NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 05:55

NRK - 15 mars 21 kl. 21:52

Ber om en god plan for skolene

Barneombud Inga Bejer Engh krever at Oslo og andre som stenger eller innfører rødt nivå på skolene, har gode planer for å motvirke negative konsekvenser. Engh sier til NTB at det var tydelig at det manglet en plan for skolene i mars i fjor da landet stengte ned, og hun forventer bedre tiltak nå..
Les mer på NRK


Les mer om:
Inga Bejer Engh, Oslo, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom en , god, plan, for, skolene
NRK - 22 feb. 21 kl. 08:45

Plan på fire punkter kommer i kveld

Skolene i England åpner igjen 8. mars, ifølge den britiske regjeringens nye plan, som BBC omtaler. En plan i fire deler for å gjenåpne Storbritannia skal bekjentgjøres av statsministeren i kveld.

Dagbladet - 15 mars 21 kl. 22:08

Barneombudet: - Må ha en plan

Barneombud Inga Bejer Engh sier at kommuner som nå strammer inn, må ha en god plan for å følge opp barna..

E24 - 11 jan. 21 kl. 22:20

IEA varsler plan for nullutslipp: – 2021 kan bli et avgjørende år

I mai legger IEA frem en plan for hvordan energibransjen innen 2050 kan kutte nettoutslippene sine til null. – Det trengs intet mindre enn en total omlegging, sier IEA-sjefen..

Aftenposten - 19 jan. 21 kl. 20:31

Vil tvinge gjennom plan for å redde festivalsommeren

Opposisjonen vil tvinge regjeringen til å lage en plan for gjenåpning av kulturlivet..

E24 - 31 jan. 21 kl. 18:01

Oljepengebruken har skutt i været: – Bør tvinges til å legge frem en plan

Sjeføkonom Øystein Børsum i Swedbank mener regjeringen bør tvinges til å legge frem en plan for fremtidig oljepengebruk. – Dette bør være del av et fast finanspolitisk rammeverk, sier han..

E24 - 08 feb. 21 kl. 18:57

Vil bruke staten til å sikre industrivekst: – Det mangler en plan

Ap og SV mener staten må ta sterkere grep hvis industrien skal kunne doble sin eksportverdi innen 2030. – Det mangler en plan, sier SV..

Aftenposten - 19 feb. 21 kl. 09:58

NFF lanserer ny plan: Skal trene spesifikt ned i 6-årsalderen

Norges Fotballforbund har utarbeidet en ny, omfattende plan for spillerutvikling for barn og ungdom..

VG - 19 feb. 21 kl. 09:58

NFF lanserer ny plan: Skal trene spesifikt ned i 6-årsalderen

Norges Fotballforbund har utarbeidet en ny, omfattende plan for spillerutvikling for barn og ungdom. Nå skal norske spillere få ferdigheter foran begge mål, tempo er prioritet og de beste får tilrettelegging fra de er 12 år..

Aftenposten - 25 feb. 21 kl. 05:42

FN-panel har lagt en plan for å stanse skattefusk. Ett av forslagene vil vekke oppsikt.

Hva må til for å stanse kapitalflukt og skatteunndragelse? Et FN-panel har kommet opp med en plan..

NRK - 11 mars 21 kl. 08:51

Ny plan for Norwegian

Norwegian presenterer en plan for å forlate den irske konkursbeskyttelsesprosessen. Det opplyser selskapet i en børsmelding. Norwegian skriver at de planlegger å komme i mål med restruktureringen av selskapet i mai, og vil hente kapital fra markedet i april..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Norsk Miss Universe nådde ikke opp

Den norske deltakeren i årets Miss Universe-kåring, Sunniva Høiasen Frigstad fra Vennesla, kom ikke med blant de 21 semifinalistene i USA søndag. Skjønnhetskonkurransen går av stabelen i Florida i USA, og Miss Norway ble ikke plukket ut i det trinnvise uttaket, opplyser talsperson Knut Yrvin i Miss Norway til Extraavisen. Det lå en stund an til at Sunniva Høiasen Frigstad ikke ville få delta i Miss Universe på grunn av pandemien, men hun fikk i slutten av april likevel innvilget søknaden om innreise til USA.

NRK - 30 minutter siden

Ingen enighet i sikkerhetsrådet

Norge, Kina og Tunisia klarte heller ikke søndag å overbevise FNs mektigste organ til å enes om en resolusjon om krigen mellom Israel og Hamas på Gazastripen. De tre medlemslandene i Sikkerhetsrådet forsøkte uten hell i lukkede møter mandag og onsdag å få til en samlet uttalelse fra rådet om en umiddelbar de-eskalering av konflikten, men de mangler USAs støtte. USA mener ifølge diplomater at en slik uttalelse vil forstyrre den diplomatiske innsatsen som gjøres for å få slutt på kamphandlingene.

NRK - 45 minutter siden

63 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 63 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 18 under snittet de sju foregående dagene. 63 tilfeller er ti flere enn på lørdag, og like mange som ved samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

172 migranter reddet i Middelhavet

Redningsskipet Sea-Eye 4 har plukket opp 172 migranter fra sjøudyktige trebåter i Middelhavet, ifølge organisasjonen Sea-Eye. Skipet klargjør også redningen av en båt med 50 personer om bord, opplyste organisasjonen søndag kveld. Blant personene som var brakt om bord søndag var barn, et spedbarn og en gravid kvinne.

NRK - 1 time siden

En person knivstukket i Vestvågøy

En person skal være knivstukket i ryggen i Bøstad i Vestvågøy kommune i Nordland. Politiet i Nordland fikk melding hendelsen klokken 02.18 og kom først frem til stedet.

NRK - 2 timer siden

Russetelt tok fyr i Kirkenes

I Kirkenes hadde sort-russen stort bål i et telt som førte til at det tok fyr i teltet. Brannvesenet fikk slukket brannen. Hendelsen fant sted ved alpinbakken på Sandes, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bilbranner i Oslo

Natt til mandag rykket politiet ut til en bilbrann av tre biler på Sinsen i Oslo. Brannvesenet jobber med å slukke brannene og skal ha kontroll. Politiet avhører vitner på stedet.

NRK - 2 timer siden

Mann pågrepet i Hokksund

En mann er pågrepet etter at tre maskerte menn fredag kveld brøt seg inn i en bolig i Hokksund. En person ble truet og fikk knivskader. Natt til søndag opplyser politiet at en mann i 20-årene fra Vestfossen er pågrepet i forbindelse med saken.

NRK - 3 timer siden

Mange samlet seg natt til 17. mai

Politiet melder om til dels store ansamlinger med russ flere steder i landet. I de fleste tilfellene er det brudd på smittevernregler og ikke mye bråk og vold. Søndag kveld var rundt 200 ungdommer samlet i Vigelandsparken i Oslo.

NRK - 3 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Hå

En mann i 20-årene omkom i en kraftig kollisjon mellom en personbil og en tankbil på fylkesvei 44 i Hå kommune søndag ettermiddag. Pårørende er varslet. Fylkesveien har vært stengt siden klokken 16, og det er fortsatt omkjøring grunnet berging av kjøretøyene, melder politiet i Sør-Vest..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt