NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 07:44

NRK - 10 juni 21 kl. 14:49

Batteri til elsparkesykkel tok fyr

Nødetatene har torsdag ettermiddag rykket ut til Grusveien i Oslo, hvor batteriet til en elsparkesykkel har tatt fyr inne i en leilighet. Brannen er slukket og utlufting pågår, melder politiet. Beboeren har fått i seg noe røyk og blir sjekket av ambulanse på stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Grusveien, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Batteri, til, elsparkesykkel, tok, fyr
NRK - 08 juli 21 kl. 10:25

Økning i støtte til batteri på skip

Så langt i 2021 er det blitt betalt ut 615 millioner kroner til batteri og elektrifisering på skip. Det er 85 prosent mer enn i hele 2020, skriver NTB. Så langt i år har 84 skip fått batteri eller på annen måte blitt elektrifisert med støtte fra staten, opplyser Klima- og miljødepartementet i en pressemelding..

NRK - 19 juli 21 kl. 07:53

Advarer mot flatt bilbatteri

Startvansker og flatt batteri er de vanligste årsakene til at NAFs bilbergere rykker ut. Nå advarer de mot flatt bilbatteri i sommerferien, skriver NTB. – Startvansker og flatt batteri hører ikke bare vinteren til.

E24 - 30 mars 21 kl. 12:19

Circle K og Glitre kobler batteri til hurtigladere: Vil dempe presset på elnettet

Batterier kan gjøre at hurtigladere for elbil belaster elnettet mindre. Nå skal Circle K og Glitre teste ut et batteri i containerstørrelse på den nye energistasjonen på Kongsbergsporten..

NRK - 15 juli 21 kl. 03:54

Veltet med elsparkesykkel

En kvinne i 20-årene er fraktet til Ullevål sykehus med hodeskader etter å ha veltet med elsparkesykkel i Fredrikstad natt til torsdag. Kvinnen var i følge med jevnaldrende da hun gikk i bakken. Skaden betegnes som kritisk, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 26 mai 21 kl. 14:40

Elsparkesykkel eksploderte

En elsparkesykkel har eksplodert i kjelleren på et bygg i Sandnes. En mann i 30-årene er kjørt til Stavanger Universitetssykehus med ambulanse etter å ha fått i seg noe røyk, melder Politiet i Sør-Vest..

NRK - 05 juni 21 kl. 08:13

Elsparkesykkel brent ned

Brannvesenet i Oslo rykket ut etter melding om brann i en elsparkesykkel. Sykkelen var brent ned da brannvesenet kom til stedet..

VG - 07 juli 21 kl. 15:44

Minst tre elsparkesykkel-ulykker daglig i Bergen: – Jeg føler meg utrygg

I Bergen, i likhet med Oslo, florerer skadene etter ulykker på elsparkesykkel. Vestlandets hovedstad har rundt tre slike skader hver eneste dag – i tillegg til de mest alvorlige som kjøres rett på traumeseksjonen på Haukeland..

NRK - 20 april 21 kl. 14:36

Mange kjører elsparkesykkel beruset

I en undersøkelse fra Transportøkonomisk institutt sier fire av ti personer som ofte kjører elsparkesykkel at de har kjørt i påvirket tilstand. Over halvparten av deltakerne i undersøkelsen er bosatt i Oslo, forteller TØI- forsker Katrine Karlsen..

NRK - 31 mai 21 kl. 20:27

Prøvde å stjele elsparkesykkel

Politiet er i Sandvika med flere patruljer etter melding om tre personer som forsøkte å stjele en elsparkesykkel. De skal ha knivtruet en som forsøkte å gripe inn og gikk fra stedet før nødetatene ankom..

NRK - 04 juni 21 kl. 15:21

Flere ulykker med elsparkesykkel

Tall NRK har hentet inn fra skadelegevakten, viser at 44 personer skadet seg på elsparkesykkel den første helgen etter at Oslo åpnet opp igjen. 60 prosent av skadene skjedde på natten mellom klokken 22 og klokken 06..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sjå Politisk sommarkvarter

Dagens gjest i Politisk sommarkvarter er stortingrepresentant og leiar for Oslo Høgre, Heidi Nordby Lunde..

NRK - 15 minutter siden

Flere nordmenn vil ha elbil

De siste fire årene er langt flere blitt positive til å eie elbil. 2017 var 31 prosent negative til å eie elbil, mens denne andelen har sunket til 24 prosent i 2021, ifølge en undersøkelse fra Naf. Andelen som kan tenke seg å eie elbil har økt fra 30 prosent til 43 prosent..

NRK - 15 minutter siden

Haitis sikkerhetssjef arrestert

Haitis sikkerhetssjef er arrestert i kjølvannet av drapet på president Jovenel Moïse 7. juli, opplyser politiet. Sikkerhetssjef Jean Laguel Civil er mistenkt for å ha vært delaktig i plottet som fikk presidenten drept i sin bolig av agenter som klarte å ta seg forbi vaktene uten å løsne et skudd.

NRK - 30 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 30 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS.

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 45 minutter siden

Brann i terrenget i Stryn

Det er ein brann i terrenget i Åsheimsfjellet i Stryn, skriv 110 Vest på Twitter. Branntenesta seier det er langt frå farbar veg. Dei melde fyrst at dei tok seg ut i området med ATV, men opplyste klokka 06:41 at dei vurderer skogbrannhelikopter når brannvesenet er framme og har oversikt..

NRK - 45 minutter siden

Brannbomber mot Cubas ambassade

Cubas utenriksminister Bruno Rodriguez hevder landets ambassade i Paris har blitt angrepet med brannbomber, skriver NTB, Han ga ingen detaljer om angrepet i en melding på Twitter, og det er heller ikke klart om noen ble skadd eller om angrepet gjorde skade..

NRK - 1 time siden

Mann arrestert for skyteepisode

Ein mann i 25-årsalderen blei fredag arrestert sør i Stockholm og mistenkt for å vera innblanda i ein skyteepisode der to barn blei trefte i ein beina. Mannen forsøkte å stikka av då politiet kom og prøvde å køyra over ein politibetjent under arrestasjonen. Han er dermed også mistenkt for drapsforsøk på politimannen, skriv Expressen..

NRK - 1 time siden

Melbourne letter på restriksjonene

Melbourne åpner igjen tirsdag etter den siste tids nedstenging. I storbyen Sydney i New South Wales går fortsatt mot nedstenging etter fire uker med strenge restriksjoner. Tirsdag ble det registrert 172 nye smittetilfeller i delstaten.

NRK - 1 time siden

170 utan straum i Agder

Tysdag morgon er 170 husstandar utan straum i Agder etter uværet måndag kveld, opplyser Agder Energi til NRK. Selskapet har hatt feilretterar ute heile natt til tysdag. På det verste måndag kveld var nesten 3000 husstandar straumlause..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt