Klartale > Nyheter

Thursday, 18 July, 07:26

Klartale - 03 maj 24 kl. 10:27

Ber om at staten gir folk mer i sosialhjelp

Regjeringen har bedt instituttet Sifo se på satsene for sosialhjelp. Det er mer enn 20 år siden sist det ble gjort. Nå er rapporten klar.Mange som får sosiahjelp, sliter med å dekke grunnleggende behov. Det sier Silje Skuland i en pressemelding.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Sifo, Silje Skuland, Skuland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom at , staten, gir, folk, meri , sosialhjelp
NRK - 30 apr 24 kl. 13:46

Brudd i statsoppgjøret 

Det er brudd i lønnsoppgjøret i staten. YS, LO Stat, Akademikerne og Unio bryter forhandlingene med staten. Når lønnsforhandlingene i staten har brutt sammen, ender oppgjøret hos Riksmekleren.

Klartale - 11 jan 24 kl. 13:28

Miljøbevegelsen tapte rettssak mot staten

To organisasjoner saksøkte staten. De ville stoppe tillatelsen til å dumpe avfall fra ei gruve. Avfallet havner i Førdefjorden i Vestland.

NRK - 31 jan 24 kl. 11:39

Natur og Ungdom: – Flaut at staten ønsker å anke

Onsdag ble det kjent at staten anker miljødommen fra Oslo tingrett. Natur og Ungdom reagerer på at staten anker dommen, atpåtil på samme dag som de deler ut enda flere letelisenser i Barentshavet. Staten annonserte også onsdag at de deler ut 37 ny letelisenser.

Klartale - 07 feb 24 kl. 17:30

Hvilke land har flest røykere?

Røyking har gått fra å være trendy til å ikke bli like trendy. Tidlig på 1950-tallet var det populært å røyke. I Storbritannia var det nesten 80 prosent som røykte på den tiden, ifølge avisa The Guardian.

Klartale - 14 feb 24 kl. 11:05

Folk frykter Russland mindre enn før

24. februar 2022 gikk Russland til angrep på Ukraina. Det er nå rundt to år siden, og frykten for Russland er mindre nå enn før.

Klartale - 02 feb 24 kl. 06:06

Fortsetter å kjempe for Førdefjorden

To organisasjoner saksøkte staten. De ville stoppe tillatelsen til å dumpe avfall fra ei gruve. Avfallet skal legges i Førdefjorden i Vestland.

Klartale - 11 maj 24 kl. 06:00

Luna skal lære seg å finne ulovlig bagasje

– Vi vet at det kommer narkotika inn til landet jevnt og trutt, hele tiden.Det sier Lars Orning til Klar Tale. Han er hundeinstruktør i Tolletaten.

Klartale - 05 jan 24 kl. 06:00

Her skal folk få varme seg i kulda

Oslo kan få 27 minusgrader. Vi får kulde fra Sibir til Norge. Sibir et stort landområde nord i Russland.

NRK - 29 mar 24 kl. 10:02

Jehovas vitner anker dom etter tapt søksmål mot staten

Jehovas vitner anker etter å ha tapt søksmålet mot staten der de krevde tilbakebetalt over 50 millioner kroner i statsstøtte. Det melder trossamfunnet på sine egne nettsider. Jehovas vitner gikk for to år siden til søksmål mot staten etter å ha blitt fratatt statstilskudd og registrering som trossamfunn.

NRK - 17 jun 24 kl. 12:19

LO-sjefen: – Denne avtalen er ikke god nok

– Våre medlemmer er tydelige. Denne avtalen er ikke god nok og derfor har styret i LO Stat forkastet den, sier LO-leder Peggy Hessen Følsvik. Medlemmene i LO-Stat stemte mandag ned årets lønnsoppgjør.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 1 time siden

Har du en farlig gjenstand hjemme?

Onsdag varslet Ikea om en farlig strømbank. Strømbanken har navnet Varmfront. Den viser seg å ha en feil som gir brannfare.

Klartale - 15 timer siden

Helgeværet: Nyt sola mens du kan

– Det ser ganske lovende ut. I hvert fall i forhold til slik det har vært de siste dagene, sier Ingrid Villa.Villa snakker om været til helgen i Sør-Norge.

Klartale - 17 timer siden

Landslaget anklages for rasisme

Det argentinske landslaget blir anklaget for rasisme. Det skjer etter at Argentina vant Copa America. Det er et mesterskap i fotball i Sør-Amerika.

Klartale - 18 timer siden

Svømte i Seinen

Snart begynner Olympiske leker (OL) i Paris. Det har vært stort press for å få alt klart. Blant annet har politikerne sagt at de skal rense Seinen.

Klartale - 18 timer siden

Må fylle på med svenske jordbær

I mai fortalte Bama at de forventet en fantastisk sesong for jordbær. Nå kan du derimot finne svenske jordbær i butikken din. Og det kan være tomt for norske bær.

Klartale - 19 timer siden

Én av fem føler seg ensom i sommer

Føler du at alle andre finner på mye gøy om sommeren? Mens selv sitter du hjemme og kjeder deg? Slik er det for flere.

Klartale - 21 timer siden

Seks døde funnet på hotellrom i Bangkok

Tirsdag ble seks personer funnet døde på et hotellrom i Bangkok. De døde var fra Vietnam. To av dem var også amerikanske borgere.

Klartale - 21 timer siden

Vi trenger å føle oss nyttige

Å ha en jobb er viktig. Kanskje enda viktigere enn vi forstår, vi som alltid har hatt jobb. Er du utenfor arbeidslivet kan du kjenne på at du mangler noe viktig i livet.

Klartale - 21 timer siden

PST er bekymret for mulige attentat i Norge

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) er bekymret for mulige angrep. Det er snakk om angrep på folk i viktige stillinger. Slik som politikere.

Klartale - 22 timer siden

Trump søker støtte hos Kennedy

Robert F. Kennedy Jr er uavhengig kandidat til presidentvalget i USA i november. Mandag ble Trump offisielt republikanernes kandidat.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com