NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 03:56

NRK - 06 okt 22 kl. 10:35

Ber helseforetaket komme med en plan

Helseministeren konstaterer at Helse Midt-Norge har fulgt opp stortingets anmodningsvedtak, men har ikke lykkes med å rekruttere tilstrekkelig med fagpersonell for å sikre stabil drift på en faglig forsvarlig fødeavdeling i Kristiansund. – Avdelingen vil bli gjenåpnet dersom et faglig forsvarlig tilbud kommer på plass, men Helseministeren vil ikke instruere helseforetaket til en gjenåpning uten at grunnlaget for faglig forsvarlig drift er tilstede, skriver de i en pressemelding. Helseministeren ber helseforetaket komme tilbake med en plan for hvordan kan man styrke tilbudet for fødende og innen barselomsorgen på Nordmøre nå og etter 2025..
Les mer på NRK


Les mer om:
Helse Midt-Norge, Kristiansund, Helseministeren, Nordmøre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ber, helseforetaket, kommemed en , plan
Klartale - 27 sep 22 kl. 14:45

Her flykter de fra Russland

Russere er redde for å bli sendt til krigen. Det har ført at mange rømmer landet. Mange rømmer til Finland, Mongolia, Georgia og Kasakhstan.

NRK - 27 aug 22 kl. 08:26

25 helsedirektører med millionlønn

Helse sør-øst har 25 direktører i den sentrale administrasjonen som tjener mellom 1,2 og 2,6 millioner kroner i året. Administrerende direktør Terje Rootwelt tjener best, med 2,6 millioner i fjor. Bak ham følger 24 sentralt ansatte direktører med millionlønn, viser en gjennomgang Dagbladet har gjort.

NRK - 23 nov 22 kl. 10:03

Ny direktør i Helse Nord

Marit Lind ble under onsdagens styremøte i Helse Nord konstituert som administrerende direktør i helseforetaket. Lind skal fungere i stillingen fram til en ny sjef er på plass. Styret peker på at kontroll på økonomi og omstilling i helseforetaket blir de viktigste arbeidsoppgavene.

NRK - 30 dec 22 kl. 13:50

Nordlandssykehuset i grønn beredskap

Nordlandssykehuset går i grønn beredskap. Årsaken er økt tilstrømming av pasienter og mye sykdom blant ansatte. Beredskapsnivået gjelder alle sykehusene i helseforetaket.

NRK - 03 jan 23 kl. 14:01

Vestre Viken helseforetak i gul beredskap

Bakgrunnen for den økte beredskapen er en stor tilstrømning av pasienter med infeksjonssykdommer og bruddskader og et høyt belegg på sengepostene med et stort behov for isolasjon av pasienter. I tillegg er det fortsatt høyt sykefravær blant egne ansatte, heter det i en pressemelding fra helseforetaket. Helseforetaket består av sykehusene i Drammen, Bærum, Ringerike og Kongsberg.

NRK - 05 jan 23 kl. 19:00

Innføring av Helseplattformen utsettes på flere sykehus i Helse Midt-Norge

Styret i Helse Midt-Norge har vedtatt å utsette innføringen av det omstridte journalsystemet Helseplattformen på flere sykehus i regionen. Bakgrunnen er de store problemene St. Olavs hospital har opplevd etter at Helseplattformen ble tatt i bruk i november, skriver TV 2.

NRK - 05 jun 22 kl. 10:33

Ber Norge gi mer til Ukraina – og handle mindre med Russland

Etter over 100 dager med krig sier Ukrainas ambassadør at støtten fra Norge aldri vil bli glemt. Men han ber Norge gi mer støtte – og straffe Russland hardere. Ukrainas ambassadør Vjatsjeslav Jatsiuk sier Norge må huske på at ukrainerne kjemper for hele Europas framtid.

VG - 29 jul 22 kl. 13:44

Kan «plan B» redde kloden?

Å kutte klimautslipp, «plan A», er ikke nok. Politikere og forskere snakker nå om en «plan B»..

NRK - 08 sep 22 kl. 15:14

Funn av listeriabakterie på sykehus

Det er gjort funn av listeriabakterie i grønnsaker som er levert til pasienter på Kirkenes sykehus, melder Finnmarkssykehuset. De samme grønnsakene er også servert ved sykehjemmet og ved omsorgsboliger i Sør-Varanger kommune. Ingen er hittil smittet, men helseforetaket karlegger situasjonen og ber de som har vært eksponert om å være observante på symptomer.

Klartale - 22 jul 22 kl. 11:30

Abdur vil få innvandrere ut på tur

For folk fra Norge er det vanlig å ta seg en søndagstur. Om det enten er en kort tur til parken eller en lengre tur til skogen.– Slike turer som nordmenn går, er ikke vi utlendinger vant til.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

E6 i nord stengt flere steder på grunn av uvær

Vegtrafikksentralen nord melder at E6 Sennalandet og Hatter er stengt på grunn av uvær. Det vil bli tatt en ny vurdering søndag morgen klokken 07.00 Også E6 Saltfjellet er stengt, der tas det ny vurdering søndag klokken 08.

NRK - 10 minutter siden

Klart flertall mot flere og høyere høyhus i Oslo

Nesten halvparten av de spurte i Oslo er negative til at det kan bli tillatt å bygge enda høyere bygninger i Oslo enn i dag. En tredel er positive, og nesten en av fem har ingen mening. Det viser en meningsmåling InFact har gjort for Nettavisen.

NRK - 30 minutter siden

Mann truet med kniv da nabo sa at musikken var for høy

En person i Arendal ble natt til søndag truet med kniv da vedkommende forsøkte å si ifra til en nabo om at det ble spilt for høy musikk. Politiet har kontroll på mannen med kniven, som han kastet fra seg da politiet kom, tvitrer politiet i Agder..

NRK - 45 minutter siden

Kvinne utsatt for vold på utested i Halden

Natt til søndag rykket politiet ut til et utested i Halden da en kvinne i 30-årene ble bevisstløs etter å ha blitt utsatt for vold. Kvinnen ble ivaretatt av ambulanse. Voldsutøveren, en mann i 20-årene, ble senere pågrepet på en annen adresse, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

To personer lettere skadd med kniv i Oslo

Politi og ambulanse rykket ut da to personer ble rispet med kniv ved Lindebergåsen i Oslo natt til søndag. De fremstår som lettere skadd etter at en person utagerte med kniv. – Vi har pågrepet gjerningspersonen som blir fraktet til arresten, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Tre personer involvert i en trafikkulykke i Kvinesdal

To biler og tre personer var involvert i en trafikkulykke ved Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. – En person ble sittende fastklemt, og fikk hjelp av brannvesenet til å komme seg løs, forteller operasjonsleder Lars Hyberg ved Agder politidistrikt til NRK. Vedkommende blir fraktet med luftambulanse til sykehus.

NRK - 2 timer siden

Donald Trump startet valgkampanjen

USAs tidligere president Donald Trump startet sin valgkampanje i New Hampshire lørdag. – Jeg er sintere nå og mer engasjert enn noen gang tidligere, sa 76 år gammel Trump i sin tale til grasrotaktivister og folkevalgte på partiets årsmøte i Salem. Derfra gikk turen til et folkemøte i South Carolina, hvor han presenterte sitt nye lederteam.

NRK - 2 timer siden

Memphis-politienhet avvikles etter at Tyre Nichols ble slått i hjel

Politi-enheten Scorpion i Memphis avvikles, opplyser politisjef Cerelyn Davis . Noen av betjentene som var med på å slå i hjel Tyre Nichols var med i spesialenheten som var dannet for å gjenopprette fred i nabolagene i Memphis. De fem betjentene ble torsdag siktet for blant annet drap, overfall og bortføring.

NRK - 2 timer siden

Fyrverkeri avfyrt i Kristiansand sentrum

Et fyrverkeri er avfyrt ved torvet i Kristiansand natt til søndag. Flere personer har løpt fra stedet. Politiet er på stedet, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Varsler en stormfull natt og morgen i Finnmark

I Finnmark er det varslet en stormfull natt og morgen natt til søndag på grunn av et lavtrykk som kommer inn. – Det er derfor ventet snøfokk og vanskelige kjøreforhold i deler av Troms og Finnmark. Faren avtar ganske raskt i Troms, men i Finnmark er det ventet snøfokk til ettermiddagen, melder Meteorologene på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com