VG > Innenriks

Fredag, 25 Juni, 16:24

VG - 07 mai 21 kl. 12:48

Bekymret for unge: – Coronasertifikat kan bli slutten på dugnadsånden

Oda Sofie Pettersen (21) er bekymret for at coronasertifikatet vil gjøre studenter og unge demotivert til å fortsette med smitteverntiltakene..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sofie Pettersen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bekymret, for, unge, Coronasertifikatkan bli , slutten, dugnadsånden
Dagbladet - 09 april 21 kl. 21:15

- Coronasertifikat: - Klart til sommeren

Planen til regjeringa er å videreutvikle det eksisterende vaksinasjonskortet på helsenorge.no til et coronasertifikat i tråd med EUs Digitale grønne sertifikat..

VG - 06 mai 21 kl. 16:54

Etikk-professor: Mener unge kan bli fristet til å la seg smitte

Unge som ikke er prioritert i vaksinekøen, kan bli fristet til å la seg smitte av coronavirus for å få fordeler ved coronasertifikat, ifølge etikkprofessor Bjørn Morten Hofmann. FHI innrømmer at det er en fare..

NRK - 20 april 21 kl. 06:46

Mener unge må frem i vaksinekøen

Flere politiske ungdomspartier tar til orde for at unge må rykke fram i vaksinekøen. I august er det studiestart og mange av de yngste studentene håper de er ferdig vaksinert når fadderuken begynner. Leder for Sosialistisk Ungdom Synnøve Kronen Snyen ber om en revurdering av vaksinefordelingen, slik at årets studiestart ikke blir som fjorårets.

VG - 06 mai 21 kl. 16:54

Etikk-professor: Mener coronasertifikat kan oppleves usolidarisk

Særlig unge, som ikke er prioritert i vaksinekøen, vil kunne oppfatte coronasertifikatet som usolidarisk og urettferdig, ifølge etikkprofessor Bjørn Morten Hofmann..

Dagbladet - 07 april 21 kl. 12:11

Jobber med coronasertifikat

Nordmenn som har fått vaksine, eller som er immune etter gjennomgått infeksjon, kan få et coronaserifikat, bekrefter Erna Solberg..

Dagbladet - 07 april 21 kl. 12:56

Det spøker for junifestivaler

Til tross for oppløftende nyheter om coronasertifikat: At Post Malone tar turen til Bergen i slutten av juni, tror ikke arrangøren er særlig realistisk..

E24 - 03 mai 21 kl. 18:50

Ber om at Norge følger EUs reiseplan: – Legger til rette for trygg gjenåpning

Det holder ikke med bare nordmenn som ferierer i Norge, mener Virke Reiseliv. Først i juni vil et felleseuropeisk coronasertifikat være klart..

VG - 04 mai 21 kl. 18:30

Solbergs to krav til EUs coronapass: Like regler og teknisk løsning

To krav må være innfridd for at Norge kan delta i EUs coronapass-løsning, ifølge statsminister Erna Solberg (H). Onsdag har hun varslet en statusrapport i arbeidet med å lage et coronasertifikat..

Dagbladet - 05 mai 21 kl. 06:22

Byr på mange gladnyheter

Smitteverntiltak, vaksinasjon, ferier og coronasertifikat: Slik tror helsedirektør Bjørn Guldvog at sommerferien blir for deg..

Dagbladet - 05 mai 21 kl. 06:22

Slik blir sommeren for deg

Smitteverntiltak, vaksinasjon, ferier og coronasertifikat: Slik tror helsedirektør Bjørn Guldvog at sommerferien blir for deg..

Fler nyheter fra VG

VG - 18 timer siden

Grove overgrep blant unge i Agder: – Håper flere unge får mot til å fortelle

I helgen slo politiet i Agder og overgrepsmottaket alarm om grove overgrep blant barn helt ned i 13-årsalderen. Nå roser de unge som deler sine historier..

VG - 21 timer siden

Solberg om velgerflukten: Det kommer til å snu

KONTRASKJÆRET (VG) De borgerlige partiene ligger milevis bak de rødgrønne på målingene. Statsminister Erna Solberg (H) mener velgerne ikke har tenkt seg om – og tror det vil skje et skifte etter sommeren..

VG - Igår: 12:24

Høie: Vil ikke vaksinere barn for sikkerhets skyld

Hvordan det går med åpne skoler, kan bli det som avgjør om barn i Norge skal få tilbud om en coronavaksine eller ikke, ifølge helseministeren..

VG - Igår: 09:19

Marianne Hansen (25) drept på Hellerud

Det var 25 år gamle Marianne Hansen som ble funnet knivdrept i sin leilighet på Hellerud tirsdag morgen..

VG - Igår: 23:33

Vil aldri mer kjøre elsparkesykkel: – Smerten var grotesk, utholdelig og konstant

Hun skulle bare kjøpe fiskeboller og kjøre hjem. I stedet endte radioprofil Suzanne Aabel (40) med to brukne leggbein. Nå ønsker hun obligatorisk kurs for elsparkesykkelbrukere..

VG - Igår: 22:24

Etter 22. juli-terroren: Mener AUF ble «politisk isolert»

Tidligere SV-nestleder Snorre Valen tar et oppgjør med oppgjøret etter 22. juli i boken «Utøya-kortet». AUF-erne som opplevde terrorangrepet, har hatt mindre rom enn de fleste andre til å ytre seg fritt politisk, mener han..

VG - Igår: 20:16

Ut mot regjeringens vaksine-prioritering: – Elendig håndverk

Kunnskapsminister Guri Melby (V) og regjeringens håndtering av vaksine-prioriteringen av skole- og barnehageansatte får kritikk av kommunetopper og Fagforbundet..

VG - Igår: 17:42

Kilder til VG: Sirin Stav overtar Lan Marie Bergs byrådsjobb

Miljøpartiet de Grønnes gruppeleder Sirin Stav (33) vil bli Oslos nye miljø- og samferdselsbyråd etter mistillitssaken mot Lan Marie Berg..

VG - Igår: 17:42

Kilder til VG: Sirin Stav (33) overtar Lan Marie Bergs byrådsjobb

Miljøpartiet de Grønnes gruppeleder Sirin Stav vil bli Oslos nye miljø- og samferdselsbyråd etter mistillitssaken mot Lan Marie Berg..

VG - I førrgår: 15:53

Støres løfte til norsk ungdom: Dette er det første en Ap-regjering skal gripe fatt i

GARDERMOEN (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre lover at en ungdomssatsing som «kommer til å koste milliarder» vil være sak nummer én hvis han blir statsminister..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt