NRK > Nyheter

Wednesday, 01 December, 03:44

NRK - 17 aug 21 kl. 10:16

Ber om fire uker varetektsfengsling

Siktede etter skytingen på Skøyenåsen blir i dag fremstilt for varetektsfengsling og har samtykket til kontorforretning. Politiet ber om at siktede blir varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, samt isolasjon i to uker. Han er siktet for to drapsforsøk. Tidspunkt for varetektsfengslingen er ikke bestemt ennå. Politiet har ønsket å avhøre siktede, men forsvarer Daniel Storrvik har informert politiet om at det ikke vil bli aktuelt å gjennomføre avhør av siktede i dag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skøyenåsen, Daniel Storrvik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom , fire, uker, varetektsfengsling
NRK - 17 aug 21 kl. 10:16

Fire uker varetekt etter skyting

Siktede etter skytingen på Skøyenåsen blir i dag fremstilt for varetektsfengsling og har samtykket til kontorforretning. Politiet ber om at siktede blir varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, samt isolasjon i to uker. Han er siktet for to drapsforsøk.

NRK - 30 apr 21 kl. 14:31

Ber om varetektsfengsling

Politiet ber om varetektsfengsling av mor og far etter at spedbarnet deres ble innlagt på Universitetssykehuset Nord-Norge denne uka. Foreldrene i 30-årene oppsøkte helsehjelp selv, men erkjenner ikke straffskyld..

NRK - 21 okt 21 kl. 19:05

«Anspent situasjon» i Oslo-miljøer

Fire menn i 20-årene er fengslet i fire uker i Oslo tingrett, siktet for grov ulovlig befatning med skytevåpen. En av mennene «tar på seg ansvaret for våpenet» og han erkjenner straffskyld for forholdet. Forsvarer Øystein Storrvik bekrefter overfor NRK at klienten hans erkjenner straffskyld for siktelsen.

NRK - 01 okt 21 kl. 10:29

Varetektsfengsling etter skyting

To personar vart pågripne torsdag kveld etter skyting på Lademoen i Trondheim natt til torsdag. Dei blir framstilt for varetektsfengsling i dag. – Vi ber om fire veker med brev og besøksforbod og isolasjon i to veker.

NRK - 23 aug 21 kl. 16:36

Fire uker varetektsfengsling

Mannen som er siktet for drapsforsøk på en kvinne i Sandnes er varetektsfengslet i fire uker hvor to av ukene er i full isolasjon. Det er i tråd med det politiet ba om. Mannen erkjenner de faktiske forhold, men erkjenner ikke straffskyld..

NRK - 09 nov 21 kl. 12:02

Framstilles for varetektsfengsling

To av mennene som er siktet etter at en mann døde etter vold i Grimstad lørdag, fremstilles for varetektsfengsling i dag. De fengsles i to uker med brev – og besøksforbud på grunn av fare for bevisforspillelse. Den tredje som er siktet i saken vil bli løslatt i løpet av dagen, men siktelsen gjelder fremdeles..

NRK - 04 aug 21 kl. 13:41

Varetektsfenglset i fire uker

Mannen i 50-årene som er siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen av en kvinne i Fagerheimgata i Oslo mandag kveld, er varetektsfengslet i fire uker. Politiet ba om fire uker fordi de mener det er fare for at han kan ødelegge bevis eller gjøre noe straffbart igjen. Politiet tror det var en tilfeldig hendelse, siden det ikke er noen relasjon mellom kvinnen og den siktede.

NRK - 21 jul 21 kl. 11:17

Framstillast for varetektsfengsling

Mannen som er sikta for drapet i Tordenskiolds gate 19. juli blir i dag framstilt for varetektsfengsling i fire veker grunna fare for at bevis blir øydelagt. Den 41 år gamle mannen får brev- og besøksforbod i heile fengslingsperioden, samt forbod mot medium i to veker..

NRK - 06 maj 21 kl. 19:23

Drapssiktet fengslet i fire uker

En 25 år gammel mann er varetektsfengslet i fire uker etter drapet på 33 år gamle Bård Lanes i Tønsberg. Den siktede må sitte i full isolasjon i to uker. En 31 år gammel mann sitter fra før i varetekt, siktet for drap eller medvirkning til drap..

NRK - 02 jun 21 kl. 10:20

FHI vil forkorte vaksineintervallet

FHI vil korte ned intervallet mellom vaksinedosene fra tolv til fire uker, slik at man blir fullvaksinert tidligere. I første omgang skal perioden mellom første og andre vaksinedose kortes ned til mellom ni og sju uker. Etter hvert, når mange over 18 år er vaksinert med første dose, kortes intervallet ned til kun fire uker, opplyser smitteverndirektør Geir Bukholm til VG..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt