E24 > Økonomi

Saturday, 23 September, 20:15

E24 - 05 mar 23 kl. 10:30

Be’s «partnere» avviser samarbeid: – Vi undersøker bruken av vår merkevare

Nettverksselskapet «Be» skryter av å samarbeide med kjente merkenavn som Amazon, Avis og cruisekonsernet Carnival. Samtlige avviser samarbeidet..
Les mer på E24


Les mer om:
Amazon, Carnival

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Be s partnere, avviser, samarbeidVi , undersøker, brukenav , vår merkevare
NRK - 20 mar 23 kl. 16:51

Undersøkelse: Ni av ti muslimer mener det bør være full likestilling i hjemmet

Flere muslimer enn kristne sier de mener arbeid knyttet til barn, hus og hjem bør være likt fordelt mellom partnere, viser en ny undersøkelse. Av de 821 personene som har deltatt i undersøkelsen, svarte 90 prosent at de er enig eller helt enig i at partnere bør dele ansvaret for husarbeid og barneoppdragelse, skriver Vårt Land. I en lignende undersøkelse blant personer med religiøs tilhørighet til kristne trossamfunn svarer 79 prosent det samme.

Klartale - I førrgår: 12:46

Slik vil de styre Norge

Kommune- og fylkestingsvalget er over. Flere kommuner er fortsatt ikke enige om hvem som skal bestemme. Enkelte forhandler med hverandre, mens andre er blitt enige.

Klartale - 22 maj 23 kl. 06:30

De unge er fornøyde med foreldrene sine

I vår har over 41.000 barn og unge svart på undersøkelsen Ung i Oslo. Resultatet legges fram i dag (mandag).

NRK - 12 jul 23 kl. 15:22

Flere ukrainske flyktninger vil bli værende i Tyskland

Nesten halvparten av de ukrainske flyktningene som har bosatt seg i Tyskland planlegger for å bli der på lang sikt, viser en undersøkelse. Over én million ukrainske flyktninger har ankommet Tyskland siden Russlands invasjon av Ukraina i februar 2022 – flesteparten kvinner og barn. I en undersøkelse publisert av det økonomiske instituttet DIW Berlin sier 44 prosent av de spurte flyktningene at de planlegger å bli i Tyskland i minst flere år eller permanent.

NRK - 24 maj 23 kl. 10:56

Hver femte norsklærer mangler lærerutdanning

19 prosent av norsklærere manglet lærerutdanning, viser PIRLS-undersøkelsen fra 2021. Ved samme undersøkelse i 2016 gjaldt dette 5 prosent av norsklærerne. Nylig kom resultatene fra den internasjonale PIRLS undersøkelsen i 2021.

Klartale - 18 maj 23 kl. 06:06

Slik jobber norsk barnevern

«Barnevernet stjeler barn», «Barnevernet er Gestapo» og «Vern barna». Norge er dømt i flere saker om barnevern. Og barnevernet får kjeft på nett og på gata – i flere land.

Klartale - 20 jun 23 kl. 13:45

Så mange sliter økonomisk nå

Dyrtid er en periode der prisene øker mye. Vi er inne i en slik tid. Dyrtids-krisen blir stadig mer alvorlig.

NRK - 03 sep 23 kl. 17:13

Stortings-ektefeller bør rapportere om egen økonomi, krever MDG

MDG krever at også ektefeller eller partnere til stortingsrepresentantene må rapportere om sine økonomiske interesser. – Folk over hele landet rister på hodet over en lang rekke skandaler i norsk toppolitikk. Trettebergstuen, Brenna, Borten Moe, Huitfeldt og Solberg – hvor lang skal denne listen bli før man tar grep?

NRK - 24 maj 23 kl. 08:58

Esa skal undersøke om Elkjøp har brutt konkurransereglene

EØS-tilsynet Esa åpner formell undersøkelse mot Elkjøp for å undersøke om selskapet har overtrådt konkurransereglene i EØS-avtalen. – Esa har formelt besluttet å undersøke nærmere om Elkjøp har overtrådt EØS-avtalens artikkel 53 og 54 ved å inngå samarbeid som sikrer Elkjøp eksklusiv tilgang til visse elektronikkprodukter, skriver Esa i en pressemelding. Esa skriver videre at de i tillegg vil undersøke om utvalgte konkurrenter har blitt nektet tilgang til visse produkter, og om dette er atferd som potensielt kan være skadelig for konkurransen.

NRK - 09 jul 23 kl. 04:39

Tysk toppolitiker i EU-parlamentet avviser samarbeid med AfD

En av Tysklands toppolitikere i EU-parlamentet, Manfred Weber, avviser alt samarbeid med det høyreradikale AfD som har økt sin oppslutning i det siste. Hittil har ingen tyske partier villet ha noe å gjøre med det innvandrings- og EU-fiendtlige AfD. Da AfD fikk valgt sin første distriktskoordinator nylig, stilte alle de øvrige partiene, fra konservative CDU til venstrepartiet Die Linke, seg bak motkandidaten fra CDU.

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

Kraftig prishopp på olivenolje

I Spania er det olivenolje-tyver på ferde. Her hjemme ligger den populære oljen på toppen av prisstatistikken til SSB..

E24 - 5 timer siden

117 kan miste jobben etter entreprenørkonkurs: – Trist dag

Etter 18 års drift melder KF Entreprenør oppbud. – Uvisst om vi klarer å sikre løsninger som innebærer videre arbeid for de ansatte, sier bostyrer..

E24 - 5 timer siden

Nye milliardsprekker i oljebransjen: – Vanvittig kostnadsøkning

Equinors oljeprosjekt Johan Castberg sprekker med 13 milliarder kroner, mens Vår Energis Balder X sprekker med fire milliarder. – Viser at Equinor ikke har hatt kontroll på kostnadene, sier Lars Haltbrekken (SV)..

E24 - 7 timer siden

Fagarbeidere har ikke råd til å bo i Oslo: – Vi er på vei inn i en ond spiral, sier NHO

En familie med to lavtlønte foreldre har bare råd til 0,2 prosent av egnede boliger i Oslo. – Vi er på vei inn i en ond spiral, sier NHO..

E24 - 9 timer siden

Flytopp Per Braathen om «grønnere reiser»: – Folk er ikke villig til å betale for det

Flyinvestor Per G. Braathen vil gjøre det skamfullt ikke å velge mer miljøvennlige reiser. Han er overrasket over at det er fritidsreisende som drar lasset..

E24 - 10 timer siden

Nostalgisk trend: Yngre går tilbake til filmen.

Den analoge filmen var ikke død. Fotobutikkene klarer ikke å skaffe nok filmruller. Bransjen er tatt på sengen av trenden..

E24 - 12 timer siden

Hollywood-streiken: Tre dager med forhandlinger uten enighet

Heller ikke fredag ble partene i manusforfatter-streiken i Hollywood enige om en avtale. Streiken har nå vart i 144 dager..

E24 - 12 timer siden

TV-stjerne gransket kryptobransjen: – Jeg kunne bare ikke stoppe

SAN FRANCISCO (E24): Skuespiller Ben McKenzie (45) fryktet for karrieren da han begynte å granske kryptobransjen. Når en av historiens største svindelsaker nå kommer for retten, kan han tenke «hva var det jeg sa?»..

E24 - 12 timer siden

Plastertesten

Erna Solberg har ikke lyst til å gi seg. Men kan hun overleve politisk?.

E24 - 21 timer siden

Strømmetjeneste tar reklamegrep – øynes milliardhopp

Det drar seg til i kampen om strømme-inntektene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com