Klartale > Nyheter

Saturday, 23 September, 06:23

Klartale - 23 nov 22 kl. 15:33

Ber domstol om å avvise nok stemmer til at han vinner valget

Marcelo de Bessa er advokat og jobber for Bolsonaro. Han sendte inn klagen på vegne av presidenten tirsdag. De Bessa sa da at Bolsonaro vil vinne valget om stemmene blir avvist. Ifølge de Bessa vil det føre til et motsatt resultat.Bolsonaro tapte nemlig med mindre enn 2 prosentpoeng mot Lula.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Bessa, Bolsonaro, Lula, Brasil, AP, Costa, ID, Wilson Ruggerio, São Paulo, Aranha, Aarhus

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ber, domstolom å , avvise, nok, stemmer, tilat , han vinner valget
NRK - 18 sep 23 kl. 14:08

Russland ber FN-domstol avvise sak fra Ukraina

Russland ber Den internasjonale domstolen i Haag (ICJ) avvise Ukrainas anklage om at Russland har misbrukt FNs folkemordkonvensjon til å forsvare invasjonen. Lederen for Russlands advokatteam, Gennadij Kuzmin, hevdet mandag at søksmålet er fullt av feil og i strid med de juridiske prinsippene som domstolen er tuftet på. Ukraina gikk til sak mot Russland like etter invasjonen i fjor.

VG - 31 okt 22 kl. 08:19

LO-lærere bitre på Ap-Persens streikestopp: Ber Stortinget avvise lønnsnemnd

Ap-minister Marte Mjøs Persens begrunnelse for å stoppe lærerstreiken var for tynn, mener LO-lærere som var i streik. Nå ber de Stortinget avvise forslaget om tvungen lønnsnemnd..

NRK - 06 jun 23 kl. 16:01

Tyrkias tidligere Amnesty-leder frifunnet

En tyrkisk domstol har frikjent tidligere leder for Amnestys Tyrkia-kontor, Taner Kilic, og tre andre menneskerettsforkjempere. I 2020 ble Kilic dømt til over seks års fengsel for å ha støttet eksil-tyrkeren Fethullah Gülen, som Tyrkias regjering hevder sto bak kuppforsøket i 2016. Tre andre aktivister ble dømt til to år og én måneds fengsel for å ha hjulpet en terrororganisasjon.

NRK - 09 sep 23 kl. 00:37

Får ikke flytte Georgia-rettssak til føderal domstol

Tidligere president Donald Trumps stabssjef Mark Meadows får ikke flytte rettssaken fra domstolen i Georgia til en føderal domstol. Meadows og 18 andre, blant dem Trump selv, er tiltalt for å ha forsøkt å omgjøre valgresultatet i delstaten Georgia i 2020, der Joe Biden vant. Meadows søkte tidligere denne uken om å få flyttet sin rettssak fra en domstol i Georgia til en føderal domstol.

NRK - 21 mar 23 kl. 12:56

Grønt lys for klimasøksmål i Sverige

Klimasøksmålet som er anlagt mot den svenske staten av Greta Thunberg og hundrevis av andre ungdommer, skal behandles i en domstol. Det er klart etter at tingretten i Nacka ved Stockholm er kommet fram til at kravene er tydelig nok til å kunne prøves i en domstol. Søksmålet ble levert inn av ungdomsorganisasjonen Aurora i november i fjor etter to år med forberedelser.

NRK - 13 jan 23 kl. 18:55

Dommer avviste Trump's krav om å avvise voldtektssøksmål

En føderal dommer i USA sa fredag nei til Donald Trump's krav om å avvise en voldtektsrettssak mot ham. Forfatter og tidligere journalist E. Jean Carroll har for annen gang reist søksmål mot Trump.

NRK - 17 apr 23 kl. 07:37

G7 advarer mot voldsbruk for å endre verdensordenen

G7-landene sier at de vil avvise alle forsøk på å endre verdensordenen ved hjelp av vold. Uttalelsen tolkes som en beskjed til både Russland og Kina. – Vi vil bestemt avvise ethvert unilateralt forsøk på å endre status quo med makt, sa Japans utenriksminister Yoshimasa Hayashi da han og de andre utenriksministrene i G7 møttes for og diskutere situasjonen i Stillehavsregionen mandag.

NRK - 01 maj 23 kl. 14:42

Dommer sier nei til Trumps ønske om å avvise voldtektssak

Skribenten E. Jean Carroll har saksøkt Donald Trump for en påstått voldtekt som skal ha skjedd på 90-tallet. Den tidligere presidenten er også saksøkt for å ha ærekrenket Carroll da hun gikk offentlig ut med voldtektsanklagen.

NRK - 30 nov 22 kl. 09:50

EU vil opprette domstol for krigsforbrytelser i Ukraina

EU vil forsøke opprette en domstol, støttet av FN, til å etterforske og straffeforfølge mulige krigsforbrytelser begått av Russland i Ukraina. Det sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen. – Vi er klare til å begynne å jobbe med det internasjonale fellesskapet for å få en bredest mulig internasjonal støtte, sier hun, ifølge Reuters.

NRK - 16 aug 23 kl. 05:00

Meadows vil flytte saken sin til en føderal domstol

Tidligere stabssjef i Det hvite hus under Donald Trump, Mark Meadows, vil at saken anlagt mot ham i Georgia skal gå for en føderal domstol. Meadows er sammen med tidligere president Trump og 17 andre tiltalt for forsøk på omgjøre valgresultatet i 2020 i delstaten Georgia. Ifølge et rettsdokument har Meadows begjært at saken hans ikke skal behandles i Fulton fylke i Georgia, som er der tiltalen ble tatt ut av påtalemyndigheten.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 15 minutter siden

Får store følger for landet

Taliban tok makta i Afghanistan i 2021. Gruppa bestemte at jenter ikke får ta utdanning. De får bare gå seks år på skole.

Klartale - 14 timer siden

Nå er det blitt flere neshorn i Afrika

Det var nær 23.300 neshorn i Afrika i slutten av 2022. Det er over 5 prosent flere enn i 2021.

Klartale - 16 timer siden

Norge produserte mest laks i verden i fjor

Hver dag spises det rundt 40 millioner måltider med laks. Det er i hele verden. Rundt 21 millioner av måltidene har norsk laks.

Klartale - 19 timer siden

Færre stemte i Oslo i år

Færre brukte stemmeretten sin i årets valg. Det er sammenlignet med valget i 2019. I Oslo stemte færrest i bydelene Stovner og Alna.

Klartale - 19 timer siden

To personer ble skutt og drept i Sverige

Politiet tror at den ene døde var et tilfeldig offer. To andre ble skadet i skytingen. De mistenkes også å være tilfeldige ofre.

Klartale - 20 timer siden

Politiet har pågrepet flere unge personer i Oslo

De fem pågrepne er mellom 17 år og 19 år. De er blant annet siktet for salg av narkotika. Samt oppbevaring av våpen, macheter og kniver.

Klartale - 21 timer siden

Mange vil slutte å jobbe i barnehage

Mange barnehagelærerne sier de vil slutte i jobben. Én av tre vurderer å slutte i løpet av ett til tre år.Det er for mange barn, men for få som jobber i barnehagen.

Klartale - 21 timer siden

Fant bakterie i ostesaus

En bakterie er funnet i en ostesaus. Derfor kaller Santa Maria Norge tilbake varen. Det gjelder Cheddar Cheese Sauce og Santa Maria Dip Nacho Cheese Style.

Klartale - Igår: 06:00

Krigsskip skal trene langs kysten av Norge

– Aktiviteten sender et viktig signal om vårt nære forhold til våre allierte. Det sier Trond Grimmingsrud i en pressemelding. Han er sjef for den norske Marinen.

Klartale - Igår: 15:30

Europas største bie er oppdaget i Norge

Snekkerbiene er vanligst i området rundt Middelhavet. Men i sommer ble en snekkerbie oppdaget i Norge. Den store bien satt i en vinduskarm i Holmestrand.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com