NRK > Nyheter

Tuesday, 06 June, 01:37

NRK - 03 dec 22 kl. 02:07

Bensinstasjon ranet i Trondheim

Flere gjerningspersoner ranet en bensinstasjon på Tunga i Trondheim natt til lørdag. De ansatte på stasjone e r fysisk uskadd, opplyser politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tunga, Trondheim

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bensinstasjon, raneti , Trondheim
Klartale - 03 feb 23 kl. 16:30

Disse skal kjempe om å representere Norge

Det er finale i Melodi Grand Prix (MGP) lørdag. Etter tre delfinaler, skal ni artister kjempe om å vinne. Vinneren får være med i den internasjonale finalen Eurovision.

Aftenposten - 11 dec 22 kl. 10:57

Maskerte menn med pistol ranet bensinstasjon

To menn ranet søndag morgen en bensinstasjon på Fana i Bergen. Den ene av mennene viste frem en pistol under ranet..

NRK - 27 dec 22 kl. 04:48

Bensinstasjon ranet i Vestby

Politiet leter etter en gjerningsperson etter at en bensinstasjon langs E6 i Vestby ble ranet. Ranet skjedde ved 3-tiden natt til tirsdag. Den ansatte på bensinstasjonen skal ha blitt tatt kvelertak på, men er fysisk uskadet, melder Øst politidistrikt..

NRK - 28 dec 22 kl. 21:22

Mann pågrepet etter ran i Trondheim

En mann er pågrepet og siktet etter at en person ble ranet på Heimdal i Trondheim onsdag kveld. Operasjonsleder Wenche Johnsen sier til Adresseavisen at en person ble ranet av tre andre personer. Politiet har pågrepet én av personene de mener står bak ranet.

NRK - 25 jan 23 kl. 04:41

Mistenkt etter masseskyting på bensinstasjon i USA er død

Mannen som var mistenkt for å ha drept tre personer i og utenfor en bensinstasjon i den amerikanske delstaten Washington, er død. Tre mennesker ble skutt og drept på en Circle K-bensinstasjon i byen Yakima ved natt til tirsdag lokal tid. To av ofrene ble skutt innendørs.

Klartale - 30 mar 23 kl. 10:10

Påske i byen? Dette kan Norges byer by på

Glem appelsin ved hytteveggen. Du kan like gjerne bruke påska i byen. Men hva kan du gjøre?

NRK - 11 dec 22 kl. 07:44

BA: Bevæpnet ran på bensinstasjon

Politiet fikk klokken 07.08 melding fra ansatte på Esso Skjoldskiftet om at de var blitt ranet. – Det skal ha vært et bevæpnet ran på bensinstasjon av to menn, der en av dem viste frem en pistol, forteller operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt til BA.

VG - 11 dec 22 kl. 10:15

Stort politisøk etter væpnet ran av bensinstasjon i Bergen

To unge menn ranet en bensinstasjon med pistol i bydel Fana i Bergen tidlig søndag morgen. Politiet har fortsatt ikke kontroll på dem..

NRK - 26 sep 22 kl. 18:30

TV 2-journalist Tonje Steinsland er fadder til David Toskas barn

TV 2-journalist Tonje Steinsland er fadder for barnet til David Toska, som sto bak Nokas-ranet i Stavanger i 2004 hvor en politimann ble drept. Det melder DN. Steinsland var den første journalisten som fikk Toska til å snakke offentlig om det som er norgeshistoriens største ran.

NRK - 10 mar 23 kl. 19:30

Krimshow med Nokas-raner avlyst i Stavanger

En liveversjon av podkasten «Avhørt» i Stavanger er avlyst siden av aktørene er Nokas-raneren Kjell Alrich Schumann. Krimshowet var booket i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim, men nå er arrangementet i Stavanger avlyst, skriver Dagbladet. – Vi synes det er trist og leit.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Angrep mot Kyiv

Det er luftangrep mot den ukrainske hovedstaden, ifølge ukrainske myndigheter. Natt til tirsdag er luftforsvarssystemer tatt i bruk i og rundt Kyiv, melder Reuters. Lokale militærmyndigheter skriver på Telegram at systemene slår tilbake flere luftangrep mot Kyiv-regionen..

NRK - 2 timer siden

Russland hevder Ukraina fortsetter offensiven i Donetsk

Det russiske forsvarsdepartementet hevder at ukrainske styrker fortsetter offensiven i Donetsk. Russerne sier videre at de har påført ukrainerne store tap, og hevder de har ødelagt åtte Leopard-stridsvogner, skriver nyhetsbyrået Reuters. De hevder at Ukraina har satt inn nye soldater i kampene øst i landet, men at alle angrep slås ned av russiske styrker, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: – Nyhetene vi har ventet på

Den ukrainske presidenten begynte i kveld sin tale med å takke for nyheter fra styrker som kjemper i Bakhmut. Han beskrev det som nyhetene de har ventet på, uten å gå mer i detalj på hva det innebærer. – Jeg er takknemlig for hver av våre soldater, alle våre forsvarere, som har gitt oss nøyaktig de nyhetene vi har ventet på, skriver han ifølge VG.

NRK - 2 timer siden

Mette Frederiksen ikke aktuell som Nato-leder nå

Den danske statsministeren Mette Frederiksen sier det ikke er aktuelt å lede Nato nå. Det sa hun etter et møte med USAs president Joe Biden mandag. – Jeg har sagt det før at jeg ikke er kandidat for noen annen jobb enn den jeg har nå, og det har ikke endret seg etter mitt møte med den amerikanske presidenten, sa Fredriksen til pressen etter møtet.

NRK - 2 timer siden

Samme selskap bak eksamen- og varselsvikt

Selskapet Visma som leverte datasystemet hvor mange bekymringsmeldinger ikke kom fram til barnevernet var også leverandør av datasystemet som brøt sammen under hovedmål-eksamen 22. mai. Ifølge selskapet er dette tilfeldig.

NRK - 3 timer siden

Flere skogbrannhelikoptre i lufta

Det settes inn flere helikoptre for å overvåke skogbrannfaren. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har gjort en vurdering og setter ekstra beredskap med to helikopter på Kjeller i Lillestrøm og ett på Kjevik i Kristiansand. Den faste beredskapsmaskinen står på Torp, opplyser DSB..

NRK - 3 timer siden

Væpna politi rykket ut til trusselsituasjon

Flere patruljer rykket i kveld ut en adresse i Hafrsfjord i Stavanger etter melding om en trusselsituasjon. På grunn av innholdet i meldingen valgte politiet å bevæpne seg. En mann i 20-årene hadde blitt truet av en mann i 30-årene.

NRK - 3 timer siden

To pågrepet etter hagleskudd i leilighet

Det har blitt avfyrt et hagleskudd i et leilighetskompleks i Lillestrøm, skriver politiet på Twitter. Skuddet gikk gjennom en vegg til en tilfeldig leilighet. Ingen skadd.

NRK - 3 timer siden

Professor stiller som presidentkandidat i USA

Aktivisten og professoren Cornel West sier han stiller som kandidat i neste års presidentvalg i USA for venstreorienterte Folkets parti. West (70) er en kjent svart filosof og forfatter i USA, og han er tidligere professor ved både Harvard og Princeton. I en video lagt ut på Twitter mandag sier West at han vil kjempe for sannhet og rettferdighet og stille som presidentkandidat.

NRK - 4 timer siden

Kontroll på brann i Risør

Det er kontroll på brannen som startet i en del av et lagerbygg ved Furomoveien i Risør mandag kveld, melder brannvesenet. Det skal ikke være personer inne i bygget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com