VG > Økonomi

Tirsdag, 11 Mai, 13:42

VG - 21 april 21 kl. 19:52

Beauty Medical Oslo vurderer søksmål mot Fim: – Folk er redd for å bevege seg inn dørene her

Etter to fellelser sier eier av Beauty Medical Oslo at hun er i kontakt med advokater, og vurderer å gå rettslige skritt mot Fim..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Beauty Medical Oslo, Fim, Medical Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Beauty, Medical, Oslo, vurderer, søksmålmot , Fim, Folker , redd for å bevege seg inn dørene her
Dagbladet - 19 feb. 21 kl. 08:46

85 prosent effektiv etter første dose

En studie utført ved Sheba Medical Centre i Israel har sett nærmere på virkningen Pfizer og Biontechs coronavaksine har etter første dose, og har gitt oppsiktsvekkende resultater..

NRK - 10 mars 21 kl. 13:01

Engelsk mutasjon mer dødelig

Den engelske koronamutasjonen har betydelig høyere dødelighet enn andre varianter av koronaviruset, viser en studie i British Medical Journal. Den engelske mutasjonen, også kjent som B.1.

NRK - 29 mars 21 kl. 15:12

AstraZeneca endrer navn på vaksinen

Astra Zeneca endrer navnet på sin koronavina-vaksine, opplyser Medical Products Agency. Vaksinen heter nå Vaxzevria. Navneendringen innebærer ingen andre endringer.

NRK - 01 april 21 kl. 09:37

1 av 5 med symptomer tester seg

Kun én av fem med Covid-19-symptomer i Storbritannia tester seg, viser en ny undersøkelse publisert i tidsskriften British Medical Journal. Spesielt folk med lavere inntekt svarte at de ikke vil teste seg eller gå i isolasjon fordi de er nødt til å jobbe..

NRK - 26 feb. 21 kl. 10:11

Vurderer munnbind på skoler

Helsedirektoratet vurderer nå om de skal anbefale strengere smitteverntiltak på skolene, sier helsedirektør Bjørn Guldvog til P4. – Vi vurderer nå om det skal bli påbudt med munnbind på skoler og om meteren må dobles, sier han..

NRK - 01 mars 21 kl. 21:05

Vurderer AstraZeneca til eldre

FHI vurderer å tilby AstraZeneca-vaksinen til eldre over 65, melder VG. Den vaksinen vert no ikkje tilbode dei over 65 på grunn av manglande dokumentasjon frå dei kliniske studia. – Me vurderer det, og har ikkje konkludert endå, seier smitteverndirektør i FHI, Geir Bukholm, til VG..

NRK - 07 april 21 kl. 12:00

Vurderer å utvide innreiseordning

Neste uke vurderer regjeringen å utvide innreiseordningen for arbeidsreisende ytterligere, opplyser statsminister Erna Solberg (H). – Vi vurderer å utvide ordningen ytterligere i neste uke. Det overordnede målet er i første omgang å prioritere utenlandske arbeidstakere som kan bidra til å gjøre tapet av verdiskaping og jobber minst mulig innenfor de rammer som følger av smittevernhensyn, sa Solberg i onsdagens redegjørelse for Stortinget om gjenåpning av samfunnet..

Dagbladet - 14 mars 21 kl. 18:15

Vurderer nye Oslo-tiltak

Byrådsleder Raymond Johansen forteller at Oslo vurderer ekstraordinære tiltak fram mot påske. - Vi er nå inne i en tredje smittebølge av coronaviruset i Oslo. Dette er en mer alvorlig bølge enn tidligere, sier han..

NRK - 01 mars 21 kl. 07:36

Vurderer like tiltak som Oslo

Lillestrøm kommune vurderer å innføre de samme strenge tiltakene som Oslo. Ordfører, Jørgen Vik, forteller til RB at smittesituasjonen i de to kommunene er ganske lik. Også Lørenskog kommune planlegger å gjøre det samme, skriver avisen..

VG - 24 jan. 21 kl. 13:13

15 kommuner i Nord-Norge vurderer søringkarantene

Etter at de skjerpende tiltakene som ble innført i Oslo-regionen lørdag, vurderer en rekke kommuner i Nord-Norge søringkarantene. Tolv holder døren på gløtt og 16 sier nei til en slik karantene..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Ingebrigtsen med spenstig påstand: – I toppform er han best i Eliteserien

BERGEN (VG) Kritikerne dukket raskt opp, men Kåre Ingebrigtsen (55) mener at Branns stoppersignering ikke står tilbake for noen i Eliteserien når han er i fysisk toppform..

VG - 45 minutter siden

Når Putin strammer grepet

Vladimir Putin fordømte russofobi, antisemittisme og lovet å fortsette å forsvare internasjonal lov, da Russland i helgen feiret Seiersdagen, markeringen av Sovjetunionens nedkjempelse av Nazi-Tyskland..

VG - 45 minutter siden

MDG vil hjelpe utelivet – og gi deg billigere øl

Utelivsbransjen er svært hardt rammet av coronakrisen. Nå vil MDG gi en hjelpende hånd – i form av billigere øl..

VG - 1 time siden

Dax Shepard delte frekt bilde av kona, Kristen Bell

Skuespiller Dax Shepard (46) fant en ganske spesiell måte å hedre kona (40) på..

VG - 1 time siden

Guldvog om hytteeiere i Sverige: – Forstår frustrasjonen

Helsedirektør Bjørn Guldvog medgir at han forstår svenske hytteeieres frustrasjon, og at de inngripende tiltakene kan oppleves som unødvendig. Samtidig frykter han importsmitten..

VG - 2 timer siden

Vil forlenge karantenehotell-ordningen til november

Regjeringen setter av penger til å fortsatt kunne ha den strenge grensekontrollen i det reviderte nasjonalbudsjettet. Det kan vare frem til 10. november hvis det blir nødvendig..

VG - 2 timer siden

Regjeringen vil forlenge karantenehotell-ordningen til november

Regjeringen setter av penger til å fortsatt ha den strenge grensekontrollen i det reviderte nasjonalbudsjettet. Det kan vare frem til 10. november hvis det blir nødvendig..

VG - 4 timer siden

Det perfekte mysterium - Bokanmeldelse av «Lørenskog-mysteriet».

TV 2-journalistene Magnus Braaten og Kenneth Fossheim leverer en ryddig og velskrevet gjennomgang av Lørenskog-saken i bok-form..

VG - 5 timer siden

Klatreselskap: Løke har nådd toppen av Mount Everest

Frank Løke har sammen med fire andre personer fra rundt omkring i verden nådd toppen av Mount Everest..

VG - 6 timer siden

Bertine Zetlitz med brutalt ærlig bok: – Inspirert av å være tenåringsmamma

Popstjernen Bertine Zetlitz (46) debuterer som forfatter til høsten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt