NRK > Nyheter

Monday, 18 October, 00:35

NRK - 17 sep 21 kl. 15:21

Ber gutter komme tilbake til skolen

Talibans utdanningsdepartetment ber alle afghanske gutter som er elever i 6. til 12. klasse, om å komme tilbake til skolene. De ber også mannlige lærere om å returnere på jobb fra og med lødag. Uttalelsen, som fredag ble publisert på Facebook, nevner ikke ett ord om kvinnelige lærere eller skolejenter.
Les mer på NRK


Les mer om:
Facebook, Taliban

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ber, gutter, komme, tilbake, til, skolen
NRK - 11 okt 21 kl. 01:39

Tenåringer pågrepet etter vold

To gutter i tenårene er pågrepet etter at to mindreårige gutter ble utsatt for vold i Nærbø i Rogaland. Sørvest politidistrikt ble varslet om saken klokka 22.40 søndag kveld.

VG - 04 okt 21 kl. 18:40

Advarer mot tredje dose i Vesten: – Viruset kan komme tilbake som en boomerang

Tidligere helseminister Dagfinn Høybråten ber Norge vente med å gi friske en tredje vaksinedose, og advarer: Viruset kan komme tilbake som en boomerang om vi kun tenker på oss selv..

NRK - 30 aug 21 kl. 04:52

NWS: Ber folk komme seg i høyden

Meteorologene i New Orleans (NWS) har utstedt unntakstilstand for St. Charles Parish og St. John the Baptist Parish i Louisiana.

NRK - 31 maj 21 kl. 15:10

Seks gutter dømt for voldtekt

Seks gutter er i Oslo tingrett kjent skyldige i grove voldtekter mot en jente som var 15 år da overgrepene skjedde, melder NTB.. Alle de tiltalte guttene var 15 eller 16 år da overgrepene ifølge tiltalen ble begått sommeren og høsten 2019..

Aftenposten - 17 jun 21 kl. 20:00

Jeg liker gutter, og sånn er det. Små hendelser viser at ikke alle vil gi meg denne friheten.

Jeg liker gutter, og sånn er det. Små hendelser viser at ikke alle vil gi meg denne friheten..

NRK - 30 jun 21 kl. 10:15

Sjekkes av helsepersonell

På Østerås i Bærum blir to gutter undersøkt av ambulansefolk, etter et uhell på sparkesykkel. Ifølge politiet har to unge gutter på sparkesykkel truffet en personbil i fronten. Det skal ha vært lav hastighet på en lite trafikkert vei i et boligområde.

NRK - 28 jul 21 kl. 19:59

Truet med machete

Flere gutter i alderen 12-14 år ble truet med machete av to gutter på 12 og 13 år ved Ormestad skole i Sandefjord. En av dem hadde også stjålet en sparkesykkel fra en tiåring. De mistenkte guttene er tatt med til barnevernsvakta, melder politiet..

NRK - 04 jul 21 kl. 17:32

Ber fjellturister komme seg ned

Politiet i Møre og Romsdal ber alle som er på fjelltur i fylket komme seg ned til trygghet. Det er flere meldinger om personer i nød på fjellet, og kraftig tordenvær og regn kommer, skriver politiet på Twitter..

Dagbladet - 04 jul 21 kl. 17:25

Ber folk komme ned fra fjellet

Det har vært flere tusen lynnedslag i Sør-Norge søndag ettermiddag. Særlig i Møre og Romsdal braker det nå løs. Politiet ber folk komme ned fra fjellet..

Klartale - 08 okt 21 kl. 10:15

Isbreene krymper stadig raskere

Isbreene i Norge krymper hvert år. Og de krymper raskt. Det gjelder blant annet Styggedalsbreen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

209 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 209 koronasmittede personer i Norge. Det er 78 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 398 koronasmittede per dag her i landet.

NRK - 1 time siden

Leteaksjonen i Byfjorden avsluttet

Det ble sent søndag kveld satt i gang en leteaksjon etter en fritidsbåt på 28 fot med en passasjer i Byfjorden mellom Bergen og Askøy. Like etter klokka 23.30 søndag kveld opplyser politiet at både båten og mannen er funnet.

NRK - 1 time siden

Leiteaksjon i Byfjorden

Det føregår ein leiteaksjon etter ein fritidsbåt på 28 fot med ein passasjer i Byfjorden mellom Bergen og Askøy. Ein mann skal for ca. ein time sidan meldt frå til redningssentralen om motortrøbbel.

NRK - 1 time siden

Ny lavastrøm nærmer seg havet

Vulkanutbruddet på kanariøya La Palma viser ingen tegn til å ta slutt. Nå nærmer en ny lavastrøm seg havet med høy hastighet. Lavastrømmen var søndag kveld 200 meter unna kysten og kan føre til at det blir dannet en ny odde, opplyser regionens vulkaninstitutt..

NRK - 2 timer siden

Minst fire omkom da båt kantret

Fire tunisiske flyktninger og migranter omkom etter at båten de var i, kantret utenfor Tunisia. 19 personer er savnet i forliset. Totalt 30 tunisiere, de fleste av dem unge menn, var i båten da den kantret, opplyser en talsperson for myndighetene..

NRK - 2 timer siden

Norge på topp i bruk av forsøksdyr

Omfattende forskning på laks og annen fisk tar Norge til Europa-toppen i bruk av forsøksdyr. 1,7 millioner laks ble brukt til forsøk i Norge i fjor. Statistikk fra Mattilsynet viser at laks er det desidert mest brukte dyret i dyreforsøk i Norge, skriver Magasinet Forskningsetikk.

NRK - 2 timer siden

Ambassadør reist fra Hviterussland

Frankrikes ambassadør i Hviterussland har forlatt landet etter at myndighetene i Minsk krevde at han skulle reise innen mandag. En talsperson for ambassadøren har ikke sagt noe hva som er grunnen til at hviterussiske myndigheter krevde at Nicolas de Lacoste måtte forlate landet. Ifølge hviterussiske medier handler hjemreisen om at ambassadør Lacoste aldri møtte president Aleksandr Lukasjenko for å overlevere sine akkreditiver.

NRK - 3 timer siden

Dømt for overgrep mot to sønner

En far er dømt til seks års fengsel for gjentatte overgrep mot sine to sønner fra de var 3 og 5 år gamle. I tillegg må han ut med et stort millionbeløp. Overgrepene skjedde ifølge dommen fra Borgarting lagmannsrett, fra slutten av 1990-tallet til begynnelsen av 2000-tallet, da guttene var i barnehage- og barneskolealder.

NRK - 3 timer siden

Ungarn: Utfordrer Orban

Den konservative økonomen Peter Marki-Zay blir opposisjonens statsministerkandidat, og skal utfordre Viktor Orbán i valget i Ungarn neste år. Det ble klart søndag kveld etter at motkandidaten, Klara Dobrev, erkjente nederlag i opposisjonens nominasjonsvalg. Neste år er det valg på ny nasjonalforsamling i Ungarn.

NRK - 4 timer siden

Forhandler grunnlov i Syria

Representanter fra den syriske regjeringen og opposisjonen i landet skal de neste dagene samarbeide om et utkast til en ny grunnlov, ifølge FNs Syria-utsending, Geir O. Pedersen. Forsøkene på å lage en ny grunnlov for det krigsherjede landet har pågått i to år, men de tidligere samtalene som overvåkes av FN, har ikke lyktes På en pressekonferanse søndag, sa Pedersen at hans samtaler med representanter for både regjeringen og opposisjonen søndag, var «seriøse og ærlige».


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt