Dagbladet > Nyheter

Friday, 17 September, 18:19

Dagbladet - 28 jul 21 kl. 05:58

Ber amerikanere ta «Trump-vaksinen»

Donald Trumps tidligere pressesekretær Sarah Sanders er skeptisk til eksperter som fremmer coronainformasjon, men ber amerikanere ta «Trump-vaksinen» for å være på den sikre siden..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trumps, Sarah Sanders

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ber, amerikanereta , Trump-vaksinen
NRK - 09 jun 21 kl. 14:12

Disse kan ta vaksinen

Helsedirektoratet mener Janssen-vaksinen kan være aktuell i disse situasjonene: Nødvendige reiser til land med høy smitte eller områder der legen vurderer at nytte overstiger risiko ved Janssen-vaksinen. Personer som har en så krevende livssituasjon knyttet til det å være uvaksinert at den tiden som gjenstår fram til annen vaksine tilbys, truer liv og helse. Når et nært familiemedlem har alvorlig kreftsykdom, eller der et nært familiemedlem mottar annen immunsupprimerende behandling og legen vurderer at nytten av vaksinen overstiger risiko med Janssen-vaksinen.

VG - 12 maj 21 kl. 21:46

Vent på vaksinen du får tilbudt i det nasjonale vaksineprogrammet

Det er klokt av regjeringen å ta vaksinen fra AstraZeneca ut av vaksinasjonsprogrammet, og sette vaksinen fra Janssen på vent. Samtidig har de åpnet opp for at enkeltpersoner selv skal kunne velge om de ønsker å ta vaksinen fra Janssen ved siden av det ordinære vaksinasjonsprogrammet. Men denne vaksinen har i likhet med vaksinen fra AstraZeneca en kjent risiko for alvorlig sykdom og død..

NRK - 08 aug 21 kl. 02:57

Republikanere ber folk ta vaksine

I USA oppfordrer nå sentrale republikanere amerikanerne til å vaksinere seg. Det skriver VG. Sentrale republikanere som senator Lindsey Graham og senatets mindretallsleder Mitch McConnell oppfordrer befolkningen til å la seg vaksinere.

NRK - 20 apr 21 kl. 08:07

Janssen-konklusjon kommer i dag

Det europeiske legemiddeltilsynet EMA kommer med en oppdatert anbefaling om Janssen-vaksinen tirsdag. Bruken av vaksinen fra Johnson & Johnson er satt på vent i USA etter at sjeldne tilfeller med blodpropp og lave blodplater oppsto hos vaksinerte. Rundt 6,8 millioner mennesker har fått dosen i USA.

NRK - 23 maj 21 kl. 10:21

Danskar får Janssen-vaksinen

Søndag blei dei første dosane av Janssen-vaksinen frå Johnson & Johnson sett i Danmark, melder Danmarks radio. Det har blitt oppdaga enkelte sjeldne, alvorlege biverknader ved vaksinen. Danmark har difor gjort det frivilleg å ta denne vaksinen.

NRK - 28 aug 21 kl. 23:38

350 amerikanere ønsker seg hjem

Det er rundt 350 amerikanere igjen i Afghanistan som ønsker å bli evakuert, opplyser utenriksdepartementet i USA. I tillegg har de vært i kontakt med 280 andre som selv har identifisert seg om amerikanske, men som ikke har fortalt at de ønsker å forlate landet. Rundt 300 amerikanere ble evakuert siste dagen.

NRK - 14 apr 21 kl. 15:12

Frankrike vil ha J&J-vaksinen

Frankrike planlegger å vaksinere personer over 55 år med Johnson & Johnson-vaksinen. Helsemyndighetene har også troen på AstraZeneca-vaksinen. Johnson & Johnson har blitt satt på pause i USA mens alvorlige blodpropptilfeller hos vaksinerte blir gransket.

NRK - 14 apr 21 kl. 15:52

Sverige vil ikke bruke J&J-vaksinen

Sverige vil ikke foreløpig ikke bruke Johnson & Johnson-vaksinen. Det melder SVT. Statsepidemiolog Anders Tegnell sier i en pressemelding at svenske helsemyndigheter vil avvente granskningen til Det europeiske legemiddelverket EMA.

NRK - 15 apr 21 kl. 17:53

Vurderer AstraZeneca til frivillige

Helseminister Bent Høie åpner for å gi AstraZeneca-vaksinen til frivillige. det sier han til Aftenposten. Regeringen har satt ned et ekspertutvalg som blant annet skal vurdere om dette er en vaksine som kan tilbys frivillige i Norge, uten at den er en del av vaksinasjonprogrammet, ifølge Høie.

NRK - 20 apr 21 kl. 17:04

Madsen: Minner om AstraZeneca

EUs legemiddeltilsyn (EMA) har sett noen av de samme bivirkningene hos Janssen-vaksinen og AstraZeneca-vaksinen, sier Steinar Madsen, medisinsk fagdirektør ved Statens legemiddelverk. EMA sier de har funnet en mulig sammenheng mellom Janssen-vaksinen og sjeldene blodpropptilfeller. De mener dette bør listes opp som en sjelden bivirkning.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 minutter siden

Ozonhullet større enn Antarktis

Uvanlig vekst..

Dagbladet - 3 timer siden

Fant fire lik i maisåker

Fire personer ble nylig funnet skutt og drept i en maisåker, men ingen vet hvordan likene havnet der..

Dagbladet - 4 timer siden

Klipte av pasientens tå med kjøkkensaks

Tåa var i ferd med å falle av. Da tok sykepleieren grep..

Dagbladet - 4 timer siden

- Kanskje på vei ut av fjerde bølge

Helsetoppene er optimistiske for tida framover og varsler store endringer i tiltakene om kort tid. Fra slutten av september skal kommunene i mindre grad drive smittesporing..

Dagbladet - 5 timer siden

Bildet sjokkerte - tatt i løgn

Bildet ble delt av politiet på Facebook. Men historien bak bildet skulle vise seg å være en helt annen sannhet, enn den som ble fortalt..

Dagbladet - 7 timer siden

Legene svarte ikke. Så døde hun

Jessica måtte ringe forskjellige leger over 20 ganger for å få en legetime..

Dagbladet - 8 timer siden

WHO bekymret: - Kan ta verden tilbake til start

Vaksinemangel kan gjøre deler av Afrika om til yngleplasser for vaksineresistente virusvarianter, advarer Verdens helseorganisasjon (WHO)..

Dagbladet - 8 timer siden

Katastrofetall - provins i Canada stenger igjen

Overfylt på sykehus av covid-19-pasienter: 90 prosent er ikke vaksinert..

Dagbladet - 9 timer siden

Skal være Nord-Koreas nye våpen

- Utvikler stadig nytt og mobilt utskytningsutstyr, sier talsmann..

Dagbladet - 11 timer siden

Klar beskjed: - Hold ut

Eksperter forklarer hvorfor de mener gjenåpningen av samfunnet bør vente litt til..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt