NRK > Nyheter

Tuesday, 19 October, 15:05

NRK - 02 sep 21 kl. 18:37

Barnehageansatt dømt for overgrep

En mann i 40-årene er dømt til fengsel i tre år og åtte måneder for grov voldtekt av sine egne barn og for overgrep mot barn i barnehagen hvor han jobbet, melder Aftenbladet. Mannen erkjente straffskyld både for seksuell handling mot barn i barnehagen der han jobbet, og for å ha lastet ned, delt og produsert overgrepsmateriale. I rettssaken erkjente tiltalte også straffskyld for overgrep mot sine egne barn, men nektet for å være skyld i voldtekt. Retten fant det imidlertid bevist at han var skyldig i voldtekt, og at den var grov som som følge av de fornærmedes unge alder. Mannen er ogås fradømt retten til å jobbe med barn og unge for alltid.
Les mer på NRK


Les mer om:
Aftenbladet, Sigurd Rønningen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Barnehageansatt, dømt, for, overgrep
NRK - 21 jul 21 kl. 20:55

Barnehageansatt dømt til fengsel

En barnehageansatt mann i 20-årene i Rogaland er dømt til elleve måneder i fengsel for å ha deltatt i et nettverk for deling av overgrepsbilder. Da mannen ble pågrepet 11. mars hadde han deltatt i nettverket i ti år, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 03 okt 21 kl. 11:06

Overgrep i den franske kirken

Flere tusen prester og geistlige i den katolske kirken i Frankrike har siden 1950 begått overgrep mot barn. Det er konklusjonen på en undersøkelse gjort av en uavhengig kommisjon som ble nedsatt i 2018. Rapporten kommer ut tirsdag, men allerede nå avslører lederen for kommisjonen, Jean-Marc Sauve, resultatet av arbeidet til nyhetsbyrået AFP.

NRK - 18 jun 21 kl. 23:14

Politiker tiltalt for overgrep

En britisk parlamentariker fra De konservative er tiltalt for overgrep mot en 15 år gammel gutt. Imran Ahmad Khan er tiltalt for et tilfelle av seksuelt overgrep mot gutten i 2008. Khan erklærte seg ikke skyldig da han ble fremstilt for en domstol torsdag..

VG - 20 jun 21 kl. 16:31

Slår alarm om grove overgrep blant unge: – Grenseløst

Politiet og overgrepsmottaket i Agder slår alarm om stadig grovere overgrep blant ofre og overgripere som er stadig yngre. Det finnes eksempel på gutter som debuterer seksuelt med et grovt overgrep som involverer halsgrep..

NRK - 05 jul 21 kl. 11:06

Tiltalt for overgrep mot 46 barn

En mann i midten av 50-årene er tiltat for seksuelle overgrep mot 46 barn. Den tiltalte ga gavekort til barn mot betaling for overgrep. Mannen fra Trondheim tok kontakt med barn bosatt i hele landet på Snapchat.

NRK - 20 jul 21 kl. 20:37

Dømt mann tiltalt for ny voldtekt

En 55 år gammel mann som i 2018 ble dømt for overgrep og incest, risikerer nå forvaring etter at en annen ung jente også har anmeldt ham. Det melder Aftenbladet. Ifølge avisen hadde mannen allerede en voldtektsdom på rullebladet da han i 2018 ble dømt for overgrep mot datteren.

Klartale - 28 jul 21 kl. 06:00

Tror mer kunnskap kan hindre flere overgrep

Overgrep mot barn og unge har økt under korona-pandemien. Flere mener at god seksual-undervisning kan forebygge mot vold og overgrep mot barn og unge..

NRK - 23 sep 21 kl. 10:55

Dømt for overgrep mot barn

En 28 år gammel mann er i Sør-Rogaland tingrett dømt til ungdomsstraff for overgrep mot barn. Forholdet fant sted for over ti år siden. Mannen er dømt for overgrep mot sin lillesøster for mer enn ti år siden.

NRK - 01 okt 21 kl. 03:32

Idrettsleder siktet for overgrep

I Sverige er en idrettsleder varetektsfengslet, siktet for en lang rekke seksuelle overgrep mot 35 barn, melder Helsingborgs Dagblad. Det dreier seg om totalt 130 voldtekter og andre overgrep på nettet, sier aktor Linda Seger til avisa. Idrettslederen benekter anklagene..

NRK - 06 okt 21 kl. 19:43

Dømt for overgrep mot mindreårig

En mann i 60-årene er dømt til fengsel i to år og ti måneder. Han er dømt for overgrep mot en person under 16 år og for å ha hatt store mengder overgrepsfiler. Mannen hadde over 700.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Trond Giske-film til filmfestival

Dokumentarfilmen «Trond Giske – Makta rår», har blitt invitert til IDFA, verdens største dokumentarfilmfestival. Det samme har ungdomsdokumentaren «Bortebane»..

NRK - 30 minutter siden

Høyesterett skal behandle hyttesak

Høyesterett har bestemt seg for å behandle anken til hytteeierne med hytter i Sverige som gikk til sak mot staten om innreisekarantene, melder VG..

NRK - 45 minutter siden

Nittedal-ordfører frifunnet

Den tidligere ordføreren i Nittedal er frifunnet. Hilde Thorkildsen var tiltalt for grov korrupsjon i forbindelse med en utbyggingssak i kommunen. Under rettssaken tidligere i høst krevde aktor ett år og seks års fengsel, men Romerike og Glåmdal tingrett har frikjent henne og den medtiltalte..

NRK - 45 minutter siden

Får fire millioner i bot

Datatilsynet bøtelegger Østre Toten kommune etter dataangrepet kommunen ble utsatt for i januar i år..

NRK - 1 time siden

Johnson la frem nullutslippsstrategi

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at landet er verdensledende i kampen for å komme frem til et samfunn uten CO₂-utslipp. Landet la tirsdag frem sine planer om utslippskutt. Blant annet skal alt nysalg av bensin- og dieseldrevne person- og varebiler slutte innen år 2030.

NRK - 1 time siden

209 flere kan bli tatt ut i streik

Streiken i kultursektoren trappes opp. Nå tas ytterligere 209 kulturansatte ut i streik 25. oktober om partene ikke blir enige.

NRK - 1 time siden

209 flere ansatte kan tas i streik

Streiken i kultursektoren trappes opp. Nå tas ytterligere 209 kulturansatte ut i streik 25. oktober om partene ikke blir enige..

NRK - 1 time siden

209 flere kulturansatte tas ut

Ytterligere 209 kulturansatte tas ut i streik fra 25. oktober..

NRK - 1 time siden

USA fordømmer Nord-Korea rakett

Nord-Korea har prøve skote minst ein ballistisk rakett som landa i havet aust for den koreanske halvøya, ifølgje Sør-Korea og Japan. USA fordømmer prøveoppskytinga og ber Nord-Korea «avstå frå ytterlegare destabiliserande handlingar»..

NRK - 1 time siden

Ber Telenor ikkje forlate Myanmar

Junta ber Telenor-leiarar om å ikkje forlate Myanmar, melder nyheitsbyrået Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt