NRK > Nyheter

Lørdag, 15 Mai, 00:48

NRK - 21 april 21 kl. 17:20

Ber om rask helsehjelp til Navalnyj

Menneskerettsekspertar i FN ber Russland om å gi regimekritikar Aleksej Navalnyj rask helsehjelp og å evakuere han frå arbeidsleieren han sit i, melder Reuters. Ekspertane meiner livet til Navalnyj truleg er i stor fare, og at han må få hjelp utanfor grensene til Russland..
Les mer på NRK


Les mer om:
FN, Russland, Aleksej Navalnyj, Reuters, Navalnyj

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom , rask, helsehjelp, til, Navalnyj
NRK - 23 mars 21 kl. 16:36

Fekk ikkje forsvarleg helsehjelp

Statsforvaltaren i Vestland har kome fram til at mannen i 50-åra som døydde etter å ha fått ti gongar for mykje cellegift ikkje fekk forsvarleg helsehjelp. Legen som gav dosen regna feil, og farmasøytane som kontrollerte reagerte ikkje på dosen..

Aftenposten - 17 feb. 21 kl. 20:00

Psykisk helse er blitt nedprioritert i lang tid. Så kom koronaen.

Hvor er satsingen på rask psykisk helsehjelp?.

Klartale - 10 feb. 21 kl. 08:46

Alle må få lik og rask hjelp

Folk med skader som afasi, får verken lik eller rask hjelp. Det avhenger av kommunen de bor i. Men hjelpen må være lik for alle..

E24 - 12 april 21 kl. 17:00

Oslos restauranter blør: Byrådet ber om hastehjelp før avgjørende frist

Oslos serveringsbransje er i ferd med å knele, advarer byrådet i Oslo. De ber om rask statlig krisehjelp. Venstre ber kommunen stille opp mer selv for byens restauranter..

NRK - 30 april 21 kl. 14:31

Ber om varetektsfengsling

Politiet ber om varetektsfengsling av mor og far etter at spedbarnet deres ble innlagt på Universitetssykehuset Nord-Norge denne uka. Foreldrene i 30-årene oppsøkte helsehjelp selv, men erkjenner ikke straffskyld..

Aftenposten - 10 april 21 kl. 11:20

Oslos restauranter blør: Byrådet ber om hastehjelp før avgjørende frist

Oslos serveringsbransje er i ferd med å knele, advarer byrådet i Oslo. De ber om rask statlig krisehjelp..

NRK - 14 mars 21 kl. 00:41

Ber flere gå i karantene i Aukra

Aukra kommune ber passasjerer som har vært på skolebuss nr. 3 til Molde torsdag 11. mars om å gå i karantene.

NRK - 03 feb. 21 kl. 10:33

Ber om rask løsning på vaksinepass

– NHO forventer at norske myndigheter får et vaksinepass på plass raskest mulig, sier direktør Ole Erik Almlid til NTB. Onsdag lanserte Danmark et digitalt vaksinepass, som skal kunne brukes i forbindelse med reiser..

Aftenposten - 10 april 21 kl. 11:20

Et berg av regninger venter bareier Oda Horgen og andre i bransjen hvis de åpner igjen. 1. juli er en avgjørende frist.

Oslos serveringsbransje er i ferd med å knele, advarer byrådet i Oslo. De ber om rask statlig krisehjelp..

NRK - 04 mars 21 kl. 05:26

Liten støtte til rusreformen

Bare 22 prosent støtter regjeringens forslag om ikke å straffeforfølge bruk og besittelse av narkotika til eget bruk, skriver Klassekampen. Avkriminaliseringen innebærer at bøter og prikk på rullebladet skal erstattes med rådgivning og helsehjelp..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Politiet avsluttet fest i Bodø

I Bodø har politiet avsluttet en fest etter at det var for mange ungdommer til stede og som har forstyrret naboer. Politiet har gitt pålegg om å holde det rolig resten av natten, skriver politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 5 minutter siden

Brann i gapahuk i Alta

I Alta fikk politiet melding om brann i en gapahuk på baksiden av Sandfallet skole. Både politi og brann er på stedet. Skadeomfanget på gapahuken er så langt ukjent, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

To barn såret i Jaffa

To arabiske barn skal ha blitt såret etter at en brannbombe ble kastet inn i huset de befant seg i Jaffa, som ligger ved utkanten av Tel Aviv, melder The Times of Israel. Begge barna, på 10 og 12 år, får medisinsk behandling. Politiet etterforsker saken..

NRK - 30 minutter siden

425 nye smittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 425 koronasmittede i Norge. Det er 18 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 417 koronasmittede per dag.

NRK - 30 minutter siden

Brann i fyrverkerifabrikk i Sverige

Etter lynnedslag fredag kveld brøt det ut brann i et fyrverkerifabrikk i Ljungby i Sverige. Brannen resulterte i at flere fyrverkeriraketter gikk av ved fabrikken. Ingen personer skal ha kommet til skade, melder SVT..

NRK - 45 minutter siden

Børsoppgang i USA

Børsene i USA steg fredag og hentet inn igjen noe av det store fallet fra tidligere i uken. Industritunge Dow Jones steg 1,1 prosent. Den bredt sammensatte S&P 500-indeksen gikk opp 1,5 prosent.

NRK - 45 minutter siden

13 nye smittede i Porsgrunn

13 nye smittetilfeller ble registrert i Porsgrunn fredag. Flesteparten av disse har kjent smittevei og var allerede i karantene, skriver Porsgrunn kommune på sine hjemmesider..

NRK - 1 time siden

Salgsrekord for vinmonopolet

Det var lange polkøer flere stedet i landet fredag, og Vinmonopolet satte omsetningsrekord for 2021. Sosiale medier flommet over av bilder og videoer av de lange polkøene fredag. Det viste seg også i Vinmonopolets omsetning, som var rekordhøy så langt i år, skriver Dagbladets Børsen.

NRK - 1 time siden

7 ungdommer utsatt for pepperspray

7 ungdommer i alderen 17–21 år har vært utsatt for pepperspray, melder politiet i Sør-Øst på Twitter. Politiet har pågrepet en 18 år gammel mann fra Tønsberg, som er innsatt i arresten..

NRK - 1 time siden

Solberg deltok i toårsmarkering

Statsminister Erna Solberg deltok fredag kveld på toårsmarkeringen for Christchurch Call. Et nettverk som ble etablert etter terrorangrepet mot to moskeer i Christchurch på New Zealand i 2019. – Terrorangrepet i Christchurch viste at det er behov for mer internasjonalt samarbeid for å hindre at voldelig ekstremistisk materiale spres på nett.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt