NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 07:18

NRK - 19 feb. 21 kl. 10:11

Ber om forlenget femgsling

Politiets sikkerhetstjenste kommer til å be om to uker forlenget varetektsfengsling for 16-åringen som er mistenkt for forberedelser til terrorhandling. 16-åringens forsvarer Andreas Berg Fevang mener det ikke er skjellig grunn til mistanke..
Les mer på NRK


Les mer om:
Andreas Berg Fevang

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom , forlenget, femgsling
NRK - 06 mai 21 kl. 15:20

Ber om forlenget varetekt

Politiet vil fredag be om forlenget varetektsfengsling av foreldrene til spedbarnet som ble brakt til UNN med skader forrige uke. De ønsker to nye uker da de mener det fortsatt er grunn til å mistenke at skadene er påført av en eller begge foreldre..

NRK - 23 mars 21 kl. 19:15

Virke ber om strakstiltak

Arbeidsgiverorganisasjonen Virke ber om at bedrifter får kompensert mer av permitteringskostnadene etter at det i dag ble innført nye nasjonale tiltak. Virke ber også om forlenget nedbetalingsperiode for utsatte skatter og avgifter..

NRK - 11 jan. 21 kl. 15:57

Fortsatt væpnet politi i Norge

Den midlertidige bevæpningen av norsk politi er forlenget i åtte uker fra sist fredag. Politiet ble væpnet i begynnelsen av november etter to terroraksjoner i Frankrike. Dette er andre gang perioden med bevæpning av innsatsstyrker er forlenget..

NRK - 18 jan. 21 kl. 22:18

NHO glad for forlenget ordning

NHO er godt fornøyd med at opposisjonspartiene er blitt enige om å forlenge flere av koronatiltakene. Partiene er enige om en tiltakspakke på 23 punkter, blant annet blir permitteringsordningen og den forhøyede dagpengesatsen nå forlenget til 1. oktober..

NRK - 15 feb. 21 kl. 06:41

Forlenget husarrest for Suu Kyi

Den avsatte lederen i Myanmar, Aung San Suu Kyi, har fått forlenget husarrest fram til onsdag av militærjuntaen. At hun blir satt fri, har vært ett av hovedkravene til demonstranter som på tiende døgnet protesterer mot kuppet for to uker siden..

NRK - 07 mars 21 kl. 13:43

Nedstenging kan bli forlenget

Tønsberg og Færder kommune er stengt ned til 16. mars, som følge av mye smitte. Tønsberg-ordfører Anne Rygh Pedersen kan imidlertid ikke utelukke at perioden blir forlenget, sier hun til NRK.

NRK - 08 mars 21 kl. 21:53

Forlenger portforbud i Nederland

Portforbudet i Nederland blir forlenget til 31. mars, med unntak for valget på ny nasjonalforsamling neste uke, opplyser statsminister Mark Rutte. Innreiseforbudet for reisende med fly og ferjer fra Storbritannia blir imidlertid opphevet ettersom spredningen av den britiske virusmutanten allerede er så omfattende.

NRK - 07 april 21 kl. 13:43

Reiseråd blir trolig forlenget

Regjeringens råd om å unngå unødvendige reiser til utlandet varer foreløpig til 15. mai. Men statsministeren sier det trolig vil bli forlenget til ut juni, da de fleste steder fortsatt vil slite med at de ikke har kommet så langt i pandemibekjempelsen..

NRK - 07 mai 21 kl. 11:01

Forlenger unntakstilstand i Tokyo

Mindre enn tre måneder før OL forlenget japanske myndigheter unntakstilstanden i Tokyo og en rekke andre områder som følge av koronaviruset. Perioden med unntakstilstand skulle opprinnelig ha vært avsluttet 11. mai, men fredag opplyser statsminister Yoshihide Suga at den er forlenget ut måneden.

NRK - 19 feb. 21 kl. 10:11

Ber om forlenget fengsling

Politiets sikkerhetstjenste ber om to nye uker varetektsfengsling for 16-åringen som er mistenkt for forberedelser til terrorhandling. Forsvarer Andreas Berg Fevang mener det ikke er skjellig grunn til mistanke og at gutten bør settes fri..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Flere raketter fra Gaza

Flere raketter ble skutt fra Gaza og inn over Jerusalem tirsdag morgen, etter ti timer med angrep mot byen. Tirsdag morgen ble det meldt at minst 22 personer var drept i sammenstøtene mellom palestinere og israelere, ni av dem barn. Flere enn 700 palestinere ble såret i sammenstøt med israelske sikkerhetsstyrker i Jerusalem og over hele Vestbredden.

NRK - 2 timer siden

Verft stengt grunna smitte

Skipsverftet Vard Langsten i Tomrefjorden i Vestnes kommune vil halde stengt til dei har fått svar på fleire koronaprøver. Seks tilsette testa positivt i går. Totalt 24 personar er no stadfesta smitta ved verftet..

NRK - 2 timer siden

Koronasmitten sprer seg

Sist døgn er det påvist 80 nye smittetilfeller i Telemark. De er fleste er påvist i Skien, som har fått påvist 48 nye smittetilfeller. Porsgrunn har 24 nye, Notodden fem, Bamble to og Drangedal én.

NRK - 1 time siden

Påbyr hjemmekontor

Tønsberg kommune påbyr hjemmekontor for alle som kan ha det, for å dempe aktiviteten Det vedtok formannskapet i går. Stigende lokal smitte, stort smittetrykk i kommuner rundt og villsmitte gjør at lokale smittetiltak forlenges fram til 26. mai..

NRK - 45 minutter siden

Strålingen øker i Tsjernobyl

Strålingen etter atomkatastrofen i Tsjernobyl har blitt sterkere i det siste, viser målinger. Forskere mener noe er i ferd med å skje i de nedgravde restene..

NRK - 45 minutter siden

Revidert nasjonalbudsjett

I dag kommer nasjonal budsjett. Regjeringen foreslår eksra satsinger på flere milliarder kroner for å takle koronakrisen. Til kommunene foreslår regjeringen at de får 7,3 milliarder kroner ekstra per år..

NRK - 1 time siden

Tok med seg ulvevalp fra skogen

Ungdommer i Hagfors i Sverige trodde de hadde funnet en liten en hundevalp i skogen rundt Lesjöfors sist helg, og tok den med seg. Det viste seg å være en ulvevalp. Ettersom valpen var både svak og ikke ville klare seg om den ble satt ut igjen i naturen, ble den avlivet søndag kveld, skriver Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Nord-Korea: – Ingen smittetilfeller

Nord-Korea har opplyst Verdens helseorganisasjon at det ikke er avdekket et eneste tilfelle av covid-19 blant 25.986 testede i april. I sin ukerapport gjengir WHO at smittetestene i Nord-Korea også omfatter 751 personer som mellom 23.

NRK - 1 time siden

138 nye smittede i Oslo

Det er registrert 138 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 33 over snittet de sju foregående dagene. 138 tilfeller er 75 flere enn på søndag, men 28 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Israel:– Angrep i ti timer

Rakettangrepet mot Israel skal ha pågått i ti timer skriver det israelske forsvaret på Twitter. Ifølge The Times of Israel skal Hamas ha angrepet med raketter mot byen Ashkelon tirsdag morgen, for å gjengjelde angrep fra Israel. I en uttalelse sier Hamas at byen Ashkelon vil bli et «helvete» dersom det israelske forsvaret fortsetter med sine angrep mot sivile hjem i Gaza..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt