NRK > Nyheter

Wednesday, 29 June, 09:29

NRK - 09 feb 22 kl. 20:11

Ber regjeringa droppe isolasjonskravet

Helsebyråd i Bergen, Beate Husa (KrF), meiner auka sjukefråvær i samfunnet bør føre til at kravet om fire dagar i isolasjon ved koronasmitte blir fjerna. Ho seier til Bergens Tidende at strenge reglar gjer at folk som er friske ikkje får gå på jobb..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Husa, Bergens Tidende

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ber, regjeringa, droppe, isolasjonskravet
NRK - 09 feb 22 kl. 14:29

Britane kan fjerne isolasjonsplikta innan mars

Storbritannia vurderer å skrote isolasjonskravet med covid-19 innan mars, dersom tala på smitta held seg stabile. Det annonserte statsminister Boris Johnson onsdag, melder AFP. Den opphavlege planen var å fjerne plikta 24.

NRK - 13 okt 21 kl. 12:27

Ap og Sp vil skrote taxireform

Den nye Ap-Sp-regjeringa skrotar taxireforma frå Solberg-regjeringa, får NRK stadfesta frå to uavhengige kjelder. Reforma frå den sittande regjeringa har lagt opp til at fleire kan starte opp å køyre drosje. NRK får også stadfesta at regjeringsplattforma som blir presentert klokka 14 legg opp til at fylke som sjølv vedtek at dei vil løysast opp, får lov til dette.

NRK - 01 sep 21 kl. 20:04

FHI har gitt regjeringa vaksineråd

Folkehelseinstituttet har levert frå seg sine anbefalingar til regjeringa om også aldersgruppa 12 til 15 år skal vaksinerast. – Der vil det koma ei avgjerd frå regjeringa ganske raskt, seier direktør Camilla Stoltenberg til NTB. Regjeringa har kalla inn til pressekonferanse torsdag.

NRK - 16 mar 22 kl. 15:45

Lekka notat om usemje i regjeringa

Filter Nyheter har avdekkja usemje innanfor regjeringa om arbeider med å få forsendelser med beredskapsutstyr raskt fram i den akutte situasjonen i Ukraina. Statsrådar i regjeringa synest, ifølgje lekkasjane, sjølv å meine at avgjerdene går for tregt og etterlyser «smidige avgjerdsprosessar». – Dersom lekkasja til filter nyheiter stemmer er det oppsiktsvekkande.

NRK - 17 mar 22 kl. 18:02

Regjeringa henter 2500 ukrainske flyktningar frå Moldova

– Me har fått ei anmodning frå Moldova, og regjeringa har beslutta at me skal henta 2500 ukrainske flyktningar frå Moldova, sa statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) på kveldens pressekonferanse om krigen i Ukraina. I tillegg vil regjeringa føreslå å evakuera inntil 550 ukrainarar med behov for sjukehusbehandling. Til saman vil Noreg henta 5250 ukrainske flyktningar gjennom ulike europeiske samarbeidsordningar.

NRK - 17 mar 22 kl. 18:02

Regjeringa henter 5250 ukrainske flyktningar til Noreg

– Me har fått ei anmodning frå Moldova, og regjeringa har beslutta at me skal henta 2500 ukrainske flyktningar frå Moldova, sa statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) på kveldens pressekonferanse om krigen i Ukraina. I tillegg vil regjeringa føreslå å evakuera inntil 550 ukrainarar med behov for sjukehusbehandling. – I første omgang vil Noreg ta imot 100 pasientar med deira pårørande, seier helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol (Ap).

NRK - 01 apr 22 kl. 18:04

Fryktar regjeringa gløymer sveltekatastrofen

FN-sambandet er uro for at Ukraina-pakken til regjeringa ikkje gjer nok for å motverka ein potensiell svoltkatastrofe. – Det ser ut som regjeringa har gløymt sveltekatastrofen som veks seg stor. FN-sambandet håpar regjeringa føreslår 1,6 milliardar kroner til FNs matvareprogram, seier fungerande generalsekretær Ellen Sporstøl i FN-sambandet.

NRK - 18 okt 21 kl. 07:13

Dyrare frikort

SV og Framstegspartiet ber Støre-regjeringa sørge for at det ikkje blir dyrare å gå til legen. I år må ein betale 2.460 kroner i eigendel før ein får eit frikort for helsetenester.

NRK - 27 feb 22 kl. 11:14

Venstre-lederen: – Send våpen til Ukraina

Venstre-leder Guri Melby ber regjeringa si ja til å sende våpen direkte til Ukraina. – Norge har våpen som Ukraina kunne ha trengt, for eksempel panservernraketter, sier hun. Regjeringa sier nå ja til at norsk ammunisjon kan selges til land som videreselger til Ukraina.

NRK - 27 feb 22 kl. 11:14

Melby: – Send våpen til Ukraina

Venstre-leder Guri Melby ber regjeringa si ja til å sende våpen direkte til Ukraina. – Norge har våpen som Ukraina kunne ha trengt, for eksempel panservernraketter, sier hun. Regjeringa sier nå ja til at norsk ammunisjon kan selges til land som videreselger til Ukraina.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Norge bidrar i våpenleveranser til Ukraina

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier onsdag at Norge sammen med Storbritannia bidrar til å sende langtrekkende presisjonsartilleri til Ukraina, skriver NTB. Statsministeren gjorde donasjonen av langtrekkende rakettartilleri av typen MLRS på Natos toppmøte i Madrid. Norge donerer også mer artilleriammunisjon til Ukraina.

NRK - 15 minutter siden

Norge sender langtrekkende artilleri til Ukraina

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier onsdag at Norge sammen med Storbritannia bidrar til å sende langtrekkende presisjonsartilleri til Ukraina..

NRK - 15 minutter siden

Støre lettet over svensk-finsk enighet med Tyrkia

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) mener det er en lettelse og glede for Norge at motforestillingene mot svensk og finsk Nato-medlemskap er ryddet av veien. – Jeg kjenner en veldig lettelse, sa Støre da han møtte norsk presse på Natos toppmøte i Madrid onsdag. Det er ventet at Natos ledere senere onsdag vil vedta å invitere Sverige og Finland inn i alliansen.

NRK - 30 minutter siden

Reisekaos i Tyskland – problemet skal være løst

Tyskland måtte begrense flytrafikken i store deler av landet på grunn av tekniske problemer ved et flykontrollsenter onsdag, skriver Focus. Problemene skal ha ført til flere forsinkelser og kanselleringer, ifølge Reuters. Ved 8.

NRK - 45 minutter siden

Stoltenberg varsler «fundamentalt skifte» i Nato

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg mener alliansen vil gjennomgå en transformasjon på toppmøtet i Madrid. – Dette er den største overhalingen av vårt kollektive forsvar siden den kalde krigens slutt, sa Stoltenberg da han ankom til toppmøtet onsdag formiddag. Ifølge ham vil stats- og regjeringssjefene på toppmøtet vedta å utplassere flere framskutte styrker og forhåndslagre mer våpen på østflanken.

NRK - 45 minutter siden

Altinn melder om ustabilitet i tjenestene

– Enkelte brukere kan oppleve ustabilitet i Altinn, skriver tjenesten på sine nettsider. De jobber med å rette problemet. Altinn er en internettportal for digital dialog mellom næringslivet, privatpersoner og offentlige etater..

NRK - 1 time siden

Gjelsten trekker seg ut av Molde – Kjell Inge Røkke blir eneeier

Kjell Inge Røkke kjøper opp Bjørn Rune Gjelstens eierandel på en tredel i Molde Fotball AS. – Kjell Inge har gjennom 30 år vært en drivende kraft i utviklingen av Molde Fotball AS og Molde FK, og siden 2013 har Bjørn Rune vært deleier. Bjørn Rune velger nå å tre ut som eier, men vi er sikre på at han fortsatt er en ivrig supporter og bidragsyter til Molde FK, sier styreleder Leif-Arne Langøy i Molde Fotball AS til klubbens hjemmeside.

NRK - 1 time siden

Tidenes høyeste krafteksport i 2021, melder Statistisk sentralbyrå

Eksporten av kraft økte med 30 prosent i 2021 sammenlignet med snittet for de siste fem årene, og var det høyeste noensinne. Kraftproduksjonen i Norge økte med 1,9 prosent fra 2020 til 2021. Det melder Statistisk sentralbyrå i en pressemelding onsdag..

NRK - 1 time siden

Kamp om parkeringsplass endte med gigantbot

Kvinnen ble rasende da en bilist kuppet parkeringsplassen hun holdt av på Storosenteret i Oslo. Nå er hun dømt til å betale 45.000 kroner i bot og erstatning.

NRK - 1 time siden

VG: 75 fly innstilt i dag

Ifølge Avinor er 75 flyavganger kansellert onsdag 29. juni. 17 av de berørte flyavgangene er utenlands og 58 innenlands.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com