VG > Utenriks

Mandag, 14 Juni, 19:46

VG - 22 mars 16 kl. 12:26

Belgias statsminister om angrepene: – Voldelige og feige

– Vi skal stå samlet, sier Belgias statsminister Charles Michel..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Belgias, Charles Michel

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Belgias, statsministerom , angrepene, Voldeligeog , feige
VG - 22 mars 16 kl. 12:26

Belgias statsminister om angrepene: – Det vi fryktet, har skjedd

– Vi skal stå samlet, sier Belgias statsminister Charles Michel..

NRK - 24 mai 17 kl. 21:54

Trump møtte Belgias statsminister

Donald Trump er på plass i Brussel, der han har hatt samtaler med Belgias statsminister. Nå venter et intenst NATO-toppmøte. I Brussel hadde Trump samtaler med landets statsminister Charles Michel.

VG - 06 aug. 16 kl. 18:29

Belgias statsminister: Machete-angrep trolig terror

Belgias statsminister sier det er klare tegn på at machete-angrepet mot to politikvinner var en terrorhandling..

Aftenposten - 18 mars 16 kl. 17:18

Belgias statsminister: Tre terrormistenkte pågrepet - etterlyst fra Paris er én av dem

– Vi har ham, sier Belgias asyl- og migrasjonsminister Theo Francken i en Twitter-melding etter politiaksjonen i Brussel der Salah Abdeslam, én av Paris-terroristene, ble såret og pågrepet av politiet..

NRK - 24 mars 16 kl. 13:19

Belgias innenriksminister vil gå av

Belgias innenriksministerJan Jambon har bedt om å få gå av som innenriksminister i Belgia, opplyser hans kontor ifølge avisen Le Soir. Ifølge avisen vil imidlertid statsminister Charles Michel nekte ham avskjed..

NRK - 15 juli 16 kl. 10:16

Belgia vurderer sikkerhetstiltak

Belgias statsminister Charles Michel innkaller Belgias sikkerhetsråd til møte i dag etter terrorangrepet i Nice for å forberede landet på feiringen av sin egen nasjonaldag i neste uke. Vi har allerede innført en rekke tiltak, sier han skriver NTB.

Aftenposten - 09 des. 18 kl. 13:27

Belgias største parti forlater regjeringen

Det flamske nasjonalistpartiet N-VA går ut av Belgias koalisjonsregjering i protest mot at statsminister Charles Michel godtar FNs migrasjonspakt..

P4 - 23 mars 16 kl. 13:08

260 såret i angrepene

260 personer er så langt bekreftet såret i terrorangrepene i Brussel i går. Det viser nye og foreløpige tall fra Belgias helsedepartement, ifølge NTB: TIdligere har det blitt meldt at 250 ble såret. 31 mennesker ble drept i angrepene..

P4 - 16 juni 17 kl. 13:05

Tusenvis av voldelige islamister

Det finnes tusenvis av voldelige islamister i Sverige, det mener det svenske sikkerhetspolitiet Säpo. Säpo-sjefen er bekymret over det han kaller en eksplosiv økning, og sier de aldri har sett noe lignende tidligere. Ifølge Säpo dreier det seg om alt fra personer som sympatiserer med det ekstreme og voldelige budskapet, til folk som inspirerer, rekrutterer og samler inn penger til militante islamistgrupper som IS..

NRK - 01 des. 18 kl. 04:56

Vil straffe «voldelige migranter»

USAs sikkerhetsdepartementet lover at de i framtiden vil straffeforfølge alle migranter som deltar i «voldelige sammenstøt» med grensevakter. Sist helg valgte de å ikke straffeforfølge 42 migranter som deltok i voldelige protester ved USAs grense.

Fler nyheter fra VG

VG - 16 timer siden

Rekordlave smittetall i New York: Mange fortsetter med munnbind

MANHATTAN (VG) Fullvaksinerte i New York kan nå leve tilnærmet normalt, men flere velger likevel å beholde munnbindet på og tror det har kommet for å bli..

VG - I førrgår: 17:40

Delta-smitten øker: Utsetter trolig nye lettelser

Boris Johnson tok seg en frisk svømmetur under G7-toppmøtet lørdag. Den britiske statsministeren er urolig for delta-bølgen som skyller over øyriket..

VG - I førrgår: 21:21

NATO-sjefen foran toppmøtet: Vil ruste ned cybervåpen

NATO-sjef Jens Stoltenberg ser for seg at fremtidens nedrustningsavtaler også må begrense cybervåpen og våpen som styres av kunstig intelligens. Men NATO sliter med å få både Kina og Russland til forhandlingsbordet..

VG - I førrgår: 22:02

Refser Norges syn på IS-kvinner

Norge vil overbevise Den europeiske menneskerettsdomstolen om at IS-kvinner og deres barn ikke har rett til retur til Europa. Det får Redd Barna til å rase..

VG - I førrgår: 01:02

Krisen i India er blitt en krise for Afrika

Forsinkede vaksineleveranser gjør at millioner av mennesker risikerer å ikke få andre dose innen den anbefalte fristen..

VG - 11 juni 21 kl. 15:49

Jødiske høyrenasjonalister får marsjere i Øst-Jerusalem

Høyrenasjonalistiske jøder har fått politiets tillatelse til å holde en omstridt marsj som også vil gå innom det muslimske kvarteret i Jerusalems gamleby..

VG - 11 juni 21 kl. 09:02

Norsk lege jobbet i Taliban-område: – Diktatorisk

Den lokale mullaen fungerte som direktør ved sykehuset, sårede soldater ble prioritert, og de fleste kvinnelige pasienter fikk ikke treffe den mannlige kirurgen. Her forteller en norsk lege om samarbeidet med Taliban..

VG - 09 juni 21 kl. 01:56

Redd Barna slår alarm: 51 barn kidnappet i Mosambik

Barna har både blitt tatt i grupper og blitt kidnappet en og en, og de fleste er jenter. Redd Barna er bekymret for utviklingen..

VG - 07 juni 21 kl. 20:10

Internasjonal aksjon mot adresser i Sverige - hevder Norge er involvert

Ifølge SVT gjennomførte politiet i Sverige razziaer på adresser i blant annet Stockholm, Göteborg og Helsingborg mandag morgen. Deres kilder hevder det dreier seg om en internasjonal aksjon mot organiserte kriminelle miljøer i Europa..

VG - 07 juni 21 kl. 13:29

Siste tidsvitne fra frigjøringen av Auschwitz er død

Som 21 år gammel stridsvognkommandør i Den røde armé, var russisk-jødiske David Dushman med på frigjøringen av Auschwitz i 1945. Søndag døde han, 98 år gammel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt