NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 22:05

NRK - 04 mai 21 kl. 16:05

Ber om fengsel for terror-tiltalte

Det har vært aktors prosedyre i terrorfinansieringsaken som nå går i Oslo tingrett. Statsadvokaten ber om at de to tiltalte dømmes til fengsel i seks og fire år. Den første, en mann fra Bærum, for å ha sendt flere hundre tusen kroner til en IS-kriger i Syria. Den andre, en syrer, for å ha formidlet pengene til Syria..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Bærum, IS, Syria

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom , fengsel, for, terror-tiltalte
NRK - 27 april 21 kl. 13:14

Krev strenge straffar for tiltalte

Påtalemakta ber om 17 og 18 år i fengsel for dei to som er tiltalte for drapet på Dan Eivind Lid i Kristiansand i fjor. Det skriv Fædrelandsvennen. Ein tredje mann er tiltalt for grovt ran av Lid, og det er lagt ned påstadn om 9 år i fengsel..

NRK - 11 mai 21 kl. 20:10

Tromsømenn tiltalte for grov vald

To menn frå Tromsø er tiltalt for grov vald med hammar og ein skarp gjenstand. Det skriv Nordlys. Mennene skal ha angripe ein mann i 20-åra på Setermoen i november 2020.

NRK - 20 april 21 kl. 08:41

Ber om tvungen omsorg

Forsvararen ber om tvungen psykisk omsorg for ein av dei to tiltalte i ankesaka i Regestrand-drapssaka. I går la aktor ned påstand om 20 og 15 års forvaring i for dei to tiltalte. Sigbjørn Sveli blei drepen i desember 2019 på Regestranda..

NRK - 28 april 21 kl. 11:47

Ber om 17 års fengsel

Aktor ber om 17 års fengsel for 49-åringen som er tiltalt for drapet på Kristian Løvlie (34) i Nittedal. Aktor mener drapet ble begått med overlegg. Løvlie ble drept 27.

Klartale - 12 feb. 21 kl. 09:28

13 pågrepet for planer om terror i Danmark

Til sammen 13 personer er pågrepet i en sak om terror i Danmark. Sju av dem er siktet for å ha planlagt et terror-angrep..

NRK - 20 april 21 kl. 09:21

Fengsler lagt ut til salgs

Arendal fengsel og Hof fengsel er lagt ut for salg. Arendal fengsel har en prisantydning på 8,1 millioner kroner. Fengselet ble i sommer ersattet av Agder fengsel .

Klartale - 18 feb. 21 kl. 08:56

Dømt for planer om terror i Frankrike

Tre menn er dømt til mellom 22 år og 30 års fengsel i Frankrike. De er dømt for å ha laget planer om terror..

VG - 03 mars 21 kl. 13:59

IS-kvinnen advart i kryptert melding: – Jeg ble helt satt ut

OSLO TINGRETT (VG) Den tiltalte IS-kvinnen forteller at hun ble advart mot å forlate Syria av en den ene av kvinnene kjent fra boken «To søstre». I retten forteller tiltalte at hun frykter å bli sett på som en tyster og en frafallen muslim..

Aftenposten - 05 mars 21 kl. 13:59

«Jeg vil ut. Jeg vil bort herfra»

Den IS-tiltalte kvinnens venninner hevder tiltalte var desperat etter å returnere til Norge, kort tid etter at hun hadde….

Aftenposten - 11 mars 21 kl. 13:41

PST: Ingen andre av de norske Syria-farerne har vært så lenge i konfliktområdene som den IS-tiltalte kvinnen

Først fem år etter at den tiltalte Oslo-kvinnen dro til Syria, startet PST å etterforske saken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Personer skal ha overfalt en person

Tre personer skal ha overfalt en person i Trondheim. Ingen av partene er på stedet nå, melder politiet på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Slagsmål i buss på Straume

Kl. 21.30 var meldt om slagsmål ombord i ein buss på Straume på Sotra.

NRK - 5 minutter siden

Fleire slagsmål i Bergen og omegn

Naudetatar er på veg til Kronstad der to personar slåss. Vest politidistrikt opplyser til NRK at det har vore ei rekke slagsmål blant ungdom i Bergen, Os og på Sotra i løpet av 17. mai-kvelden..

NRK - 15 minutter siden

Rykka ut til mogleg brann

Naudetatane rykker ut til mogleg byggningsbrann i Horten. Politiet oppdaterer no at det var ein eingongsgrill som var overtend..

NRK - 15 minutter siden

– Vi har ikkje kontroll per no

Politiet fortel til NRK at dei har rydda delar av torget, og no held på i sidegatene, Dei har gitt eit titals personar pålegg om å forlata sentrum. Politiet seier at dei ikkje har kontroll per no, men at dei jobbar med å få det. Opptøyane kom uventa på oss, seier dei vidare.

NRK - 30 minutter siden

Slossing i Trondheim

Politiet er på torvet i Trondheim etter at det ble meldt om slossing. En person er bortvist fra sentrum fram til i morgen..

NRK - 15 minutter siden

Gut truga med våpen

I samband med oppdraget i Stavanger der rund 400 ungdommar var samla, blei det søkt etter ein gut som hadde truga med våpen. Guten blei funnen, og våpenet låg gøymt på området. Plassen er no tømt for ungdommar..

NRK - 30 minutter siden

Plassen er no rydda i Fredrikstad

NTB skriv at politiet klokka 21.30 har rydda torget i Fredrikstad for menneske. Det er framleis eit stort tal utrykkingskøyretøy i området..

NRK - 30 minutter siden

Netanyahu: Israel vil fortsette

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier etter en ukes kamphandlinger, at Israel vil fortsette å angripe mål på Gazastripen. Netanyahu kom med uttalelsen etter et møte med forsvarstopper. Der sa han at Israel vil fortsette å angripe det han omtaler som terrormål på Gazastripen.

NRK - 30 minutter siden

Båt har grunnstøtt

Ein båt har grunnstøtt i Dolmsundet nord av Rørvik i Trøndelag. Ein person er ombord, og båten skal stå nær land..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt