NRK > Nyheter

Onsdag, 28 Juli, 00:07

NRK - 28 april 21 kl. 14:53

Ber om mildest mulig straff

49-åringen som er tiltalt for drapet Kristian Løvlie i Nittedal i mai i fjor, bør dømmes på mildeste måte. Det mener mannens forsvarer, Trygve Staff. Han mener drapet ikke ble begått med overlegg og at det heller ikke har skjedd under særdeles skjerpende omstendigheter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristian Løvlie, Nittedal, Staff

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom , mildest, mulig, straff
NRK - 09 juli 21 kl. 18:19

FHI: Ta vaksine så raskt som mulig

NRK fortalte i går at en rekke kommuner melder om utfordringer med å få tak i nok folk til vaksinetime. Nå ber FHI alle om å gripe sjansen når de får tilbud om koronavaksine fra kommunen de bor i. – For å få vaksinen så fort som mulig oppfordrer jeg alle som får tilbud om koronavaksinasjon til å gripe muligheten, og få satt vaksinen så fort som mulig, sier direktør i FHI, Camilla Stoltenberg..

Aftenposten - 27 feb. 21 kl. 20:58

Rusreformen: Få kommuner støtter avkriminalisering – færre enn regjeringen antyder

Ja til bortfall av straff for tunge rusmisbrukere. Nei til å fjerne straff for unge nybegynnerne..

Aftenposten - 10 mars 21 kl. 09:34

Rusreformen handler egentlig om troen på straff

Forseelse og straff..

NRK - 08 juli 21 kl. 10:44

Høyesterett opphever rusdom

Eidsivating lagmannsrett må ta stilling til en anke etter en heroindom på nytt. Høyesteretts ankeutvalg mener synet på straff for rusmisbrukere har endret seg, skriver NTB. I kjennelsen sier Høyesteretts ankeutvalg at tidligere praksis må fravikes i tilfeller der tiltalte er rusmisbruker, skriver Rett24.

VG - 14 juli 21 kl. 13:03

Tingretten droppet straff for hasjbesittelse: - Vinden blåser i en ny retning

Politiet ville straffe en 15-åring for bruk og besittelse av hasj. Telemark tingrett mente imidlertid siktede trengte hjelp fremfor straff..

NRK - 30 mai 21 kl. 08:56

– Laboratorium-lekkasje er mulig

Britiske etterretningsagenter tror nå at teorien om at koronaviruset først begynte å spre seg etter en lekkasje fra et laboratorium i Wuhan i Kina er mulig. Det skriver avisen The Sunday Times. Mens spenninger mellom Vesten og Kina stiger, etterforsker nå britiske agenter en mulig lekkasje fra Instituttet for Virologi i Wuhan, som Beijing avkrefter bastant.

NRK - 14 mars 21 kl. 00:41

Ber flere gå i karantene i Aukra

Aukra kommune ber passasjerer som har vært på skolebuss nr. 3 til Molde torsdag 11. mars om å gå i karantene.

NRK - 28 april 21 kl. 15:45

Trolig mulig å feriere i Norge

Helseminister Bent Høie ber folk planlegge ut ifra om det blir mulig å reise innenlands i sommer hvis gjenåpningsplanen holder. Fra og med onsdag kan fullvaksinerte ha nærkontakt med ikke-vaksinerte, men anbefales fortsatt ikke å reise innenlands. Det vil imidlertid forandre seg etter hvert, mener statsråden.

NRK - 20 mars 21 kl. 11:34

Vil ha en internasjonal IS-domstol

Siv Jensen ber regjeringen bruke plassen i sikkerhetsrådet til å jobbe for en internasjonal IS-domstol. – Slik situasjonen er i dag risikerer vi at medlemmer av det mest bestialske regimet i moderne tid kan gå fri fra straff, sa Jensen på Frps landsstyremøte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Politifolk fryktet for livet

Amerikanske politifolk fryktet for livet under stormingen av Kongressen i Washington januar. Det kom frem i flere vitnesbyrd som ble fortalt av fire politimenn under en høring i Kongressen tirsdag. De fortalte om trusler, rasisme og fysisk vold fra angriperne..

NRK - 30 minutter siden

Fire arrestert for gresk skogbrann

Fire personer er arrestert i Hellas, mistenkt for ha tent på branner i samarbeid med eiendomsutviklere. Brannmannskaper kjemper mot flere skogbranner som truer hovedstaden Aten..

NRK - 1 time siden

Gulltyv rømte på sparkesykkel

En bevæpnet mann som ranet en gullsmedbutikk i Paris, rømte med ransutbyttet på en elsparkesykkel. Han fikk med seg gullsmedvarer for 20 millioner kroner, og er fortsatt på frifot, melder fransk politi..

NRK - 1 time siden

Varsler ny runde om sperregrensa

Rødt-leder Bjørnar Moxnes vil senke sperregrensa fra 4 til 2 prosent. Arbeiderpartiets Stein Erik Lauvås sier til Vårt Land at han vil foreslå å heve sperregrensa til 5 prosent. Partier under sperregrensa får ikke andel i de 19 utjevningsmandatene som valgloven fastsetter..

NRK - 3 timer siden

Folk er fortsatt strømløse i Agder

Uværet over Sørlandet det siste døgnet har satt sine spor. På det meste har over 3000 husstander vært uten strøm, og en del er det fortsatt. Natt til tuirsdag var det over 20.

NRK - 1 time siden

Google og Apple i pluss

Flere av USAs store teknologiselskaper melder om gode resultater i andre kvartal. Googles eierselskap Alphabet melder om nær en tredobling av overskuddet fra samme periode i fjor. Økte reklameinntekter fra søkemotoren og på Youtube trekkes fram som noe av forklaring, melder nyhetsbyrået AFP.

NRK - 3 timer siden

Anbefaler munnbind inne i USA

Amerikanske helsemyndigheter anbefaler at fullvaksinerte bruker munnbind innendørs på offentlig sted. Grunnen er smittebølgen knyttet til delta-varianten. Anbefalingen gjelder i områder med mye smitte.

NRK - 2 timer siden

Smittet mann hadde 200 nærkontakter

En voksen mann i Steinkjer i Trøndelag fikk tirsdag påvist koronasmitte. På listen over nærkontakter satte mannen opp 200 personer, skriver Trønder-avisa. Mannen skal ha vært på utestedet Vårt Hjem i Steinkjer sentrum – det innebærer at 130 andre gjester nå må teste seg.

NRK - 2 timer siden

Tre til sykehus etter ulykke

Tre personer er sendt til sykehus etter en trafikkulykke på E18 mellom Sandvika og Slependen tirsdag kveld. To biler var involvert i ulykken. Veien ble stengt en stund, men er tirsdag kveld åpen igjen.

NRK - 2 timer siden

Smittet satt opp 200 nærkontakter

En voksen mann i Steinkjer i Trøndelag fikk tirsdag påvist koronasmitte. På listen over nærkontakter satte mannen opp 200 personer, skriver Trønder-avisa. Mannen skal ha vært på utestedet Vårt Hjem i Steinkjer sentrum – det innebærer at 130 andre gjester nå må teste seg.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt