VG > Nyheter

Thursday, 18 August, 07:33

VG - 09 maj 21 kl. 07:40

Ber regjeringen betale karantenehotell for studenter

ANSA ber regjeringen dekke utgiften til karantenehotell for studenter. Med fredagens regler må norske studenter som skal hjem, i karantenehotell – selv om de er fullvaksinerte eller kan vise til to negative tester..
Les mer på VG


Les mer om:
ANSA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ber, regjeringen, betale, karantenehotell, for, studenter
NRK - 01 jun 21 kl. 09:01

Karantenehotell i andre kommuner

Ordfører i Lillehammer er oppgitt over at kommunen kan bli tvunget til å ha karantenehotell. En ny forskrift fra Helse- og omsorgsdepartementet sier at Statsforvalteren kan pålegge kommunen karantenehotell i sommer. Dersom du lander på Gardermoen, og skal på karantenehotell, kan det altså hende du må reise til en annen kommune for opphold der.

NRK - 09 maj 21 kl. 07:47

Ber regjeringen betale for hotell

Studentorganisasjonen ANSA ber regjeringen dekke utgiften til karantenehotell for studenter, melder VG. Nye regler betyr at norske studenter som skal hjem må i karantenehotell selv om de er fullvaksinerte eller kan vise til to negative tester..

Klartale - 12 maj 22 kl. 11:40

Slik vil regjeringen endre budsjettet – motstanderne kritiserer

Saken oppdateres:Regjeringen endrer på budsjettet for Norge. Det skjer i mai hvert år. Regjeringen vil bruke ekstra penger fra oljefondet.

VG - 13 maj 21 kl. 19:57

Kom hjem for tidlig til å slippe karantenehotell

Onsdag kveld meldte regjeringen at reisende fra Storbritannia slipper tvunget opphold på karantenehotell. Likevel må England-studentene Josefine Luna Øien Henriksen (21) og kjæresten bo 10 dager på karantenehotell..

NRK - 26 mar 21 kl. 06:40

Gjør klar for mer karantenehotell

Ullensaker kommune på Romerike er i samtaler med flere hoteller for å sikre mer plass på karantenehotell, melder Aftenposten. I første omgang skal antallet rom opp fra 1600 til 3000. I tillegg har kommunen der Oslo lufthavn ligger et samarbeid med Oslo kommune om det skulle bli veldig stor pågang.

NRK - 09 apr 21 kl. 07:07

Karantenehotell har kostet 120 mill

Staten har brukt til sammen 120 millioner kroner på karantenehotell så langt. Det viser tall P4-nyhetene har fått fra Justis- og beredskapsdepartementet og Direktoratet for samfunnsikkerhet og beredskap (DSB). De som må på karantenehotell etter utenlandstur betaler selv 500 kroner døgnet for kost og losji.

NRK - 18 apr 21 kl. 10:09

Nektet å dra på karantenehotell

Lørdag opprettet politiet ti saker på personer som nektet å sjekke inn på karantenehotell i Ullensaker kommune, der Oslo lufthavn Gardermoen ligger, melder VG. Krav om opphold på karantenehotell ved ankomst Norge ble innført 19. mars.

E24 - 22 maj 21 kl. 09:53

Norsk arbeidere må på karantenehotell når de skal hjem, britiske oljearbeidere slipper

Mens oljearbeidere fra Storbritannia slipper karantenehotell, må nordmenn som skal hjem til Norge på friperiode oppholde seg på karantenehotell. – Dette er helt uforståelig, sier inspektør Geir Solheim..

NRK - 02 jun 21 kl. 02:22

Opprørt over karantenehotell

Norske ambassadører verden over reagerer kraftig på at de må på karantenehotell og mener UD insinuerer at de forfalsker vaksinebevis. Alle stasjonssjefene i Nord-Amerika sendte i helgen en epost til UDs øverste embetsmann, Tore Hattrem. Temaet var det nye kravet om karantenehotell for alle utsendte tjenestemenn ved innreise til Norge.

NRK - 03 jun 21 kl. 10:24

Barn slipper karantenehotell

Justisminister Monica Mæland bekrefter overfor NRK at uvaksinerte barn som reiser sammen med fullvaksinerte foreldre slipper karantenehotell. Dette gjelder fra 12.00 i dag.

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Utryddet siden 1936: Nå vil forskere gjenskape den tasmanske tigeren

86 år etter at den ble utryddet prøver forskere å gjenskape den tasmanske tigeren..

VG - 6 timer siden

USA: Menneskelige levninger fortsetter å dukke opp i innsjø

For femte gang siden mai har det blitt funnet menneskelige levninger i Lake Mead, som ligger i delstatene Arizona og Nevada i USA..

VG - 6 timer siden

Tapte gjenvalg – nå vurderer hun å stille som presidentkandidat

Den republikanske kongressrepresentanten Liz Cheney gikk på et sviende nederlag for gjenvalg. Nå snakker hun om å utfordre president Donald Trump i 2024..

VG - 9 timer siden

Mann fikk ny mensstilling: – Toppen av «mansplaining»

Da den skotske regionen skulle utpeke den aller første til å fremme tilbudet om gratis mensprodukter, utnevnte de en mann. Det har ført til heftige reaksjoner i sosiale medier..

VG - 9 timer siden

Oslo-skytingen: Krever at justisministeren griper inn

Politiet skulle evaluere håndteringen av skytingen i Oslo sentrum 25. juni «raskt». Nå krever lederen av Aps homonettverk og Sp-politiker at justisministeren ber politiet sette i gang..

VG - 9 timer siden

Tror Bolsonaro vil følge Trump: – Kan bli voldelig og farlig

Mye kan tyde på at Brasils omstridte president vil kopiere Donald Trumps strategi hvis han taper det kommende presidentvalget i Brasil. – Jeg har møtt folk som vil ta til våpen, sier forfatteren som nylig hadde en lengre frokost i presidentens hjem..

VG - 11 timer siden

Tolga-brødre krever erstatning: Møter kommunen i retten i januar

BERGEN (VG) Erstatningssaken brødrene Magnus (29) og Lars Peder Holøyen (38) har reist mot Tolga kommune skal behandles i retten i januar. De krever inntil en halv million kroner hver i erstatning fra hjemkommunen..

VG - 14 timer siden

Gro: Vanskeligere for Støre enn for meg

Ap-legenden Gro Harlem Brundtland mener hennes tidligere «elev» Jonas Gahr Støre har en mye vanskeligere jobb enn hun hadde som statsminister i krisetider..

VG - 15 timer siden

Tengs-siktet også siktet for drapet på Tina Jørgensen

Mannen som har vært siktet for drapet på Birgitte Tengs er nå også siktet for drapet på Tina Jørgensen, opplyser politiet til Dagbladet..

VG - 16 timer siden

Faktisk.no: Støre skyldte på tørrår, men det har det ikke vært ifølge NVE

Statsminister Jonas Gahr Støre mener tørrår er en av årsakene til de høye strømprisene, men verken 2021 eller 2022 kvalifiserer som tørrår ifølge NVE..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com