NRK > Nyheter

Thursday, 21 October, 16:20

NRK - 17 sep 21 kl. 00:46

Beboere evakuert fra blokk

Beboere fra en blokk i Strømmen ble evakuert på grunn røykutvikling fra en leilighet. Brannvesenet har kontroll på det hele, melder politiet i Øst på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Strømmen, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Beboere, evakuertfra , blokk
NRK - 09 okt 21 kl. 18:59

39 leiligheter evakuert etter brann

Minst fire leiligheter er ubeboelige etter en brann i en blokk på Rykkinn i Bærum lørdag morgen. Beboere i 39 leiligheter måtte evakueres. Ingen ble skadd.

NRK - 22 jul 21 kl. 23:51

Brann i blokk i Sarpsborg

Det har vært en brann i en blokk på Sandesundsveien i Sarpsborg, skriver politiet på Twitter. Beboerne er evakuert. Brannen er nå slukket, men det er fortsatt mye røyk i området..

VG - 04 jun 21 kl. 04:19

Brann i avfallsanlegg i Arendal: Beboere evakuert

Det brant natt til fredag kraftig i et avfallsanlegg i Arendal. Politiet har evakuert et titalls beboere i nærheten..

NRK - 10 jul 21 kl. 23:02

Alle beboere er evakuert på Opphaug

Alle beboere er evakuert fra et leilighetsbygg som brenner på Opphaug i Ørland kommune, opplyser operasjonsleder Rune Brandmo i Trøndelag politidistrikt til NRK. Brannvesenet har foreløpig ikke kontroll på brannen, men det er ikke fare for spredning..

NRK - 26 jul 21 kl. 06:13

Brann på Karmøy - beboere evakuert

Det brenner i en hagestue på Karmøy. Brannbildet tilsier fare for spredning til et nabohus og derfor er beboere evakuert, skriver politiet på Twitter. Ingen personer er skadet..

NRK - 31 jul 21 kl. 06:58

Beboere evakuert fra elbilbrann

I alt elleve naboer og to beboere ble evakuert etter at det begynte å brenne i en elbil som sto parkert i en garasje på Karmøy ved firetiden lørdag. – Det er ikke spredningsfare, men brannen er ikke slokket, sier operasjonsleder Olaug Bjørnsen i Sørvest politidistrikt til NTB..

NRK - 14 sep 21 kl. 04:37

Brann i blokk i Harstad slukket

Beboere i en boligblokk i Harstad ble evakuert etter at brannalarmen gikk natt til tirsdag. Røyk og vann som har ført til at boligblokken er ubeboelig. Kommunen er i gang med å ordne midlertidig bolig for de evakuerte, melder Troms politidistrikt på Twitter.

NRK - 07 aug 21 kl. 02:33

Kraftig brann i blokk på Arna

Politiet melder om en kraftig brann i en blokk på Arna utenfor Bergen natt til lørdag. Nødeatene er på stedet..

Dagbladet - 07 aug 21 kl. 03:03

Storbrann i Bergen: Blokk overtent

Det brenner kraftig i en blokk i Arna i Bergen kommune. Det er 20 leiligheter i bygget. Ingen skal være savnet..

NRK - 14 sep 21 kl. 05:31

27 evakuert fra brannen

Totalt 27 personer er evakuert fra brannen som oppsto i ei blokk i Harstad natt til tirsdag, melder politiet på Twitter. De som ikke får ordna seg overnatting eller midlertidig opphold hos venner og bekjente, blir midlertidig innlosjert på hotell..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kidnappingsrekord på Haiti

I fjor var det snaut 800 kidnappinger på Haiti. Innen 16. oktober var det registrert 782 kidnappinger på øya.

NRK - 45 minutter siden

Gikk på skjær i Færder

To personer har gått på skjær med båten og sitter og venter på redning, informerer vaktleder i sørøst 110, Marthin Haugen. Begge personene skal sitte på trygg grunn i nærheten av Haneflu i Færder mens brannvesenet er på vei. Det er meldt om mye vind og en del sjø i området, forteller Haugen..

NRK - 30 minutter siden

Satser på ny regjering i desember

I Tyskland håper de sosialdemokratiske SPD, og koalisjonspartiene De grønne og FDP å ha ny regjering klar i starten av desember, skriver NTB. Regjeringen skal ledes av Olaf Scholz. Dersom de tre partiene lykkes med å få på plass sin regjering alt i starten av desember, blir Angela Merkel ikke Tysklands lengstsittende statsminister siden 2.

NRK - 30 minutter siden

Støre: Ikke grunnlag for uro

Statsminister Jonas Gahr Støre sier de følger koronasituasjonen og vil informere Stortinget og befolkningen ved behov. – Det må ha skjedd noe siden torsdag til i dag som gir grunn til uro når man nå vil ha en orientering fra statsministeren i Stortinget, sier Støre som svar på Erna Solbergs innlegg. – En samlet regjering lot seg oppdatere av helsemyndighetene på lørdag.

NRK - 45 minutter siden

Solberg ber om Støres koronstrategi

Stortingsrepresentant Erna Solberg (H) ber statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) redegjøre for regjeringens koronastrategi. – Vi ser at innleggelsene øker igjen. Vi ser fra veldig mange andre land i Europa at det er en oppblomstring i pandemien.

NRK - 1 time siden

Utviklingsministeren til Glasgow

Utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim (Sp) reiser til klimatoppmøtet i Glasgow. I begrunnelsen for hvorfor Tvinnereim drar til møtet vises det til at fattige land rammes hardest av klimaendringene. – Klimaendringene rammer de fattige først og hardest.

NRK - 1 time siden

Dømt for voldtekt

En mann er i Telemark tingrett dømt til fire og et halvt år i fengsel etter en voldtekt på Notodden i 2018. Mannen hevdet at den seksuelle omgangen var frivillig, men ble ikke trodd av retten. Han er også dømt til å betale den fornærmede kvinnen 150.

NRK - 1 time siden

24 personer henrettet i Syria

Syriske myndigheter har henrettet 24 personer beskyldt for å ha startet skogbranner i landet i fjor sommer. Det melder nyhetsbyrået AFP. De 24 ble henrettet på onsdag, og ble dømt for terrorhandlinger mot eget land.

NRK - 2 timer siden

Sikta for drap på parlamentarikar

Ein 25 år gammal mann er sikta for drapet på den britiske parlamentsmedlemmen David Amess, melder Sky News. Politiet meiner drapet også er terror fordi det var både religiøst og ideologisk motivert. Amess blei stukken med kniv då han deltok på eit veljarmøte i førre veke, og døydde av skadane han fekk.

NRK - 2 timer siden

Politiet: – Flere korte avhør

Torsdag holdt politiet en pressekonferanse om etterforskningen av drapene på Kongsberg. Da ble det opplyst om at de fleste som ble drept, ble drept i eget hjem. Om avhør, uttalte etterforskningslederen at Espen Andersen Bråthen på nytt ble avhørt i dag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt