NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 06:11

NRK - 12 mars 21 kl. 14:52

Bedragerisiktet løslatt

Økokrim løslot i ettermiddag Tromøy-mannen Ove Magne Gustavsen etter avhør. Etter det NRK kjenner til, ble det ikke aktuelt å fremstille 57-åringen for varetektsfengsling. Han er siktet for å ha bedratt tre personer for millionbeløp..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tromøy, Ove Magne Gustavsen, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bedragerisiktet, løslatt
NRK - 23 mars 21 kl. 15:46

Bedragerisiktet døde i varetekt

Den svenske mistenkte hovedmannen bak «Millioneventyret», Mikael Ivanoff, døde i Gøteborg-politiets varetekt i går. Dødsårsaken er ukjent. Han ble fengslet sist fredag, siktet for 12 tilfeller av grovt bedrageri.

NRK - 26 mars 21 kl. 12:16

Over 300 løslatt i Myanmar

I Myanmar skal 322 mennesker som ble pågrepet under demonstrasjonene mot militærjuntaen være løslatt. Det opplyser kilder i ledelsen ved Insein-fengselet til AFP fredag. Dagen før ble mer enn 600 andre demosntranter løslatt..

NRK - 23 april 21 kl. 02:34

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 29 april 21 kl. 15:43

Kristiansen blir ikke løslatt

Viggo Kristiansen blir ikke prøveløslatt, sier kilder til NRK. Han er dømt til 21 års forvaring for Baneheia-drapene, men har fått saken sin gjenåpnet. 41-åringen begjærte seg prøveløslatt etter at han fikk straffesaken sin gjenåpnet 18.

NRK - 28 jan. 21 kl. 09:37

Drapssiktet kvinne løslatt

Kvinnen i 40-årene som er siktet for å ha drept samboeren sin på Jæren 2. juledag, er løslatt fra varetekt. – Mistanken er uendret, men det foreligger ikke lenger bevisforspillelsesfare, sier politiadvokat Sondre J.

NRK - 02 feb. 21 kl. 09:01

Sier de har løslatt politikere

Militæret som har tatt makten i Myanmar sier de har løslatt ledende politikere. Presidenten og andre folkevalgte ble satt i husarrest i går. Ifølge nyhetsbyrået Xinhua er flere ministere blant de som er satt fri..

VG - 02 feb. 21 kl. 11:28

Young Bloods-leder (30) frifunnet for kidnappingsplaner - løslatt

Mandag kveld ble gjenglederen (30) løslatt etter at Borgarting lagmannsrett har frifunnet ham for å ha planlagt kidnapping..

NRK - 05 feb. 21 kl. 10:20

Al Jazeera-journalist løslatt

I Egypt har myndighetene løslatt en journalist fra den arabiske nyhetskanalen Al Jazeera etter at han har sittet i fengsel i fire år. Mahmoud Hussein har vært anklaget for å publisere falske nyheter..

NRK - 10 feb. 21 kl. 18:14

Aktivist løslatt i Saudi-Arabia

En av Saudi-Arabias viktigste politiske aktivister er løslatt etter å ha sonet nesten tre år i fengsel i alt. Loujain al-Hathloul kjørte bil offentlig selv om hun er kvinne, og ble bl.a.

Dagbladet - 10 feb. 21 kl. 18:39

Løslatt etter 1001 dager

Saudi-Arabias mest kjente aktivist, Loujain al-Hathloul, er i kveld løslatt. - Jeg er dypt beveget, sier Ina Tin i Amnesty..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tok med seg ulvevalp fra skogen

Ungdommer i Hagfors i Sverige trodde de hadde funnet en liten en hundevalp i skogen rundt Lesjöfors sist helg, og tok den med seg. Det viste seg å være en ulvevalp. Ettersom valpen var både svak og ikke ville klare seg om den ble satt ut igjen i naturen, ble den avlivet søndag kveld, skriver Aftonbladet..

NRK - 15 minutter siden

Nord-Korea: – Ingen smittetilfeller

Nord-Korea har opplyst Verdens helseorganisasjon at det ikke er avdekket et eneste tilfelle av covid-19 blant 25.986 testede i april. I sin ukerapport gjengir WHO at smittetestene i Nord-Korea også omfatter 751 personer som mellom 23.

NRK - 15 minutter siden

138 nye smittede i Oslo

Det er registrert 138 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 33 over snittet de sju foregående dagene. 138 tilfeller er 75 flere enn på søndag, men 28 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 30 minutter siden

Israel:– Angrep i ti timer

Rakettangrepet mot Israel skal ha pågått i ti timer skriver det israelske forsvaret på Twitter. Ifølge The Times of Israel skal Hamas ha angrepet med raketter mot byen Ashkelon tirsdag morgen, for å gjengjelde angrep fra Israel. I en uttalelse sier Hamas at byen Ashkelon vil bli et «helvete» dersom det israelske forsvaret fortsetter med sine angrep mot sivile hjem i Gaza..

NRK - 1 time siden

Forsinkelser for Novavax-vaksinen

Det amerikanske legemiddelselskapet Novavax har utsatt planene for å søke godkjenning for koronavaksinen sin til tredje kvartal. Novavax opplyste om forsinkelsen mandag, under en uke etter at det globale vaksineprogrammet Covax inngikk avtale om kjøp av 350 millioner doser av koronavaksinen. Da ble det sagt at dosene, under forutsetning av godkjenning av tilsynsmyndigheter, skal leveres fra tredje kvartal i 2021 og videre utover i 2022.

NRK - 1 time siden

1,4 milliarder innbyggere i Kina

En ny folketelling i Kina viser at landet har 1,411 milliarder innbyggere. Det er kinesiske myndigheter som tirsdag offentliggjorde resultatet fra folketellingen, som ble gjennomført i fjor. Kina foretar folketellinger hvert tiende år.

NRK - 1 time siden

Ber folk holde seg unna stillas

Stillaset som ble tatt av vinden på Fantoft i Bergen mandag kveld, er sikret slik at det ikke raser mer, men fortsatt kan ikke folk bevege seg fritt i området. Natt til tirsdag opplyser Vest politidistrikt at presenningen rundt stillaset er delvis demontert og sikret. – Stillaset er sikret slik at det ikke raser mer, men ikke sikret nok til at det er fri ferdsel i området.

NRK - 2 timer siden

Leonardo da Vinci skisse selges

En skisse av en bjørn, som er signert Leonardo da Vinci, forventes å bli solgt for over 16 millioner dollar på auksjon i juli. Dette skal være en av åtte Leonardo-tegninger som er igjen i privat eierskap, ifølge en pressemelding fra auksjonshuset Christie's. Skissen, som har navnet «head of bear», var også under auksjon hos Christie’s i 1860.

NRK - 2 timer siden

Nedgang for børsen i Tokyo

Børsen i Tokyo åpnet tirsdag med nedgang i kjølvannet av fallet i New York dagen før. Nikkei 225-indeksen falt 0,94 prosent da handelen startet i den japanske hovedstaden tirsdag morgen. Den bredere sammensatt Topix-indeksen falt 0,64 prosent..

NRK - 2 timer siden

29 har søkt om erstatning

Så langt har 29 personer søkt om pasientskadeerstatning på grunn av bivirkninger av koronavaksine. Ifølge VG har tallet økt fra ni for to uker siden. – De 29 sakene gjelder bivirkninger av forskjellig alvorlighetsgrad.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt