NRK > Nyheter

Onsdag, 28 Juli, 06:46

NRK - 14 juni 21 kl. 17:18

Bekrefter at trener slutter

Styret i IK Start bekrefter at de har valgt å avslutte samarbeidet med hovedtrener Joey Hardarson og assistenttrener Mattias Andersson. På klubbens nettside takker styret begge for innsatsen og ønsker dem lykke til videre..
Les mer på NRK


Les mer om:
IK Start, Joey Hardarson, Mattias Andersson

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bekrefterat , trener, slutter
NRK - 25 april 21 kl. 19:23

Styreleder og daglig leder slutter

Ivar Strømsjordet trekker seg som styreleder i Strømsgodset. I en pressemelding begrunner han avgangen med uroen rundt saken mot tidligere trener Henrik Pedersen. Samtidig skriver daglig leder Dag Lindseth Andersen at han slutter i sin stilling..

NRK - 15 mars 21 kl. 12:24

Kommunale ledere i Tromsø slutter

To kommunale ledere i Tromsø slutter etter en granskingsrapport som nylig ble offentliggjort. Komrev Nord-rapporten viser at det har skjedd brudd på delegasjons- og økonomireglene, anskaffelsesreglene og EØS-reglene..

NRK - 28 april 21 kl. 10:59

Djuve slutter i DN

DNs sjefredaktør Amund Djuve slutter i jobben og blir konserndirektør i NHST Media Group..

E24 - 03 mai 21 kl. 13:42

Ikea-sjef Clare Rodgers slutter

Britiske Clare Rodgers har ledet Ikea Norge siden 2015. Nå slutter hun i jobben og rykker opp i Ingka-systemet. Det er ikke klart hvem som tar over jobben hennes..

Aftenposten - 03 mai 21 kl. 15:15

Sola-sjefen slutter

John Harald Kåsen slutter som daglig leder i Sola Håndballklubb..

NRK - 18 mai 21 kl. 13:04

Bentestuen slutter som Rema-sjef

Trond Bentestuen slutter som administrerende direktør i REMA 1000. Det melder selskapet selv. Tom Kristiansen tar over stillingen fra og med 18.

E24 - 18 mai 21 kl. 13:03

Trond Bentestuen slutter i Rema 1000

Som følge av «uenighet om retningen» videre så slutter den administrerende direktøren, ifølge pressemelding..

Aftenposten - 18 mai 21 kl. 13:03

Trond Bentestuen slutter i Rema 1000

Som følge av «uenighet om retningen» videre så slutter den administrerende direktøren, ifølge pressemelding..

NRK - 18 mai 21 kl. 13:04

Rema-sjef slutter etter uenighet

Trond Bentestuen slutter som administrerende direktør i Rema 1000. Bentestuen gir seg som Remas toppsjef etter uenighet om retningen videre. Det melder selskapet selv.

NRK - 21 mai 21 kl. 13:53

Line Andersen slutter i NRK

Den tidligere programlederen i NRK Sport, Line Andersen, slutter i NRK. Andersen får et sluttvederlag som inkluderer lønn for et år, tillegg og feriepenger..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Irland koronavaksinerer barn

Irland starter vaksinering av barn mellom 12 og 15 år med Moderna- eller BioNTech-Pfizer-vaksinen. Utenriksminister Simon Coveney fortalte at forslaget er blitt vedtatt, noen som betyr at 250.000 unge kan bli vaksinert de neste ukene..

NRK - 1 time siden

39 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 39 nye koronasmittede i Oslo siste døgn, 12 flere enn forrige tirsdag. De to siste ukene har det i snitt blitt registrert 24 smittede per dag i hovedstaden. Smittetallene er høyest i bydelene Frogner, St.

NRK - 1 time siden

MC-fører (19) omkom i Melhus

En 19-årig motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en singel-ulykke på Åsvegen i Melhus, opplyser politiet i Trøndelag. Føreren ble erklært død på stedet av lege. De pårørende er varslet.

NRK - 1 time siden

Biden anklager Russland

USAs president Joe Biden anklager Russland for innblanding i neste års kongressvalg ved å spre feilinformasjon. Han advarer om at cyberangrep kan føre til krig, og utrykte stor bekymring for løsepengevirus, som har rammet flere bedrifter i USA..

NRK - 1 time siden

Anker heroinsak til høyesterett

To menn ble pågrepet da Tolletaten beslagla 3,46 kilo heroin i en bil i Kongsvinger, begge involverte anker nå til Høyesterett i håp om lavere straff enn det tingretten og lagmannsretten mener de fortjener, skriver Mitt Kongsvinger..

NRK - 1 time siden

MC-fører omkom i melhus

En motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en singel-ulykke på Åsvegen i Melhus, opplyser politiet i Trøndelag. De pårørende er varslet..

NRK - 1 time siden

Gjester bestiller mer mat via app

Erfaringer under pandemien viser at restaurantgjester kjøper mer når mat og drikke kan bestilles på mobilen ved bordet. Mange restauranter vil fortsette med kontaktløs bestilling også etter pandemien, både fordi det fører til mersalg og reduserer dødtid, skriver Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Sykehusklovner frykter milliontap

De rødgrønne partiene har lovet å fjerne gaveforsterkningsordningen om de får flertall til høsten. Det kan gi et tap på to millioner årlig for Sykehusklovnene, skriver Klassekamoen. Ordningen ble opprettet av Solberg-regjeringen i 2014 for å stimulere til flere private donasjoner til kunst- og kultur..

NRK - 1 time siden

Asheim vil endre fuske-regler

Utdanningsminister Henrik Asheim ønsker en mer oversiktlig lov etter at rekordmange studenter er tatt i fusk og utestengt fra høyere utdanning. I lovverket skilles det ikke mellom type fusk. For eksempel vil «selvplagiering» sanksjoneres likt som å skrive direkte av pensum, skriver VG..

NRK - 1 time siden

39 nye smittet i Oslo

Det er registrert 39 nye koronasmittede i Oslo siste døgn, 12 flere enn forrige tirsdag. De to siste ukene har det i snitt blitt registrert 24 smittede per dag i hovedstaden. Smittetallene er høyest i bydelene Frogner, St.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt