NRK > Nyheter

Onsdag, 28 Juli, 00:53

NRK - 28 april 21 kl. 11:47

Ber om 17 års fengsel

Aktor ber om 17 års fengsel for 49-åringen som er tiltalt for drapet på Kristian Løvlie (34) i Nittedal. Aktor mener drapet ble begått med overlegg. Løvlie ble drept 27. mai 2020 med 18 knivstikk. Den tiltalte har erkjent straffskyld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristian Løvlie, Nittedal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom 17 , års, fengsel
NRK - 02 juni 21 kl. 13:38

Ber om 8 års fengsel for 16-åring

Ber om 8 års fengsel for terrortiltalt 16-åring Aktoratet ber om 8 års fengsel for en 16-åring som er tiltalt for å ha forsøkt å gjennomføre en terrorhandling og deltakelse i terrorgruppa IS..

NRK - 20 april 21 kl. 09:21

Fengsler lagt ut til salgs

Arendal fengsel og Hof fengsel er lagt ut for salg. Arendal fengsel har en prisantydning på 8,1 millioner kroner. Fengselet ble i sommer ersattet av Agder fengsel .

NRK - 01 juli 21 kl. 20:46

Tre menn dømt for voldtekt

Tre menn er dømt til fengsel for å ha voldtatt en kvinne i Drammen i desember 2019. Hovedmannen må belage seg på seks års fengsel. En annen person ble dømt til fengsel i to år og ti måneder som en tilleggsdom.

NRK - 28 mars 21 kl. 18:02

Smitte i fengsler

To nye innsatte i Halden fengsel og 11 innsatte ved Romerike fengsel er siden fredag bekreftet smittet av Covid-19. En rekke ansatte er også meldt smittet. Av hensyn til sikkerheten kan kriminalomsorgen ikke gi konkrete tall på hvor mange ansatte eller hvor stor andel av staben ved ulike fengsler som er smittet.

Aftenposten - 20 april 21 kl. 09:22

Nå kan du kjøpe deg et fengsel

Har du en indre drøm om å eie et fengsel? Statsbygg har lagt ut Arendal fengsel og Hof fengsel for salg..

E24 - 20 april 21 kl. 09:25

Nå kan du kjøpe deg et fengsel

Har du en indre drøm om å eie et fengsel? Statsbygg har lagt ut Arendal fengsel og Hof fengsel for salg..

NRK - 03 juni 21 kl. 10:23

Vi ha 11 års fengsel for advokat

Aktor ber om elleve år og seks måneders fengsel for eksadvokat Amir Mirmotahari som er tiltalt for å ha avtalt et drap på en tidligere klient. Under saken i Borgarting lagmannsrett er Mirmotahari også tiltalt for å ha inngått en avtale om å kidnappe et voldtektsoffer. I 2019 ble Mirmotahari dømt til 10 års fengsel i tingretten..

NRK - 23 mars 21 kl. 12:02

Ber om 4 år i fengsel for IS-kvinne

Aktor ber om 4 år i fengsel frå kvinna som i fjor blei henta heim fra Syria med sine barn. Påtalemakta meiner kvinna visste kva ho gjorde då ho reiste til Syria..

NRK - 23 mars 21 kl. 12:02

Ber om fire år i fengsel

Aktor ber om fire år i fengsel for kvinna som i fjor blei henta heim fra Syria med sine barn. Påtalemakta meiner kvinna visste kva ho gjorde då ho reiste til Syria..

NRK - 30 april 21 kl. 12:00

Ber om 19 års fengsel

Aktor ber om 19 års fengsel for mannen som er tiltalt for bestilling av over 100 seksuelle overgrep mot filippinske småjenter. Mannen har vedgått det meste, men nektar for å ha forgripe seg mot sitt eige barn og to elevar på skulebussen han køyrde..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

USA kan få vaksinekrav for ansatte

I USA har president Joe Biden varslet at alle statlig ansatte kan møte krav om koronavaksinering. En slik obligatorisk ordning er nå til vurdering, sa Biden tirsdag. Bakgrunnen er spredningen av den mer smittsomme deltavarianten i USA.

NRK - 30 minutter siden

273 nye smittet – trenden peker opp

Det siste døgnet er det registrert 273 nye koronasmittede personer i Norge. Det er 27 flere enn forrige tirsdag. De siste sju dagene er det i snitt registrert 227 koronasmittede per dag.

NRK - 15 minutter siden

63 prosent har fått første stikk

Nå har 63,3 prosent av befolkningen fått første dose av koronavaksinen og 32,3 prosent er fullvaksinerte med to doser. Om man kun regner innbyggere over 18 år, er andelen vaksinerte henholdsvis 79,7 og 40,7 prosent. Til sammen er det nå satt 5,15 millioner vaksinedoser i Norge..

NRK - 30 minutter siden

273 nye koronatilfelelr i Norge

Det siste døgnet er det registrert 273 nye koronasmittede personer i Norge. Det er 27 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 227 koronasmittede per dag.

NRK - 45 minutter siden

Palestiner drept på Vestbredden

En palestiner er tirsdag drept av israelske sikkerhetsstyrker på den okkuperte Vestbredden, opplyser palestinske myndigheter ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 45 minutter siden

Nye verdensarv-steder utnevnt

Byen Nice, Tlaxcala-katedralen i Mexico, chilenske mumier og et gammelt solobservatorium i Peru er blant stedene som har fått verdensarvstatus. Unescos verdensarvkomité, som er samlet til årsmøte i Fuzhou i Kina, ga tirsdag også verdensarvstatus til historiske jødiske sentre i Tyskland og til en del av grensen til det romerske imperiet..

NRK - 45 minutter siden

Politifolk fryktet for livet

Amerikanske politifolk fryktet for livet under stormingen av Kongressen i Washington januar. Det kom frem i flere vitnesbyrd som ble fortalt av fire politimenn under en høring i Kongressen tirsdag. De fortalte om trusler, rasisme og fysisk vold fra angriperne..

NRK - 1 time siden

Fire arrestert for gresk skogbrann

Fire personer er arrestert i Hellas, mistenkt for ha tent på branner i samarbeid med eiendomsutviklere. Brannmannskaper kjemper mot flere skogbranner som truer hovedstaden Aten..

NRK - 1 time siden

Gulltyv rømte på sparkesykkel

En bevæpnet mann som ranet en gullsmedbutikk i Paris, rømte med ransutbyttet på en elsparkesykkel. Han fikk med seg gullsmedvarer for 20 millioner kroner, og er fortsatt på frifot, melder fransk politi..

NRK - 1 time siden

Varsler ny runde om sperregrensa

Rødt-leder Bjørnar Moxnes vil senke sperregrensa fra 4 til 2 prosent. Arbeiderpartiets Stein Erik Lauvås sier til Vårt Land at han vil foreslå å heve sperregrensa til 5 prosent. Partier under sperregrensa får ikke andel i de 19 utjevningsmandatene som valgloven fastsetter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt