NRK > Nyheter

Sunday, 26 March, 17:50

NRK - 30 jul 22 kl. 12:03

Bekreftet: Ødegaard ny Arsenal-kaptein

Arsenal bekrefter på Twitter at Martin Ødegaard blir klubbens nye kaptein den kommende sesongen. Pierre-Emerick Aubameyang var kaptein for Arsenal på starten av sist sesong, men mistet kapteinsbindet 14. desember etter at han kom på kant med manager Mikel Arteta. Alexandre Lacazette ble utnevnt som kaptein ut 2021/22-sesongen, men Ødegaard var kaptein for Arsenal de gangene den franske spissen ikke var på banen. Etter at Aubameyang og Lacazette forlot klubben, har Ødegaard sett ut som deres naturlige etterfølger.
Les mer på NRK


Les mer om:
Twitter, Martin, Emerick Aubameyang, Arsenal, Mikel Arteta, Lacazette, Aubameyang, Granit Xhaka, Laurent Koscielny, Per Mertesacker, Thomas Vermaelen, Norges, Nrkntb

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bekreftet, Ødegaardny , Arsenal-kaptein
Klartale - 08 sep 22 kl. 15:45

Han kan vinne pris

Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard spiller på det øverste nivået i England. Ligaen heter Premier League. Torsdag ble begge nominert til månedens spiller.

NRK - 20 okt 22 kl. 18:34

Martin Ødegaard tildelt Kniksens hederspris

Martin Ødegaard (23) er årets vinner av Kniksens hederspris. Han får den etter å ha tatt store steg som kaptein for både landslaget og Arsenal. Tildelingen ble kjent da Norsk Toppfotball feiret sitt 50-årsjubileum i Oslo torsdag kveld.

VG - 20 apr 22 kl. 22:39

Kaptein Ødegaard ledet Arsenal til seier

(Chelsea-Arsenal 2–4) Martin Ødegaard er kaptein for et Arsenal-lag som endelig fikk stoppet tapsrekken..

Aftenposten - 20 apr 22 kl. 22:39

Kaptein Ødegaard ledet Arsenal til seier

(Chelsea-Arsenal 2–4) Martin Ødegaard er kaptein for et Arsenal-lag som endelig fikk stoppet tapsrekken..

Aftenposten - 20 apr 22 kl. 22:39

Kaptein Ødegaard ledet Arsenal til seier: - Eksepsjonell

(Chelsea-Arsenal 2–4) Martin Ødegaard (23) er kaptein for et Arsenal-lag som endelig fikk stoppet tapsrekken..

VG - 20 apr 22 kl. 22:39

Kaptein Ødegaard ledet Arsenal til seier: - Eksepsjonell

(Chelsea-Arsenal 2–4) Martin Ødegaard (23) er kaptein for et Arsenal-lag som endelig fikk stoppet tapsrekken..

VG - 16 apr 22 kl. 17:53

Ødegaard kaptein da Arsenal gikk på ny smell

(Southampton – Arsenal 1–0) Martin Ødegaard (23) fikk kapteinsbindet fra start for første gang for Arsenal, men kunne ikke hindre et nytt surt tap for Arsenal..

Klartale - 10 feb 23 kl. 15:30

– Kan egentlig ikke tro det

Frida Maanum er en norsk fotballspiller. Hun er 23 år gammel og spiller på engelske Arsenal. For to år siden dro hun fra svenske Linköping til Arsenal.

NRK - 30 jul 22 kl. 12:03

Ødegaard ny Arsenal-kaptein

Arsenal bekrefter på Twitter at Martin Ødegaard blir klubbens nye kaptein den kommende sesongen..

VG - 30 jul 22 kl. 15:29

Ødegaard utnevnt til kaptein – Jesus hat trick da Sevilla ble knust

(Arsenal – Sevilla 6–0) Før kampstart ble Martin Ødegaard (23) offisielt utnevnt til Arsenal-kaptein, og ledet laget til en overlegen seier mot Sevilla..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Norge presset storfavoritten – tok første VM-sølv på 19 år

De norske curlingjentene leverte en fantastisk VM-finale, men måtte til slutt se seg slått 4-6 av de regjerende verdensmesterne fra Sveits. For første gang på nitten år var ett norsk damelag i VM finalen i curling. Men det norske laget bestående av skip Marianne Rørvik, Kristin Skaslien, Martine Vollan Rønning og Mille Haslev Nordbye var langt fra favoritter.

NRK - 45 minutter siden

Brannvesenet rykte ut etter tulletelefon

Klokka 16.20 rykte naudetatane ut med store ressursar til melding om brann i Borre i Vestfold og Telemark. På staden viste det seg at nokre barn hadde ringt inn ei falsk melding.

NRK - 2 timer siden

Benbrudd på 900 meter over havet

En kvinne har pådratt seg et benbrudd på Kavringtinden i Lyngen, på omtrent 900 meter over havet. Hun er del av et utenlandsk turfølge på seks, melder politiet. Redningshelikopter er på vei til stedet.

NRK - 45 minutter siden

Tass: Ukrainsk drone angreip bysentrum

Det russiske nyheitsbyrået Tass melder at ein ukrainsk drone skal ha treft eit bysentrum i Russland og skada to personar. Dronen skal ha vore av typen Tupolev og var fylt med eksplosiv. Tass siterer ikkje opne kjelder i meldinga, og russiske styresmakter har ikkje enno kommentert hendinga..

NRK - 1 time siden

Russland benådar 5000 kriminelle Wagner-soldatar

Over 5000 kriminelle som har kjempa for det private militære selskapet Wagner-gruppa mot Ukraina er benåda av russiske styresmakter. Fleire tusen menn i russiske fengsel har blitt rekrutterte til Wagner-gruppa, der dei har fått moglegheit til å bli slopne fri mot å delta i krigen i Ukraina. – Til no har over 5000 menneske blitt lauslatne og benåda etter å ha fullført kontraktane deira med Wagner, seier Wagner-sjef Jevgenij Prigozjin på Telegram.

NRK - 1 time siden

Årsak til straumstans funnen

Nettselskapet Elvia har funne feilen til straumbrotet i søre Oslo, skriv politiet på Twitter. Årsaka til røykutviklinga skal ha vore kortslutning i ein spenningstransformator. Brannvesenet melder at røyken er ute av trafostasjonen i Øvre Prinsdals vei.

NRK - 1 time siden

Vedum vil ruste Sp for ny EU-kamp

Høgre-leiar Erna Solberg fortalde landsmøtet i partiet at det er på høg tid at Noreg melder seg inn i EU. Trygve Slagsvold Vedum i Senterpartiet meiner hans eige parti no må ruste seg til ny EU-kamp. – Vi som meiner at eit EU-medlemskap vil svekke folkestyret, tar dette på fullt alvor, seier han..

NRK - 1 time siden

Ung mann siktet for blind vold mot mann i 80-årene

En mann i 80-årene ble lørdag utsatt for vold på Tjensvoll i Stavanger. Det skriver Aftenbladet. En ung mann i tenårene er pågrepet, siktet for grov kroppskrenkelse.

NRK - 2 timer siden

Brann i trafostasjon – 40.000 var utan straum

Over 40.000 husstandar miste straumen i Oslo-bydelen Søndre Nordstrand og i Nordre Follo kommune søndag ettermiddag. – Det er sør i Oslo, frå Bøler og sørover, der vi har eit stort straumbrot.

NRK - 2 timer siden

Agatha Christie-bøker har blitt omskrivne

Det er blitt gjort endringar i ei rekkje bøker av Agatha Christie, ifylgje The Telegraph. Det er snakk om bøker om Miss Marple og Hercule Poirot. Bøkene skal ha blitt gjennomgått av såkalla sensitivitetslesarar på oppdrag frå forlaget HarperCollins.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com