NRK > Nyheter

Sunday, 05 December, 05:14

NRK - 05 jun 21 kl. 17:52

Belgia: Virolog truet på livet

Den ledende vitenskapsmannen i Belgias kamp mot koronaviruset, professor Marc Van Ranst, er gått i dekning og må beskyttes av livvakter, ifølge BBC. Van Ranst er truet på livet av en høyreekstrem spesialsoldat som står på politiets liste over mulige terrorister. Soldaten oppsøkte professorens hjem med flere våpen den 17. mai, og er fortsatt på frifot. Van Ranst er virolog, og motstandere av koronatiltak har pekt ham ut som hovedfiende.
Les mer på NRK


Les mer om:
Belgias, Marc Van Ranst, BBC, Ranst, Facebook

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Belgia, Virolog, truet, livet
Dagbladet - 31 maj 21 kl. 03:10

Virolog: - Burde blitt prioritert

For å finne coronavirusets opphav må WHO kartlegge hvilke dyr som var på Huanan sjømarkedet i slutten av 2019, mener virolog..

VG - 20 maj 21 kl. 15:14

Politijakt etter væpnet soldat i Belgia

En 46-årig soldat som har kommet med drapstrusler mot en kjent belgisk virolog jaktes med store styrker i en nasjonalpark i Flandern..

VG - 21 jun 21 kl. 19:08

«Belgisk Rambo» funnet død

Etter fem uker med politijakt, ble den 46-årige soldaten Jürgen Conings funnet død. Han har vært på rømmen etter å ha fremsatt drapstrusler mot en kjent belgisk virolog..

VG - 21 jun 21 kl. 19:08

Belgisk høyreekstrem soldat funnet død

Etter fem uker med politijakt, ble den 46-årige soldaten Jürgen Conings funnet død. Han har vært på rømmen etter å ha fremsatt drapstrusler mot en kjent belgisk virolog..

Dagbladet - 05 jul 21 kl. 22:35

Virolog: - Grunn til bekymring

Lørdag kveld trakk store deler av befolkningen i Danmark seg ut på gatene for å feire EM-seieren. Smitteekspertene i landet mener det skaper grunn til bekymring..

Dagbladet - 07 aug 21 kl. 18:34

- Se på corona som influensa

Dansk virolog og professor tar til orde for å skrote tiltak og begynne å håndtere coronaviruset som sesonginfluensa..

NRK - 12 sep 21 kl. 16:27

Koronasmitten synker i Danmark

Kun 434 personer ble søndag registrert koronasmittet i Danmark. Det er det nest laveste tallet siden juli og bemerkelsesverdig lavt, ifølge virolog Allan Randrup ved Københavns Universitet. Han er positivt overrasket og har tro på at den lave tendensen kan fortsette..

NRK - 07 apr 21 kl. 19:34

Belgia stanser vaksinering

Belgia vil fra nå av bare gi AstraZenecas koronavaksine til personer over 55 år, opplyser helsedepartementet i landet. Beslutningen er basert på «nylige vitenskapelige råd», opplyser departementet i en uttalelse onsdag kveld. Belgia vil i stedet tilby vaksiner fra Moderna eller Biontech-Pfizer for personer mellom 18 og 55 år, skriver NTB.

Aftenposten - 27 jun 21 kl. 22:56

Effektive Belgia sendte Portugal og Ronaldo ut av EM

(Belgia – Portugal 1–0) Thorgan Hazard (28) ble matchvinner for Belgia i åttedelsfinalen mot Portugal og Cristiano….

VG - 27 jun 21 kl. 22:56

Effektive Belgia sendte Portugal og Ronaldo ut av EM

(Belgia – Portugal 1–0) Thorgan Hazard (28) ble matchvinner for Belgia i åttedelsfinalen mot Portugal og Cristiano Ronaldo (36). Nå venter Italia i kvartfinalen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt