NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 00:37

NRK - 09 nov 21 kl. 12:52

Ber om løslatelse av journalist

USA ber om at Kina løslater journalisten Zhang Zhan. Hun dokumenterte utbruddet av koronaviruset i Wuhan i Kina, skriver The New York Times. Nå sitter hun i fengsel i Shanghai, der hun er svært syk, og kan komme til å dø dersom hun ikke får behanling, melder hennes familie og venner..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Kina, Zhang Zhan, Wuhan, The New York Times, Shanghai

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom , løslatelseav , journalist
NRK - 27 aug 21 kl. 05:36

Søker om løslatelse for 16. gang

Mannen som drepte Robert Francis Bobby Kennedy, Sirhan Sirhan, søker for 16. gang om prøveløslatelse. For første gang vil ikke påtalemyndigheten argumentere mot en løslatelse.

Dagbladet - 27 aug 21 kl. 11:27

Ber om prøveløslatelse: - Fare for gjentakelse

Anders Behring Breivik ber om prøveløslatelse etter ti år i fengsel. Påtalemyndigheten mener samfunnet fremdeles må vernes fra den massedrapsdømte 42-åringen..

NRK - 24 jul 21 kl. 07:40

Journalist smurte seg inn med leire

En journalist i den tyske TV-kanalen RTL smurte seg inn med leire før hun rapporterte direkte fra et flomrammet område denne uka. Nå er hun tatt av skjermen. – For meg som journalist skulle dette aldri ha skjedd.

VG - 27 aug 21 kl. 09:50

Anders Behring Breivik får behandlet prøveløslatelse i retten

Oslo statsadvokater sier nei til prøveløslatelse av Anders Behring Breivik. Nå skal de møtes i retten..

NRK - 21 okt 21 kl. 18:30

Breivik i retten i januar

17. januar starter behandlingen av Anders Behring Breiviks krav om løslatelse, skriver TV 2. Det er satt av fire dager til saken.

NRK - 26 aug 21 kl. 18:26

Journalist: Minst 40 drept

Minst 40 mennesker ble drept i angrepet ved Kabuls flyplass, ifølge en journalist i New York Times. Taliban bekrefter at minst 52 ble såret. New York Times-journalist Fahim Abed skriver på Twitter at minst 40 døde og 120 sårede er blitt fraktet til sykehusene i Kabul.

NRK - 20 aug 21 kl. 08:54

Slektning av tysk journalist drept

Taliban-krigere på jakt etter en journalist som jobbet for tyske Deutsche Welle, har drept en nær slektning av journalisten, melder kringkasteren. Folk fra Taliban gikk fra hus til hus for å finne journalisten, som nå jobber i Tyskland, melder Deutsche Welle. En slektning av ham ble skutt og drept, mens en annen ble alvorlig såret.

VG - 22 jul 21 kl. 06:47

Dansk stjerne skjelte ut journalist på direkten

En av danskens største stjerner, Ghita Nørby (86), er igjen i hardt vær etter å ha skjelt ut en journalist på direkten..

NRK - 13 aug 21 kl. 16:16

Journalist blir utvist av Russland

Russland utviser en BBC-journalist, melder russisk fjernsyn. Utvisningen oppgis å være svar på hvordan britene behandler russiske journalister. BBC-korrespondent Sarah Rainsford har fått beskjed om at hun må forlate Russland innen slutten av august, ifølge meldingen på den russiske statskanalen Rossija 24.

Dagbladet - 17 aug 21 kl. 15:59

Måtte svare afghansk journalist i tårer

Under en pressekonfranse i ettermidag ble Generalsekretær Jens Stoltenberg i Nato stilt til veggs av en afghansk journalist i tårer. Hun ba ham forklare grunnen for Natos avgjørelse om å trekke seg ut i Afghanistan..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt