NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 06:57

NRK - 18 juni 21 kl. 09:37

Ber om tips til etterforskning

Politiet fortsetter etterforskning etter helikopterstyrt ved Porsgrunn. Politiet ber de som kan ha informasjon eller gjort observasjoner av helikopteret tar kontakt på tipstelefon 476 96 200. – For politiet er det viktig å komme i kontakt med personer som kan ha informasjon om hva som kan ha skjedd i forkant av ulykken, sier leder for etterforskningsseksjonen ved Grenland politistasjon, Annie Sandersen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Porsgrunn, Grenland, Sandersen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom , tips, til, etterforskning
NRK - 26 mai 21 kl. 01:10

Nye tips i Lørenskog-forsvinningen

Politiet sier de har fått en del tips etter at de ba publikum om hjelp i Lørenskog-saken. De mener det er få som hadde så avansert kryptokompetanse i 2018 kombinert med vilje til å bruke vold, og ber om tips rundt hvem som hadde kunnskap om krypto-valuta,.

NRK - 03 juni 21 kl. 01:55

Stoltenberg ber om etterforskning

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg ber om en etterforskning av meldinger om at Danmark angivelig skal ha hjulpet USA med å overvåke andre europeiske land. Det var Danmarks Radio (DR) som i helga skrev at amerikansk etterretning har utnyttet et samarbeid med Danmark til å spionere på politikere i Norge, Sverige, Tyskland og Frankrike. Opplysningene stammer fra anonyme kilder.

NRK - 07 juni 21 kl. 17:41

Starter etterforskning

Politiet har startet etterforskning i forbindelse med at en mann i 70-årene fra Molde er meldt savnet, skriver rbnett. Janne Woie i politiet i Molde sier de starter etterforskning med tanke på at det kan ha skjedd en straffbar handling..

NRK - 04 juni 21 kl. 18:27

Fleire tips til politiet på Sotra

Politiet har fått fleire tips etter storbrannen på Sotra. Arbeidet med å samla kriminaltekniske spor og ta avhøyr av naboar held fram gjennom helga, seier lensmannen i Askøy og Øygarden. – Det er enkelte tips me må sjekka ut, men det er ingen gjennombrotstips, seier Torgils Lutro.

NRK - 27 april 21 kl. 19:17

Har mottatt flere tips i drapssak

Politiet har mottatt flere tips på navngitte personer etter å ha offentliggjort overvåkingsbilder i drapssaken på Kilen i Tønsberg, opplyser Sør-Øst politidistrikt i en pressemelding. – Vi har mottatt noen tips på hvem personen på filmen kan være, sier politiadvokat Fredrik Borg Johannessen..

NRK - 10 mai 21 kl. 14:19

Etterforsker funn av død mann

Sørøst politidistrikt har innledet etterforskning etter at en mann i slutten av 70-årene ble funnet død i sin bolig på Veme nordvest for Hønefoss fredag 7. mai. – Jeg kan ikke være konkret på akkurat hva det er som gjør at vi har iverksatt en etterforskning, men det er enkelte funn på stedet, sier politistasjonssjef Kjell Magne Tvenge ved Hønefoss politistasjon til NTB.

NRK - 05 juni 21 kl. 10:24

FN-eksperter ber om gransking

FN-eksperter ber Canada og Vatikanet granske dødsfallene til barna som er funnet i en massegrav ved en religiøs skole for urfolk vest i landet. – Vi ber myndighetene om en altomfattende etterforskning av omstendighetene og ansvarsforholdet rundt disse dødsfallene, inkludert rettsmedisinske undersøkelser, og at de savnede barna blir identifisert og registrert, ser ni FN-eksperter.

NRK - 22 juli 21 kl. 13:27

Politiet uten tips etter hærverk

Oslo-politiet har ikke fått inn tips etter hærverket på minnesmerket etter Benjamin Hermansen, som tirsdag ble tagget med en støtteerklæring til Anders Behring Breivik. Det sier politiadvokat Marthe Rørstad til NRK. Derfor må de basere seg på materialet de har, blant annet overvåkingsvideoer fra området.

NRK - 09 april 21 kl. 12:26

Politiet ønsker tips om Sinnataggen

Etter at noen prøvde å sage over ankelen til den lille hissigproppen i Frognerparken tirsdag, ønsker politiet tips i saken. Foreløpig har de ingen mistenkte, og ber folk som kan vite noe om å ta kontakt på telefon 02800 eller via tipsportalen..

NRK - 04 juni 21 kl. 06:16

Politiet ber om tips om Sotra-brann

Politiet ønsker tips fra publikum for å finne ut hvordan storbrannen på Sotra startet. Politiet sin tipstelefon for saken er 47696060..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mann arrestert for skyteepisode

Ein mann i 25-årsalderen blei fredag arrestert sør i Stockholm og mistenkt for å vera innblanda i ein skyteepisode der to barn blei trefte i ein beina. Mannen forsøkte å stikka av då politiet kom og prøvde å køyra over ein politibetjent under arrestasjonen. Han er dermed også mistenkt for drapsforsøk på politimannen, skriv Expressen..

NRK - 15 minutter siden

Melbourne letter på restriksjonene

Melbourne åpner igjen tirsdag etter den siste tids nedstenging. I storbyen Sydney i New South Wales går fortsatt mot nedstenging etter fire uker med strenge restriksjoner. Tirsdag ble det registrert 172 nye smittetilfeller i delstaten.

NRK - 15 minutter siden

170 utan straum i Agder

Tysdag morgon er 170 husstandar utan straum i Agder etter uværet måndag kveld, opplyser Agder Energi til NRK. Selskapet har hatt feilretterar ute heile natt til tysdag. På det verste måndag kveld var nesten 3000 husstandar straumlause..

NRK - 15 minutter siden

Vil ha oppgjer med høgreekstremisme

Preses Olav Fykse Tveit i Den norske kyrkja vil ta initiativ blant religiøse leiarar til å ta eit oppgjer mot haldningane som låg bak 22. juli-terroren. – Vi vil ta ansvar for eit oppgjer blant trus- og livssynssamfunn etter terrorangrepet 22.

NRK - 30 minutter siden

Uvaksinerte får ikkje eigne reglar

Fleire europeiske land innfører eigne reglar for uvaksinerte. Høg vaksinasjonsdekning og stabil smittespreiing gjer at det same truleg ikkje vil skje i Noreg. – Ein vil følgja utviklinga av epidemien nøye framover, spesielt med omsyn til kva effekt spreiing av deltavarianten får for sjukdomsutvikling, både hjå vaksinerte og uvaksinerte personar.

NRK - 1 time siden

Norcem-brann slukket

Brannen på Norcems sementfabrikk i Brevik i Telemark er slukket, opplyser 110-sentralen i Sør-Øst. Brannen startet ved 22-tiden i kullanlegget på fabrikken. Ifølge Norcem selv var regnvann årsaken til at styringssystem ble slått ut, og fin-kullet selvantente.

NRK - 1 time siden

Kontakt mellom Nord- og Sør-Korea

Leiarane i Nord-Korea og Sør-Korea er samde om å ta opp att den direkte kommunikasjonen og å forbetre banda mellom landa. Nord-Korea kutta alle kommunikasjonskanalar med Sør-Korea i juni i fjor og sprengde også eit kontor for samarbeid med Sør-Korea. Bakgrunnen var at sørkoreanske aktivistar sende løpesetlar med kritikk av den nordkoreanske leiinga over grensa med ballongar.

NRK - 1 time siden

14 sivile drepne i Niger

Væpna menn på motorsyklar drepne 14 menneske i eit åtak mot landsbyen Wiye ligg i distriktet Banibangou vest i Niger, nær grensa til Mali. Angrepet søndag var retta mot sivile, og ni av dei drepne arbeidde på ein åker, opplyser innanriksdepartementet i Niger. Åtak frå jihadistgrupper er ikkje uvanlege i regionen.

NRK - 1 time siden

Ny informasjon om fallskjermulykke

Skadene til kvinnen som omkom i en basehoppulykke i Loen 10. juli, tilsier at hun traff fjellet eller terrenget først, og at hun ikke forsøkte å løse ut fallskjermen. 47 år gamle Amy Griffin Kjørsvik døde i ulykken.

NRK - 1 time siden

35 nye smittede i Oslo

Det er registrert 35 nye koronasmittede personer i Oslo siste døgn. Det er 12 flere enn samme dag i forrige uke. Smittetallene er høyest i bydelene Frogner og St.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt