NRK > Nyheter

Thursday, 18 July, 07:50

NRK - 26 apr 24 kl. 18:28

Belgia skal levere F-16 til Ukraina i 2024

Belgia vil forsyne Ukraina med F-16 jagerfly i år, ifølge den belgiske kringkasteren VRT som siterer landets forsvarsdepartement fredag, melder Reuters. Den belgiske regjeringen hadde tidligere planlagt den første levering av F-16 til Ukraina i 2025..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ukraina, VRT, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Belgia, skal, levere, F-16, til, Ukrainai , 2024
Klartale - 17 dec 23 kl. 06:00

Slik feirer de jul i andre land

I Russland er julaften den 7. januar. Det er samme dag som mange nordmenn kaster ut juletreet.

NRK - 12 feb 24 kl. 15:22

Israel bombet belgisk regjeringsbygg i Gaza. Belgia har ikke fått vite hvorfor

– Belgia har ikke mottatt avklaring ennå fra Israel om ødeleggelsen av Belgias regjeringsbygg i Gaza for to uker siden, sier utenriksminister Hadja Lahbib. Det var onsdag 31. januar i år at Belgia kalte den israelske ambassadøren inn på teppet.

Klartale - 07 jun 24 kl. 13:36

Slik spilles EM-kampene

Fredag 14. juni starter fotball-EM. Den første kampen spilles mellom Tyskland og Skottland.

NRK - 02 feb 24 kl. 13:24

Israels ambassadør inn på teppet i Belgia

Belgisk UD har kalt Israels ambassadør i landet inn på teppet for å protestere mot bombingen av kontoret til hjelpeorganisasjonen Enabel i Gaza by. Den statlige belgiske hjelpeorganisasjonens kontorer lå i sjette etasje av en sivil bygning som ble bombet av israelske styrker onsdag. Ingen var til stede i lokalene under angrepet.

VG - 17 jun 24 kl. 19:57

VAR-avgjørelse slaktes - Belgia sviktet i EM-åpningen

(Belgia – Slovakia 0–1) Et nytt mesterskap og en ny mulighet for Belgia til å endelig lykkes. Men som så mange ganger før ville det seg ikke..

Aftenposten - 17 jun 24 kl. 19:57

VAR-avgjørelse slaktes - Belgia sviktet i EM-åpningen

(Belgia – Slovakia 0–1) Et nytt mesterskap og en ny mulighet for Belgia til å endelig lykkes..

Aftenposten - 17 jun 24 kl. 19:57

VAR-avgjørelse slaktes etter Belgia-fiasko: – Skandaløst

(Belgia – Slovakia 0–1) Et nytt mesterskap og en ny mulighet for Belgia til å endelig lykkes..

NRK - 13 mar 24 kl. 12:20

E24: Saksøker Nortura for å få dem til å levere mer egg

Eggleverandøren Den Stolte Hane ber Oslo tingrett pålegge Nortura om å levere mer egg, skriver E24. Fredag avgjøres det om butikkene får nok egg til påske. Nortura er eid av bøndene og har ansvaret for markedsregulering av egg i Norge.

NRK - 25 dec 23 kl. 06:45

Julenissen skulle levere pakker - krasjet i fylla

En full 54 år gammel mann kledd i julenissedrakt krasjet i et hus da han skulle levere pakker i den tyske delstaten Thüringen julaften. Mannen kjørte av veien og krasjet i et bolighus og en annen bil i Unstruttal, nord for Mühlhausen. Det opplyste politiet natt til mandag.

NRK - 16 jan 24 kl. 22:41

Frankrike vil levere 40 langtrekkende krysserraketter til Ukraina

Frankrike vil levere 40 langtrekkende SCALP-raketter til Ukraina, opplyser president Emmanuel Macron. Frankrike vil også levere hundrevis av bomber til bruk i kampen mot de russiske okkupasjonsstyrkene, ifølge den franske presidenten. Kunngjøringen kom på Macrons pressekonferanse tirsdag kveld, der han berørte en rekke temaer.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Minst 7 drept i boligbrann i Nice

Ifølge brannvesenet er syv mennesker drept i en brann i en boligblokk i Nice i Frankrike, melder AFP. Ifølge avisen Nice-Matin begynte brannen i 04-tiden natt til torsdag i Moulins-området i byen. Brannen skal ha vært veldig voldsom og stått ut av de øverste etasjene i blokken.

NRK - 45 minutter siden

Telenor med 4,4 mrd i driftsresultat i 2. kvartal

Telenor fikk et driftsresultat på 4,4 milliarder kroner i andre kvartal. Driftsresultatet på 4366 millioner kroner i andre kvartal i år, er litt bak andre kvartal i 2023 på 4374 millioner. Driftsinntektene har også økt fra 15,83 mrd.

NRK - 45 minutter siden

186 mill. før skatt for Schibsted

Schibsted fikk et resultat før skatt på 186 millioner kroner i andre kvartal, melder NTB..

NRK - 1 time siden

7 drept i boligbrann i Nice

Ifølge brannvesenet er syv mennesker drept i en brann i en boligblokk i Nice i Frankrike, melder AFP. Ifølge Nice-Matin begynte brannen i 04-tiden natt til torsdag i Moulins-området i byen. Brannen skal ha vært veldig voldsom og stått ut av de øverste etasjene i blokken.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter knivhendelse i Fauske

Politiet fikk melding om at en person lå skadet utenfor en adresse klokken 22.50 onsdag. Ambulansen kom like etter og igangsatte førstehjelp, opplyser operasjonsleder Yngvar Fredriksen i Nordland politidistrikt i en pressemelding torsdag morgen.

NRK - 2 timer siden

CNN: Pelosi har sagt til Biden at han ikke kan slå Trump

Demokratenes tidligere leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, skal i et privat møte, ha sagt til president Joe Biden at målingene viser at han ikke kan slå Donald Trump, sier kilder til CNN. Pelosi skal også ha sagt at Biden kan ødelegge Demokratenes sjanse for flertall i Huset ved valget i november. – Biden svarte med å gå imot Pelosi og si at han hadde sett målinger som viste at han kan vinne, sier en kilde om samtalen de to toppolitikerne hadde nylig.

NRK - 2 timer siden

Landsmøtedeltakere går med ørebandasje til støtte for Trump

Ørebandasje er blitt symbolsk mote på Republikanernes landsmøte, der noen deltakere med antatt friske ører har bandasjert dem i sympati med Donald Trump. Mens Trump har bandasjert det høyre øret fordi han ble skadet i lørdagens attentat, velger noen landsmøtedelegater å bandasjere seg som en støtteerklæring til presidentkandidaten. Det var riktignok ikke veldig mange som kom med bandasje på høyre øre på møtets tredje dag, men de var mange nok til å bli lagt merke til.

NRK - 3 timer siden

Korrupsjonsdømt senator avviser at han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez avviser medieoppslag om at han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon. Onsdag meldte NBC News at to personer med kjennskap til saken sier Menendez har informert noen av støttespillerne sine om at han akter å trekke seg. Menendez hevder det ikke er noe hold i påstandene og sier det fremstår som et forsøk på å tvinge ham til å uttale seg.

NRK - 3 timer siden

Klimaaktivist dømt til fengselsstraff i Tyskland

En tysk domstol har dømt en klimaaktivist til 16 måneders fengsel etter flere aksjoner der det er brukt maling og veier er sperret. Den 32 år gamle kvinnen, som tilhører klimagruppen Siste generasjon (Letzte Generation) ble dømt for skadeverk og for å ha hindret politiet, sier en talsperson for domstolen i Tiergarten i Berlin. Kvinnen er tidligere bøtelagt i Hamburg og Berling for lignende forhold.

NRK - 4 timer siden

Mange unge mener det er greit å bruke anabole steroider

I en fersk studie fra Antidoping Norge svarer 18 prosent av unge mellom 13 og 19 år at det er greit å bruke anabole steroider i sammeheng med trening. Blant gutter svarte 26 prosent at det var greit. Det melder TV 2.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com