VG > Innenriks

Tuesday, 21 September, 19:42

VG - 07 maj 21 kl. 12:48

Bekymret for unge: – Coronasertifikat kan bli slutten på dugnadsånden

Oda Sofie Pettersen (21) er bekymret for at coronasertifikatet vil gjøre studenter og unge demotivert til å fortsette med smitteverntiltakene..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sofie Pettersen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bekymret, for, unge, Coronasertifikatkan bli , slutten, dugnadsånden
Dagbladet - 09 apr 21 kl. 21:15

- Coronasertifikat: - Klart til sommeren

Planen til regjeringa er å videreutvikle det eksisterende vaksinasjonskortet på helsenorge.no til et coronasertifikat i tråd med EUs Digitale grønne sertifikat..

VG - 30 jun 21 kl. 15:33

Dropper coronasertifikat i fadderukene

Fadderledere ved flere studiesteder i Norge har vurdert å bruke coronasertifikat i fadderukene. – Ikke nødvendig, sier assisterende helsedirektør Espen Nakstad..

VG - 06 maj 21 kl. 16:54

Etikk-professor: Mener unge kan bli fristet til å la seg smitte

Unge som ikke er prioritert i vaksinekøen, kan bli fristet til å la seg smitte av coronavirus for å få fordeler ved coronasertifikat, ifølge etikkprofessor Bjørn Morten Hofmann. FHI innrømmer at det er en fare..

NRK - 20 apr 21 kl. 06:46

Mener unge må frem i vaksinekøen

Flere politiske ungdomspartier tar til orde for at unge må rykke fram i vaksinekøen. I august er det studiestart og mange av de yngste studentene håper de er ferdig vaksinert når fadderuken begynner. Leder for Sosialistisk Ungdom Synnøve Kronen Snyen ber om en revurdering av vaksinefordelingen, slik at årets studiestart ikke blir som fjorårets.

VG - 06 maj 21 kl. 16:54

Etikk-professor: Mener coronasertifikat kan oppleves usolidarisk

Særlig unge, som ikke er prioritert i vaksinekøen, vil kunne oppfatte coronasertifikatet som usolidarisk og urettferdig, ifølge etikkprofessor Bjørn Morten Hofmann..

NRK - 27 jul 21 kl. 19:26

Bekymret for smitte blant unge

Norge opplever en stigende smittetrend og flere lokale utbrudd. Smitten blant unge bekymrer assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad. – Det jeg er mest bekymret for, er at vi skal få økende smitte blant unge mennesker når vi starter høsten igjen, med skole og jobb, sier Nakstad til TV 2 og fortsetter: – Det tar fortsatt et par måneder utover høsten før alle over 18 år er vaksinert med to doser, og inntil da er det klart det er stor fordel om vi har kontroll på smitten..

NRK - 14 apr 21 kl. 20:30

Bekymret for konsekvensene for barn

For mange barn og unge vil følgene av pandemien følge dem gjennom livet, frykter koronakommisjonen. Barneombudet mener regjeringen må følge opp. Barn og unge bærer en stor byrde, understreket kommisjonsleder Stener Kvinnsland da han la fram kommisjonens rapport.

Dagbladet - 07 apr 21 kl. 12:11

Jobber med coronasertifikat

Nordmenn som har fått vaksine, eller som er immune etter gjennomgått infeksjon, kan få et coronaserifikat, bekrefter Erna Solberg..

Dagbladet - 07 apr 21 kl. 12:56

Det spøker for junifestivaler

Til tross for oppløftende nyheter om coronasertifikat: At Post Malone tar turen til Bergen i slutten av juni, tror ikke arrangøren er særlig realistisk..

E24 - 03 maj 21 kl. 18:50

Ber om at Norge følger EUs reiseplan: – Legger til rette for trygg gjenåpning

Det holder ikke med bare nordmenn som ferierer i Norge, mener Virke Reiseliv. Først i juni vil et felleseuropeisk coronasertifikat være klart..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Ny bok: FHI-direktøren ble kalt inn på teppet hos Bent Høie

Ifølge en ny bok mislikte helseministeren at FHI hadde sagt klart nei til AstraZeneca. Boken beskriver også et heftig oppvaskmøte med Espen Nakstad om barnesmitte..

VG - 3 timer siden

Fant Nav-kollega knivstukket i 2013: – Ikke nok å gjøre de ansatte tryggere

Hun fant sin kollega livstruende skadet på Nav Grorud i 2013. Ett år etter drapet forlot hun etaten: – Jeg var veldig sint, sier Maja Enes i dag..

VG - 9 timer siden

Bistandsadvokat: – De er i en svært vanskelig situasjon

Bistandsadvokaten til den drepte kvinnens familie sier at familien er i en svært vanskelig situasjon..

VG - Igår: 16:38

Senterpartiet åpner for SV-samtaler - sonderinger begynner torsdag

Torsdag møtes etter planen Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV på Hurdalssjøen hotell for å finne ut om det er grunnlag for regjeringsforhandlinger..

VG - Igår: 15:08

Kvinne død etter knivstikking på Nav-kontor i Bergen

BERGEN (VG) Politiet bekrefter at én av de to personene som ble knivstukket på Nav-kontoret i Bergen mandag morgen, er død..

VG - I førrgår: 12:57

Jubel i Bulgaria: – Endelig kom lønnen fra Norge

De kom til Norge for å jobbe, men ble lurt trill rundt – og dro blakke tilbake til Bulgaria. Nå kan Hrabrin Haralanov og andre juble over etterbetalte penger fra Norge..

VG - I førrgår: 23:55

Støtter Ropstad: – Et tap for KrF og norsk politikk

Kjell Ingolf Ropstad har de siste dagene måttet tåle massiv kritikk. Nå kommer også støtten..

VG - 18 sep 21 kl. 16:01

Solberg: – Jeg håper Kjell Ingolf rydder opp med skatteetaten

STATSMINISTERBOLIGEN (VG) statsminister Erna Solberg sier hun har forståelse og respekt for Kjell Ingolf Ropstads valg om å trekke seg som statsråd og partileder..

VG - 18 sep 21 kl. 16:01

Solberg om Ropstad: – Jeg håper Kjell Ingolf rydder opp med skatteetaten

STATSMINISTERBOLIGEN (VG) statsminister Erna Solberg sier hun har forståelse og respekt for Kjell Ingolf Ropstads valg om å trekke seg som statsråd og partileder..

VG - 18 sep 21 kl. 16:01

Solberg om Ropstad: – Respekt og forståelse for hans valg om å gå av

STATSMINISTERBOLIGEN (VG) Statsminister Erna Solberg sier hun har forståelse og respekt for Kjell Ingolf Ropstads valg om å trekke seg som statsråd og partileder..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt