E24 > Økonomi

Saturday, 18 September, 13:38

E24 - 14 sep 21 kl. 17:18

Bekymret for EØS-avtalen etter rødgrønn valgseier

Grieg-topp Elisabeth Grieg er optimistisk til ny regjering, men er bekymret for motstand mot EØS-avtalen. Hun frykter også at enkelte av partiene som kan havne i regjering ikke har kommet langt nok i klimapolitikken..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Elisabeth Grieg, EØS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bekymret, for, EØS-avtalen, etter, rødgrønn, valgseier
NRK - 09 jul 21 kl. 03:54

Færre er bekymret for smitte

En av tre nordmenn er bekymret for å bli koronasmittet, ifølge Norsk koronamonitor. Så lav har ikke smittefrykten vært på et år. Dette kommer fram i junitallene i undersøkelsen som Opinion står bak.

NRK - 03 jun 21 kl. 01:22

Enige om fiskekvoter

EU og Storbritannia er enige om den første avtalen om fiskekvoter etter brexit, det opplyser det danske mat-og landbruks-og fiskeridepartementet. Den danske fiskeriministeren, Rasmus Prehn, sier han gleder seg over avtalen og omtaler den som et første skritt mot et tett og kontstruktivt samarbeid. Innholdet i avtalen er ikke kjent, melder NTB/Ritzau.

NRK - 19 jun 21 kl. 20:58

Seier gyldige vaksinar blei sende

Helsedepartementet i Israel held fast om at koronavaksinane som dei sende til palestinarane, er heilt gyldige. Sjølvstyremyndigheitene på den okkuperte Vestbredden skrota fredag ein avtale om vaksinebytte få timar etter at avtalen var offentleggjort. Grunngjevinga var at den første leveransen med rundt 90.

NRK - 27 maj 21 kl. 20:09

Vil ikke tilbake i avtale

USA har annonsert de ikke vil inn igjen i Open Skies-avtalen, melder Reuters. Avtalen gir medlemsstatene mulighet til å gjennomføre rekognoseringsflyginger over hverandres territorier. Avtalen omfatter 35 land, blant dem Russland og de fleste europeiske landene..

NRK - 09 jul 21 kl. 06:05

Avtale om lydbok-strømming klar

Forfatterforeningen og Forleggerforeningen er enige om den første kollektive avtalen for lydbok-strømming. Royaltysatsen økes fra 25 til 28 prosent. Forfatterforeningen meldte om enigheten i en pressemelding i natt 1.

VG - 16 jul 21 kl. 20:07

Her jubler Senterpartiet over EØS-avtalen: – Utrolig viktig for oss

BÅTSFJORD (VG) Mener egentlig Senterpartiet alt de sier om EØS-avtalen? Det lurer Båtsfjords Sp-profiler på. De mener avtalen er avgjørende for lokalsamfunnet som lever av fisk, fisk og enda mer fisk..

VG - Igår: 03:23

Australia får tilgang på atomdrevne ubåter – Kina fordømmer avtalen

Australia, USA og Storbritannia begrunner avtalen med «økte regionale sikkerhetsbekymringer». Det kinesiske utenriksdepartementet kaller avtalen «høyst uansvarlig»..

NRK - 26 jul 21 kl. 21:20

Ropstad bekymret over porno-trend

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) tar et oppgjør med nettstedet OnlyFans. Han er bekymret for hva nettstedet gjør med de unges oppvekst. – Jeg er også særlig bekymret hvis bilder og materiale blir spredt slik at de unge mister kontrollen, sier Ropstad til Dagen..

NRK - 15 aug 21 kl. 13:45

Søreide er bekymret

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) sier at hun er bekymret for situasjonen i Afghanistan og at Norge har fokus på sikkerheten til ambassadeansatte. – Situasjonen i Afghanistan er svært krevende og uoversiktlig. Vi har nå fullt fokus på sikkerheten til våre ansatte, våre lokalt ansatte afghanere og deres familier.

NRK - 8 timer siden

Nordmenn mindre redd for smitte

Kun tre av ti nordmenn sier at de er bekymret for å bli smittet av koronaviruset. Det er det laveste antall siden juni i fjor. Det er i undersøkelsen Norsk koronamonitor fra Opinion at nordmenn er blitt spurt om sine bekymringer for at de selv eller noen i familien blir koronasmittet.

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Bjarne Melgaard skal selge kryptokunst: – Naturligvis et økonomisk motiv

Basert på analysene til Bjarne Melgaards samarbeidspartner, kan kryptokunstprosjektet hans komme til å dra inn opptil 200 millioner kroner..

E24 - 15 minutter siden

Skatteetaten: Sa aldri at Ropstad skulle slippe skatt

Skatteetaten sier at dersom de hadde fått riktige opplysninger fra Statsministerens kontor (SMK), ville de gitt et annet svar på spørsmål om skatt på Kjell Ingolf Ropstads statsrådsbolig..

E24 - 2 timer siden

Vil snu opp-ned på verdenshandelen

SAN FRANCISCO (E24): Helt siden Henry Ford utviklet samlebåndet for over hundre år siden, har verdens produksjonssystemer operert etter samme modell: Råvarer sendes til fabrikker som masseproduserer varer, som deretter fraktes ut i verden igjen..

E24 - 5 timer siden

Nå er Bergen på sparkesykkeltoppen i Europa

Siden det ble innført en ny forskrift for elsparkesykler i Oslo tidligere denne måneden, er Bergen nå byen med størst elsparkesykkeltetthet i Europa..

E24 - 5 timer siden

Pascal mottok over 200.000 i krisestøtte: – Pandemiåret var som en drøm

Kjendiskonditor Pascal Dupuy mener livet aldri har vært så enkelt som under pandemien. Samtidig fikk de også coronamidler fra staten..

E24 - 7 timer siden

– Hun viste en enorm emosjonell intelligens

Ida Lerner (46) er mer enn DNBs nye finansdirektør. Hun er kontorets energibombe, arbeidsmiljøets champagneflaske og lederen som gjør medarbeiderne bedre..

E24 - 14 timer siden

Største jernmalm-fall siden finanskrisen

Prisen på jernmalm har falt med over 20 prosent på én uke til under 100 dollar per tonn. Stål- og gruveselskapene faller på børs..

E24 - 22 timer siden

Tekgiganter senket Wall Street

Nasdaq 100-indeksen har ikke falt mer siden mai, mens S&P 500-indeksen ikke har stengt lavere på rundt en måned..

E24 - 15 timer siden

Frankrike kaller hjem sine ambassadører fra Australia og USA

Utenriksminister Jean-Yves Le Drian opplyser at Frankrike kaller hjem sine ambassadører fra Australia og USA i kjølvannet av ubåtsaken..

E24 - 22 timer siden

Tekgiganter senket Wall Street på historisk svak dag

Nasdaq-indeksen har ikke falt mer siden mai, mens S&P 500-indeksen ikke har stengt lavere på rundt en måned..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt