NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 06:16

NRK - 15 juli 16 kl. 10:16

Belgia vurderer sikkerhetstiltak

Belgias statsminister Charles Michel innkaller Belgias sikkerhetsråd til møte i dag etter terrorangrepet i Nice for å forberede landet på feiringen av sin egen nasjonaldag i neste uke. Vi har allerede innført en rekke tiltak, sier han skriver NTB.
Les mer på NRK


Les mer om:
Charles Michel, Belgias, Nice, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Belgia, vurderer, sikkerhetstiltak
Hegnar.no - 18 juni 16 kl. 11:58

Mange pågrepet i nye antiterroraksjoner i Belgia

Tolv personer er pågrepet i over 40 antiterroraksjoner gjennomført av belgisk politi. Politiet fryktet et angrep under EM-fotballkampen mellom Belgia og Irland, opplyser nyhetsmagasinet Focus..

Hegnar.no - 30 juli 16 kl. 12:12

To pågrepet for terrorplanlegging i Belgia

To menn er pågrepet, mistenkt for å ha planlagt terrorangrep i Belgia, opplyser landets påtalemyndighet..

P4 - 26 juli 20 kl. 17:40

Belgia over FHIs smittegrense

Smittetallene i Belgia er over Folkehelseinstituttets grense for rødt nivå. Belgia har nå 25,3 smittetilfeller per 100.000 innbyggere, mens grensen FHI har satt er 20.

NRK - 11 feb. 17 kl. 05:00

Åpner for sikkerhetstiltak mandag

Donald Trump sier det mandag eller tirsdag kan bli presentert nye sikkerhetstiltak han mener vil forhindre terror i USA. Presidenten vurderer om han skal anke dommmeravgjørelsen om å stanse innreiseforbudet for borgere fra sju muslimske land til høyesterett, melder AFP..

NRK - 11 feb. 17 kl. 05:00

Åpner for nye sikkerhetstiltak

Donald Trump sier at på mandag eller tirsdag kan det bli presentert nye sikkerhetstiltak som han mener vil forhindre terror i USA. Presidenten vurderer om han skal anke avgjørelsen om å stanse innreiseforbudet til høyesterett, melder AFP..

NRK - 12 mai 18 kl. 08:47

Høyere sikkerhet 17. mai

Politiet skal sette inn en rekke sikkerhetstiltak i Oslo og flere andre byer i forbindelse med barnetogene 17. mai. PST vurderer at trusselrisikoen er lavere enn i fjor, men Oslo-politiet gjør ekstra sikkerhetstiltak likevel, skriver TV2..

NRK - 19 april 16 kl. 12:20

Tror IS har sendt nye krigere

Belgia har mottatt informasjon som tyder på at IS har sendt flere potensielle angrepsmenn til Belgia og Europa, sier Paul Van Tigchelt fra OCAM, som vurderer trusselnivået i Belgia, på en pressekonferanse tirsdag. Han ga ikke flere detaljer..

VG - 05 juni 16 kl. 20:00

VG-børsen: Slik spilte Norge mot Belgia

BRUSSEL (VG) (Belgia – Norge 3–2) Kaptein Stefan Johansen var Norges beste mot Belgia. Slik vurderer VGs journalister innsatsen til de norske spillerne..

P4 - 22 sep. 19 kl. 22:44

Vurderer flyforbud ved oljeanlegg

Justisminister Jøran Kallmyr vurderer å innføre flyforbudsssoner ved norske oljeanlegg. I går sa tidligere generalinspektør for Hæren, Robert Mood, at norske installasjoner er for ubeskyttet, og lette å angripe. Kallmyr sier norske installasjoner i dag er godt sikret men vurderer sikkerhetstiltak som flyforbudssoner.

NRK - 04 nov. 17 kl. 19:40

Vurderer å utlevere Puigdemont

Påtalemyndigheten i Belgia vurderer nå den europeiske arrestordren utstedt for den avsatte katalanske lederen Carles Puigdemont og fire andre fra den avsatte toppledelsen. Belgia håper å kunne utlevere de fem til Spania snart, melder AP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Norcem-brann slukket

Brannen på Norcems sementfabrikk i Brevik i Telemark er slukket, opplyser 110-sentralen i Sør-Øst. Brannen startet ved 22-tiden i kullanlegget på fabrikken. Ifølge Norcem selv var regnvann årsaken til at styringssystem ble slått ut, og fin-kullet selvantente.

NRK - 30 minutter siden

Kontakt mellom Nord- og Sør-Korea

Leiarane i Nord-Korea og Sør-Korea er samde om å ta opp att den direkte kommunikasjonen og å forbetre banda mellom landa. Nord-Korea kutta alle kommunikasjonskanalar med Sør-Korea i juni i fjor og sprengde også eit kontor for samarbeid med Sør-Korea. Bakgrunnen var at sørkoreanske aktivistar sende løpesetlar med kritikk av den nordkoreanske leiinga over grensa med ballongar.

NRK - 45 minutter siden

14 sivile drepne i Niger

Væpna menn på motorsyklar drepne 14 menneske i eit åtak mot landsbyen Wiye ligg i distriktet Banibangou vest i Niger, nær grensa til Mali. Angrepet søndag var retta mot sivile, og ni av dei drepne arbeidde på ein åker, opplyser innanriksdepartementet i Niger. Åtak frå jihadistgrupper er ikkje uvanlege i regionen.

NRK - 1 time siden

Ny informasjon om fallskjermulykke

Skadene til kvinnen som omkom i en basehoppulykke i Loen 10. juli, tilsier at hun traff fjellet eller terrenget først, og at hun ikke forsøkte å løse ut fallskjermen. 47 år gamle Amy Griffin Kjørsvik døde i ulykken.

NRK - 1 time siden

35 nye smittede i Oslo

Det er registrert 35 nye koronasmittede personer i Oslo siste døgn. Det er 12 flere enn samme dag i forrige uke. Smittetallene er høyest i bydelene Frogner og St.

NRK - 1 time siden

300 uten strøm i Agder

300 husstander i Agder er fortsatt uten strøm etter nattens uvær, ifølge Agder Energi som har hatt feilrettere ute i hele natt. Strømbruddet skyldes sraftig regn, lyn og torden over Sør-Norge. I løpet av de siste 12 timene er det registert over 20.

NRK - 3 timer siden

Over 20.000 lynnedslag

Uværet over Sør-Norge har ført til over 24.000 lynnedslag de siste 12 timene, melder Meteorologisk institutt. Verst har det gått utover Rogaland, Agder og Østlandet.

NRK - 3 timer siden

Over 10.000 lynnedslag

Uværet over Sør-Norge har ført til over 10.000 lynnedlsag mandag, melder Meteorologisk institutt. Verst har det gått utover Rogaland, Agder og Østlandet.

NRK - 3 timer siden

Miller endte på 24. plass

OL-debutant Lotte Miller endte på en 24.-plass i triatlon for kvinner i OL i natt. Flora Duffy fra Bermuda vant.

NRK - 4 timer siden

Havnet på taket etter vannplaning

En bil havnet på taket på E18 i Bærum etter at sjåføren trolig mistet styringen på grunn av store vannmengder i veien mellom Strand og Lysaker. Føreren og passasjeren kom seg selv ut av bilen, men er kjørt til sykehus for kontroll, melder politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt