NRK > Nyheter

Saturday, 03 December, 20:35

NRK - 12 aug 17 kl. 12:05

Barnevogn påkjørt i Hordaland

Et barn er fraktet til legevakten etter at en bil kjørte på en barnevogn i Rosendal i Hordaland. Nødetatene er på vei, melder politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rosendal, Hordaland, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Barnevogn, påkjørti , Hordaland
NRK - 29 jan 18 kl. 09:25

Barnevogn-bande ble dømt

Den såkalte barnevogn-banden er nå dømt til fengselsstraffer for flere tjuverier i Gjøvik i fjor, skriver OA. Tre menn og to kvinner fra Colombia, må sone straffer fra 60–75 dager. Under tjuveriene skal de fem ha brukt en barnevogn..

Aftenposten - 22 jan 19 kl. 15:32

Spedbarn forsvant fra barnevogn i Göteborg - funnet i god behold

En seks måneder gammel baby som lå i en barnevogn, forsvant utenfor en barnevogn. Nå er hun funnet..

P4 - 15 jul 20 kl. 14:26

Tilbakekaller barnestol og barnevogn

Selskapet Jellyroom trekker en barnestol og en barnevogn fra markedet fordi de kan utsette barnet for livsfare. I barnestolen ved navn Moweo Lucas 2 in 1 er det avdekket at barnet kan gli ut av stolen gjennom benåpningen og i verste fall bli kvalt. En svakhet ved produksjonen av en barnevogn kalt North 13.

NRK - 02 maj 21 kl. 12:23

Barnevogn endte i vannet

En barnevogn med tre små barn endte i vannet i Saltnes i Råde kommune søndag. De ble raskt reddet opp og har det tilsynelatende bra. – Det var en barnevogn med trillinger som havnet i vannet.

P4 - 09 sep 19 kl. 08:58

Barnevogn påkjørt i Oslo

En barnevogn med to barn ble påkjørt av en bil på Kalbakken i Oslo på morgenen i dag. Barna på 2 og 5 år er kjørt til legevakten med ambulanse sammen med sin far. I følge politiet skal de ha fått lettere skader.

P4 - 12 feb 20 kl. 15:54

Kvinne med barnevogn påkjørt

En kvinne med barnevogn som ble påkjørt i Flateby i Enebakk i Viken i ettermiddag er i følge politiet alvorlig skadet. Hun blir tatt hånd om av helsepersonell. Barnet i barnevognen skal ha kommet fra påkjørselen uten store skader.

NRK - 08 sep 21 kl. 16:49

Sjåfør kjørte på barnevogn i Oslo

Politiet i Oslo har opprettet sak etter en trafikkulykke på Majorstua. En sjåfør kjørte på en barnevogn som ble ført av en mor over et gangfelt. Barnet ble kjørt legevakta av ambulansen, tilsynelatende lettere skadet.

NRK - 26 okt 21 kl. 16:04

Mor og barnevogn påkjørt av varebil

Mor med barnevogn som var påkjørt av en varebil. Mor er skadd, uvisst skadeomfang, mens barnet i barnevogna fremstår uskadd. De kjøres med ambulanse, skriver politiet på Twitter..

NRK - 02 nov 22 kl. 10:06

Mor med barnevogn påkjørt i Sandefjord

Politiet har startet etterforskning etter at en mor med barnevogn ble påkjørt ved et fotgjengerfelt i Sandefjord. Barnevognen veltet i sammenstøtet. Bilen kjørte videre etter hendelsen, melder politiet.

Klartale - 01 okt 22 kl. 06:00

Klar for ferie på skinner?

Mange skal nok ut på reise i høstferien. Noen skal bruke bil, og noen fly. Men det er også mulig å bruke tog.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Balsfjord

To trailere har kollidert i 80-sonen på E6 ved Strupen i Balsfjord lørdag kveld. Det skal være alvorlig personskade to av de tre involverte, melder politiet. – Vi fikk melding klokka 19:14 om at to trailere hadde kollidert på E6 nord for Heia og Strupen.

NRK - 30 minutter siden

Ukrainske ambassader har mottatt pakker med dyredeler

En rekke ukrainske ambassader har mottatt pakker med kroppsdeler fra dyr eller eksplosiver. Landets utenriksminister mener avsenderne forsøker å skape frykt. Utenriksminister Dmytro Kuleba sier i et intervju med CNN at det har vært 17 slike tilfeller.

NRK - 1 time siden

To skadet i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Tre personer var involvert i ulykken, og to av dem er skadet.

NRK - 45 minutter siden

Person funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - 1 time siden

Fjøsbrann utanfor Florø

Naudetatane er på veg i båt til ein fjøsbrann på ei øy utanfor Florø. Alle dyr skal i fylgje politiet vere redda ut, og personar er gjort greie for. Det er framleis full fyr i fjøset..

NRK - 1 time siden

Minst tre skadd i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Minst tre personer skal være skadet.

NRK - 1 time siden

Ny kniv-pågripelse i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har kontroll på en mann som skal ha gått med kniv i parkeringshuset på Oslo S. En vekter hadde observert mannen. Ingen skal ha blitt truet eller skadet..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke mellom to vogntog på E6

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord..

NRK - 1 time siden

Ny person pågrepet med kniv i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har tatt kontroll på en mann som gikk med kniv i parkeringshuset på Oslo S. Ingen skal ha blitt truet eller skadet. En vekter hadde observert mannen..

NRK - 1 time siden

Mann pågrepet på Grønland

Politiet har pågrepet en mann på Grønland i Oslo, etter å ha fått melding om en mann som gikk med kniv. Mannen skal ikke ha truet eller skadet noen, men skal ha vist frem to kniver til en ansatt i en butikk. Politiet har så langt ikke funnet knivene..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com