NRK > Nyheter

Wednesday, 01 December, 04:06

NRK - 24 okt 21 kl. 23:54

Ber folk halde seg unna leiteområde

Politiet ber folk halde seg unna Tokagjelet i Hardanger der ein stor redningsakjson no foregår. Folk som ikkje er ein del av redningsaksjonen blir bedne om ikkje å oppsøke eller røre seg langs elva eller vatnet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tokagjelet, Hardanger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ber, folk, halde, seg, unna, leiteområde
NRK - 14 okt 21 kl. 19:43

Ber folk halde seg innandørs

Grunna brannen i ein verkstad i Møllendalsveien i Bergen, ber 110 Vest folk i området om åhalde seg innandørs. Brannvesenet har kontroll på brannen, men det er røyk og gass. Folk blir oppmoda om å lukke dører og vindauge..

NRK - 09 jul 21 kl. 07:36

Ber folk om å halde seg heime

Innbyggjarar i den Venezuelanske hovudstaden Caracas har fått beskjed frå lokale myndigheiter om å halde seg heime, ifylgje Reuters. Årsaka skal vere kampar mellom kriminelle miljø og tryggleiksstyrker i byen. Det har vore uro i Caracas i fleire veker, men dei siste dagane har valden eskalert..

NRK - 30 sep 21 kl. 19:27

Kraftkabel vil gi dyrare straum

Den nye kraftkabelen til Storbritannia vil gjere straumen dyrare i Sør-Noreg. Men kor mykje dyrare, er analytikarar og Statnett usamde om. Kraftanalytikar Tor Reier Lilleholt i Volue Insight trur ikkje opninga av kabelen vil føre til store endringar i dei norske straumprisane med det aller første, men selskapet har gjort utrekningar som viser at den vil bidra til å auke den sørnorske straumprisen med 10 øre/kWh i snitt over tid.

NRK - 26 sep 21 kl. 18:42

Uavklart situasjon i Bergen

Brannvesenet jobbar framleis med å sikre propantanken som gjer at det er eksplosjonsfare ved Zachariasbryggen i Bergen. Dei som bur i området blir bedne om å halde seg inne, og halde vindauga lukka. Brannvesenet brenn no gassen som er i tanken, slik at dei kan sikre tanken og losne trykket..

NRK - 15 sep 21 kl. 17:53

USA vil ha dialog med Nord-Korea

USA seier dei fordømmer Nord-Koreas prøveskyting av to langdistanserakettar onsdag. Dei meiner hendinga er brot på fleire FN-resolusjonar. Men ein talsperson for det amerikanske utanriksdepartementet seier til AFP at dei likevel vil halde fram dialogen med Nord-Korea.

Klartale - 13 okt 21 kl. 06:00

Friba ble truet på livet etter OL

– Friba! Du ble den første!Treneren til Friba Rezayee var både stolt og glad.

NRK - 15 sep 21 kl. 15:52

Ikkje kontroll på brann

Det er framleis ikkje kontroll på brannen på Jotun i Sandefjord. Politiet melder at alle dei tilsette er evakuerte. Dei skriv at brannen ikkje er under kontroll, og at det er fare for at han kan spreie seg til nabobygg.

NRK - 16 jul 21 kl. 09:34

Ber folk sikre løse gjenstander

På grunn av et kulingvarsel fra Meteorologisk institutt ber Hovedredningssentralen folk om å sikre løse gjenstander langs kysten på Vestlandet. Kulingvarselet gjelder fra Svinøya i Møre og Romsdal til Måløy i Vestland, og gjelder fra fredag morgen. Hovedredningssentralen ber derfor alle om å sikre båter, kanoer kajakker og andre løse gjenstander langs kysten.

NRK - 01 nov 21 kl. 07:25

Brann på bensinstasjon

Politiet melder om at dei evakuerer folk i området rundt ein bensinstasjon som brenn på Nes i Ringsaker. Naudetatane er på staden, men har ikkje full oversikt over situasjonen. Folk blir bedt om å halde seg minst 300 meter unna.

NRK - 13 okt 21 kl. 15:32

Klar til å auke gasseksporten

Russlands president Vladimir Putin seier at landet er klar til å auke eksporten av naturgass til Europa som er ramma av energikrise. – Viss dei ber oss auke leveransane meir, er vi klare. Vi aukar dei så mykje partnarane våre ber oss om, sa Putin på ein energikonferanse i Moskva måndag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt