NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 06:02

NRK - 19 feb. 21 kl. 10:11

Ber om forlenget fengsling

Politiets sikkerhetstjenste ber om to nye uker varetektsfengsling for 16-åringen som er mistenkt for forberedelser til terrorhandling. Forsvarer Andreas Berg Fevang mener det ikke er skjellig grunn til mistanke og at gutten bør settes fri..
Les mer på NRK


Les mer om:
Andreas Berg Fevang

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom , forlenget, fengsling
NRK - 19 feb. 21 kl. 10:11

Ber om forlenget femgsling

Politiets sikkerhetstjenste kommer til å be om to uker forlenget varetektsfengsling for 16-åringen som er mistenkt for forberedelser til terrorhandling. 16-åringens forsvarer Andreas Berg Fevang mener det ikke er skjellig grunn til mistanke..

NRK - 06 mai 21 kl. 15:20

Ber om forlenget varetekt

Politiet vil fredag be om forlenget varetektsfengsling av foreldrene til spedbarnet som ble brakt til UNN med skader forrige uke. De ønsker to nye uker da de mener det fortsatt er grunn til å mistenke at skadene er påført av en eller begge foreldre..

NRK - 07 jan. 21 kl. 12:24

Forlenget fengsling for Kolesnikova

Den hviterussiske opposisjonspolitikeren Maria Kolesnikova fengsles i ytterligere to måneder, opplyser en annen opposisjonspolitiker til DPA, melder NTB. Kolesnikova ble fengslet i fjor, anklaget for å ha satt landets sikkerhet i fare..

NRK - 23 mars 21 kl. 19:15

Virke ber om strakstiltak

Arbeidsgiverorganisasjonen Virke ber om at bedrifter får kompensert mer av permitteringskostnadene etter at det i dag ble innført nye nasjonale tiltak. Virke ber også om forlenget nedbetalingsperiode for utsatte skatter og avgifter..

NRK - 11 jan. 21 kl. 15:57

Fortsatt væpnet politi i Norge

Den midlertidige bevæpningen av norsk politi er forlenget i åtte uker fra sist fredag. Politiet ble væpnet i begynnelsen av november etter to terroraksjoner i Frankrike. Dette er andre gang perioden med bevæpning av innsatsstyrker er forlenget..

NRK - 18 jan. 21 kl. 22:18

NHO glad for forlenget ordning

NHO er godt fornøyd med at opposisjonspartiene er blitt enige om å forlenge flere av koronatiltakene. Partiene er enige om en tiltakspakke på 23 punkter, blant annet blir permitteringsordningen og den forhøyede dagpengesatsen nå forlenget til 1. oktober..

NRK - 15 feb. 21 kl. 06:41

Forlenget husarrest for Suu Kyi

Den avsatte lederen i Myanmar, Aung San Suu Kyi, har fått forlenget husarrest fram til onsdag av militærjuntaen. At hun blir satt fri, har vært ett av hovedkravene til demonstranter som på tiende døgnet protesterer mot kuppet for to uker siden..

NRK - 07 mars 21 kl. 13:43

Nedstenging kan bli forlenget

Tønsberg og Færder kommune er stengt ned til 16. mars, som følge av mye smitte. Tønsberg-ordfører Anne Rygh Pedersen kan imidlertid ikke utelukke at perioden blir forlenget, sier hun til NRK.

NRK - 08 mars 21 kl. 21:53

Forlenger portforbud i Nederland

Portforbudet i Nederland blir forlenget til 31. mars, med unntak for valget på ny nasjonalforsamling neste uke, opplyser statsminister Mark Rutte. Innreiseforbudet for reisende med fly og ferjer fra Storbritannia blir imidlertid opphevet ettersom spredningen av den britiske virusmutanten allerede er så omfattende.

NRK - 07 april 21 kl. 13:43

Reiseråd blir trolig forlenget

Regjeringens råd om å unngå unødvendige reiser til utlandet varer foreløpig til 15. mai. Men statsministeren sier det trolig vil bli forlenget til ut juni, da de fleste steder fortsatt vil slite med at de ikke har kommet så langt i pandemibekjempelsen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Nord-Korea: – Ingen smittetilfeller

Nord-Korea har opplyst Verdens helseorganisasjon at det ikke er avdekket et eneste tilfelle av covid-19 blant 25.986 testede i april. I sin ukerapport gjengir WHO at smittetestene i Nord-Korea også omfatter 751 personer som mellom 23.

NRK - 5 minutter siden

138 nye smittede i Oslo

Det er registrert 138 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 33 over snittet de sju foregående dagene. 138 tilfeller er 75 flere enn på søndag, men 28 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 30 minutter siden

Israel:– Angrep i ti timer

Rakettangrepet mot Israel skal ha pågått i ti timer skriver det israelske forsvaret på Twitter. Ifølge The Times of Israel skal Hamas ha angrepet med raketter mot byen Ashkelon tirsdag morgen, for å gjengjelde angrep fra Israel. I en uttalelse sier Hamas at byen Ashkelon vil bli et «helvete» dersom det israelske forsvaret fortsetter med sine angrep mot sivile hjem i Gaza..

NRK - 1 time siden

Forsinkelser for Novavax-vaksinen

Det amerikanske legemiddelselskapet Novavax har utsatt planene for å søke godkjenning for koronavaksinen sin til tredje kvartal. Novavax opplyste om forsinkelsen mandag, under en uke etter at det globale vaksineprogrammet Covax inngikk avtale om kjøp av 350 millioner doser av koronavaksinen. Da ble det sagt at dosene, under forutsetning av godkjenning av tilsynsmyndigheter, skal leveres fra tredje kvartal i 2021 og videre utover i 2022.

NRK - 1 time siden

1,4 milliarder innbyggere i Kina

En ny folketelling i Kina viser at landet har 1,411 milliarder innbyggere. Det er kinesiske myndigheter som tirsdag offentliggjorde resultatet fra folketellingen, som ble gjennomført i fjor. Kina foretar folketellinger hvert tiende år.

NRK - 1 time siden

Ber folk holde seg unna stillas

Stillaset som ble tatt av vinden på Fantoft i Bergen mandag kveld, er sikret slik at det ikke raser mer, men fortsatt kan ikke folk bevege seg fritt i området. Natt til tirsdag opplyser Vest politidistrikt at presenningen rundt stillaset er delvis demontert og sikret. – Stillaset er sikret slik at det ikke raser mer, men ikke sikret nok til at det er fri ferdsel i området.

NRK - 2 timer siden

Leonardo da Vinci skisse selges

En skisse av en bjørn, som er signert Leonardo da Vinci, forventes å bli solgt for over 16 millioner dollar på auksjon i juli. Dette skal være en av åtte Leonardo-tegninger som er igjen i privat eierskap, ifølge en pressemelding fra auksjonshuset Christie's. Skissen, som har navnet «head of bear», var også under auksjon hos Christie’s i 1860.

NRK - 2 timer siden

Nedgang for børsen i Tokyo

Børsen i Tokyo åpnet tirsdag med nedgang i kjølvannet av fallet i New York dagen før. Nikkei 225-indeksen falt 0,94 prosent da handelen startet i den japanske hovedstaden tirsdag morgen. Den bredere sammensatt Topix-indeksen falt 0,64 prosent..

NRK - 2 timer siden

29 har søkt om erstatning

Så langt har 29 personer søkt om pasientskadeerstatning på grunn av bivirkninger av koronavaksine. Ifølge VG har tallet økt fra ni for to uker siden. – De 29 sakene gjelder bivirkninger av forskjellig alvorlighetsgrad.

NRK - 2 timer siden

Vannlekkasje i Stavanger stanset

I Stavanger har fem hus fått vann i kjeller etter en vannlekkasje i en gate. En kjeller har fått halvannen meter med vann, skriver 110 Sørvest på Twitter. Vannlekkasjen i gaten ble stanset ca.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt